Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 1

Неофициално активиране на ЕКГ и AppleCare+


TheBlessedOne

Въпрос

Неофициална активация на ЕКГ БЕЗ Jailbreak
Източници: hirakujira | ZW Cai | Redmondpie.com | Dice.bg
 

Поддържани устройства: Apple Watch Series 4/5
Поддържана ОС: WatchOS 6.2.X
Поддържани iPhone-и: iPhone SE; iPhone 6S/6 Plus; iPhone 7/7 Plus; iPhone 8/8 Plus; iPhone X; iPhone XR; iPhone XS/XS Max; iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max

Изисквания:

  • Apple Watch Series 4/5 с произход от държава поддържаща официално ЕКГ функцията - списък с поддържаните държави
  • iPhone (виж поддържаните)
  • MacBook Air/Pro; iMac /Pro; Mac mini, Mac Pro с актуален macOS или PC с Windows 7/8.1/10
  • Lightning кабел към USB-C/USB-A за връзка на iPhone с компютъра
  • Приложението iMazing (версии за macOS и Windows)*
  • Приложението BBEdit 13 (за macOS) или Notepad++ (за Windows)
  • Вече съществуващи данни в приложението "Health" за iPhone

iMazing има безплатна (ограничена) и платена версия, която прави пълно копие (backup) на вашите файлове без ограничения в броя на медията. Приложението има и пиратска версия, която работи като платена, но поради правилата на форума не мога да ви дам връзка към него. Моята препоръка е да ползвате пълната версия за копието си, но дали ще го закупите или свалите - изборът е изцяло ваш и не нося отговорност.

Инсталация:

  1. Направете цялостно копие (backup) на вашият iPhone през iCloud, macOS или Windows: Архивиране на iPhone
  2. Раздвоете Apple Watch от вашият iPhone: Премахване на сдвояването на Apple Watch
  3. Премахнете всички хардуерни профили инсталирани на вашият iPhone: Инсталиране или изтриване на конфигурационни профили на iPhone
    Отворете приложението Настройки (Settings) -> Основни (General) -> Управление на профили и устройства и изтриите всички съществуващи профили
  4. Изключване на функцията Намери iPhone (Find my iPhone): Премахване на устройство
    4.1 (Препоръчителна стъпка) Изключете кода (паролата) си за достъп: Изключване на кода за достъп
  5. Отворете приложението iMazing и свържете вашият iPhone с подходящият Lightning кабел за вашият компютър.
    Ще видите в лявата лента вашият iPhone и визуализация на всички официални приложения, както и вашата файлова система (File System).
  6. Направенте пълно копие (backup) на вашият iPhone като селектирате иконата на телефона ви от лявата лента и натиснете бутона "Back Up" в дясната вертикална лента.
    Ще се появи прозорец с настройките за вашето копие.
    6.1 От настройките, задайте "Криптиране на копието" (Backup Encryption) на "Включи" (Enable) - това е много важна стъпка и не трябва да се пропуска!
    6.2 (По избор) Изберете къде да се запише вашето резервно копие от "Локация на копието" (Backup Location) и "Промени" (Change) и изберете къде да се запише.
    6.3 Когато настройките са готови и всичко ви устройва натиснете бутона "Архивиране" (Back Up), следвайте инструкциите и изчакайте процеса да завърши.
  7. Редактирайте новосъздаденото копие (backup) като с дясно копче на мишката/пада щракнете на иконата с името на вашето копие в лявата лента и изберете "Създай редактируемо версия на копието" (Create an Editable Copy of this Backup) и задайте име, с което ще го разграничите от обикновенното копие (ПР: "My iPhone 11 Pro Editable Backup").
  8. Отворете приложението BBEdit 13 (за macOS) или Notepad++ (за Windows). Копирайте съдържанието от тук [.PLIST] и го поставете като текст в нов (празен) файл.
    Запишете новосъздаденият файл с точно това име "com.apple.private.health.heart-rhythm.plist" (без кавичките) (съдържанието на файла и името му трябва да са същите както в посоченият сайт.
  9. Върнете се на приложението iMazing и щракнете с ляво копче на мишката/пада на редактируемото копие. Ще се разгърне падащо (вертикално) меню с икони, между които е и File System. Изберете File System и ще видите списък с директории. Изберете следната дестинация HomeDomain -> Library -> Preferences. Провлачете .PLIST файла, който съзадохте и го "пуснете" точно върху папката "Preferences" (ще ви излезе знак плюс върху папката). Ако сте направили преместването правилно, ще излезе прозорец, че файла е преместен. Проверете дали файла е в папката (ВАЖНО!).
  10. Възстановете (Restore) вашият iPhone с редактируемото копие - щракнете с дясно копче на мишката/пада върху него и изберете "Възстанови това копие на устройството" (Restore this Backup to Device). Ще ви излезе предупредителен прозорец, който ще ви предложи няколко настройки.Ако до момента следвали всички стъпки правилно ще
    10.1 (Силно препоръчително) За да избегнете проблеми при прехвърлянето на копието изберете "Изтриване на устройството" (Erase the device) - НЕ ПРАВЕТЕ тази стъпка ако нямате резервно копие на iPhone-a според стъпка "1."
    10.2 Ако сте убедени, че сте направили всичко до момента натиснете бутона "Възстанови" (Restore) и изчакайте процедурата по прехвърлянето да приключи. Напълно нормално е  да видите рестартиране на iPhone-а ви няколко пъти и да видите поздравително съобщение "Hello". Процесът НЕ Е приключил докато iMazing не извести за това! (ВАЖНО: Ако сте на MacBook/лаптоп се убедете, че сте на зарядно и НЕ МАХАЙТЕ кабела за връзка между iPhone и компютъра по време на процеса!)
  11. Ако до момента сте следвали стъпките правилно ще получите съобщение, че iMazing е завършил успешно възстановяването и вашият телефон ще зареди основният потребителски екран с много от приложенията, които ще се преизтеглят. За да започнете процедура по свързване веднага, открийте иконата с приложението "Watch" на вашият iPhone и задръжте с натиск върху него. Ще излезе меню където може да му зададете "Приоритетно сваляне" (Priority Download), за да е първото, което ще се свали и инсталира от iCloud.
  12. Сдвоете вашият Apple Watch с вашият iPhone: Включване, сдвояване и настройка на вашия Apple Watch
    12.1 (ВАЖНО) При запитване да изберете ли предишно копие (backup) на вашият Apple Watch или сдвояване като нов - трябва да изберете само и единствено "Сдвояване като нов" (Pair New Watch).
    12.2 Изчакайте да завърши синхронизацията и инсталацията на системни приложения и настройки.

    Честито, вече имате ЕКГ функция на вашият Apple Watch!
    Ръководството е пуснато без илюстрации и обсъждане на възможни проблеми. Целта ми е да достъпно възможно най-бързо, но очаквайте да вмъкна илюстрации и да добавя информация за възможни проблеми. Говорил съм с модераторите да бъде преместено като начална тема, за да е по-лесно откриваемо. За момента ако имате въпроси или проблеми, може да пишете тук или на лично съобщение.

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Recommended Posts

  • 0

@JmeLche

здравей и при мен при предпоследния ъпдейт се появи опцията за екг на часовника (5ца купена от айстайл), но ми дава, че екг не се поддържа тук. Ако можеш да кажеш как точно направи, че да заработи, за да опитам и аз? Или просто го активира?

Редактирано от kgkpk
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
Публикувано (редактирано)
на 21.05.2020 г. at 16:51, martin77bg написа:

Само развързване и свързване, като нов  с 4г от послкият оператор. Часовника беше с последна версия 6.2.5. Ако не си спрял Wi-fi няма как да стане, трябва да ползваш ЕЕ и-нета !

Малко се забавих, че часовника ми беше на сервиз да му инсталират протектор. Днеска пробвах, както каза, да ги развържа, разбира се направих пълно изтриване през часовника. Телефона беше само на мобилен интернет в роуминг и даже изключих временно рутера, понеже за разлика от iPhone-а при стартиране след свързване часовника се вързва с моята мрежа. Изключих и WiFi на часовника като стигнах до home прозореца. Пробвах пак и отново ми даде, че не мога да активирам от този район. Теста беше на 4G с VPN.

преди 11 часа, OXYGEN написа:

Първоначална активация на ECG на Apple Watch 5 не може да се направи на такъв, купен от България от официален представител на Apple (операторите, iStyle и т.н.) заради серийните номера на часовниците. Тези серийни номера се водят "български" в системите на Apple и никой метод няма да помогне докато от Apple не включат България.

Това е специфично за Apple Watch 5, където освен регион на профила и геолокация, се изисква и сериен номер от партида за държава с поддръжка на услугата.

 

Може да се направи само последваща активация за нов Apple Watch 5  на iCloud акаунт с който преди на Apple Watch 4 е правено вече неофициално активиране на ECG. Явно само в този случай серийния номер на устройството става с по-нисък приоритет от това, че този iCloud акаунт вече е ползвал ECG с друг часовник (в Health апа на телефона да имаме ECG секцията, в нея да има предишни измервания и т.н.).

OXYGEN, аз бях написал в началото на темата, че всичките ми Apple продукти са закупувани само и единствено от Apple за Великобритания и няма как това да е причината (такъв ми е и Apple ID - с регион United Kingdom).

Редактирано от TheBlessedOne
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Щом ти е от УК часовника бо трябвало по метода за 4-ките да успееш. Все пак виждаш апа и бутона за активиране, просто ти казва за региона.
Аз как го бях направил - сложих регион на телефона Гърция. На часовника региона на mirror iPhone. После физически намирайки се в Гърция стартирах активацията и всичко минав без проблем. Веднъж заработило и успешно направил замерване, върнах региона обратно на България. ЕКГ продължи да си работи.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
[mention=30848]JmeLche[/mention]
здравей и при мен при предпоследния ъпдейт се появи опцията за екг на часовника (5ца купена от айстайл), но ми дава, че екг не се поддържа тук. Ако можеш да кажеш как точно направи, че да заработи, за да опитам и аз? Или просто го активира?

Здравей, пробвай да смениш региона на айфона с US , като за предпочитане е, през mobile data and vpn! Имам френд, който е в Apple support , и той ме отвори на това. Иначе, аз го активирах, като то изтрих от апликацията и го сдвоих през vpn US, но не смених региона !
2ebb5819b94559e02a0af9e7541ef434.jpg


Sent from my iPhone Pro using Tapatalk
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Жалко е през какви гимнастики трябва да се преминава, за да се активира една пуста функция, която повечето от вас ще пробват няколко пъти като за начало и после ще забравят. 

Да споделя и че ЕКГ не работи коректно, когато пулсът в момента на измерване е над 100. Преди няколко месеца карах някакъв грип и ми беше много зле, та като си правих ЕКГ ми изкарваше "Inconclusive result". Което в онзи момент леко ме беше панирало, даже говорих с лекар по телефона, който ме успокои. В последствие разбрах причината. От 3 теста, всички са ми били при пулс над 101. 

Четох, че при следващия модел на часовника този недостатък ще бъде премахнат. 

IMG_DF537D366163-1.jpeg

IMG_D007F2E9E2E4-1.jpeg

Редактирано от DreamcatcheR
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

@JmeLche

Пробвах снощи, с впн, но нищо не стана. Явно ти си късметлия. Ще се чака посещение на Гърция :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

 И с посещение в Гърция пак не става, пробвано е вече с 5-ца от iStyle

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Намерете си приятел с 4-ка склонен да си ресетне часовника за му го ползвате за активация в Гърция и после на 5-ците посследваща, както описах по-горе


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Днес пробвах метода описан в този тред в редит.

При мен тръгна от първия път, часовника е купен Техномаркет, с гаранция от iStyle(демек те са го внесли, демек не е шано внос, ми си е по каналния ред). Това го споменавам, защото в описанието на метода се казва, че часовника трябва да е купен от държава, в която работи ЕКГ функцията.

Часовникът ми е series 5 с watchOS 6.2.5, а телефонът - X  с ios13.5.

IMG_2428.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
преди 3 часа, miroslavpetrov93 написа:

Не цитирай последен пост, следват санкции!

Мирославе (ако може на Ти), видях метода и излиза, че това е негова модификация на преведеният метод през Dice.bg, или първо публикуван в Redmondpie.com. Дефакто ползва същият XML (PLIST) файл, но включен в негов скрипт, който е пуснал през негово репозитори. Имам няколко въпроса към теб. В стъпките изрично се споманава джейлбрейк на iPhone-а (репото изисква Cydia).

  1. Твоят има ли направен джейлбрейк и какъв е той (спомена че ползваш X-ка с iOS 13.5)?
  2. Понеже не искам да си джейлбрейквам основният телефон, имам работен, който е iPhone SE (Gen 1) с iOS 13.4.1 - мога ли да ползвам същият джейлбрейк за него и ако да, при успешна активация на ЕКГ-то, мога ли да го вържа отново към основният си телефон (iPhone XS Max), който не е джейлбрейкнат?
  3. При положение, че се инсталира нещо и на самият часовник, смяташ ли че това може да повлияе на гаранционен часовник с AppleCare+?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

1. Да, джейлнат е с unc0ver.

2.Не съм сигурен, не съм пробвал. Бих пробвал, ама тъкмо си върнах часовника в стария му вид, че нали трябва да се unpair-не и да се сетне като нов часовник после.

3.Не съм сигурен, че се инсталира нещо на самия часовник. Предполагам, че не, тъй като часовника не е джейлнат и нямаш достъп до файловата му система, че да инсталираш програми(или копираш някви файлове) в него. Но пак казвам - предлогалам. Някой по-вещ да се изкаже по темата.

Редактирано от miroslavpetrov93
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Я, и двамцата да зачетете правилцата, че отдавна не се е налагало да припомням секцията с правилата на форума?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Потвърждавам думите на колегата Мирослав, след джейл на тел и инсталиране на туика от сидия от тази статия ,вече имам ECG на часовника , яко  ??

https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/e3oyyu/releaseecg_support_to_include_unsupported/

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Толкова гимнастики, за нещо, което повече от 2/3 пъти идвали, ще ползвате! Лично аз два пъти я ползвах и.....


Sent from my iPhone Pro using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
Публикувано (редактирано)

Виж, не мога да говоря за другите хора, единствено за себе си, но понеже 2 пъти споменавате колко ще ми е полезно ще кажа. В семейството ни имаме кардиолог, който иска да работи с това, при положение, че успее да даде сравнително точни резултати. Тук не става въпрос само да си търся гъдели. То така ако тръгнем, едното не ми е полезно, второто не е толкоз важно, еми да де ама мен не са ми искали 300 лв за тоя часовник, а конкуренцията за 300 - 400 лв всичко им работи и няма подобни изцепки, щото България, видиш ли, не е изгоден иконимически партньор за Apple и ние плащайки флагшип модел опираме пешкира. Сещаш се.

Редактирано от TheBlessedOne
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

@TheBlessedOne, многократно е писано точно относно ЕКГ кой е виновен защо не работи тук.
Не са Apple, а нашите институции, които или ги мързи да си размърдат ... и да го одобрят за ползване, или някой някъде по веригата няма да разпише без съответната сума под масата както е свикнал...


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
Публикувано (редактирано)

Окей, и така да е. Смисълът който влагам е, че търся приложения в работата на роднината ми кардиолог, а не да си търся гъдели. Както се вижда доста хора са успели да си го подкарат въпреки ограниченията, а аз реално искам да го ползвам с работни цели. Затова ползвам и форума, ако можем да си помогнем и да вземем оптималното от техниката си.

Редактирано от TheBlessedOne
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Дори на Самсунг Актив 2, ЕКГ-то ще е първоначално само за Корея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Просто казвам, че в случая не са виновни Епъл, след като са ти взели парите за часовник с непълна функционалност.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
1. Да, джейлнат е с unc0ver.
2.Не съм сигурен, не съм пробвал. Бих пробвал, ама тъкмо си върнах часовника в стария му вид, че нали трябва да се unpair-не и да се сетне като нов часовник после.
3.Не съм сигурен, че се инсталира нещо на самия часовник. Предполагам, че не, тъй като часовника не е джейлнат и нямаш достъп до файловата му система, че да инсталираш програми(или копираш някви файлове) в него. Но пак казвам - предлогалам. Някой по-вещ да се изкаже по темата.

Ако часовника е с 6.2.5 няма смисъл да сетваш като нов!Връщаш последен back up и си ок.За пореден път се убеждавам че не четете какво инсталирате от Cydia...


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
Публикувано (редактирано)

В крайна сметка ще отида до Гърция лятото, но не за да активирам часовници, а за моренцето ...и с нисък пулс :) !
(подробностите утре, ако модератора се навие да ми даде права да редактирам основният ми пост, ще го направя като ръководство за нуждаещите се и не, не изисква jailbreak)

IMG_0990.PNG

IMG_0991.PNG

IMG_0997.PNG

Daniel Bryan - YES! Chant.gif

Редактирано от TheBlessedOne
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
Публикувано (редактирано)

Неофициална активация на ЕКГ (БЕЗ Jailbreak)
Източници: hirakujira | ZW Cai | Redmondpie.com | Dice.bg
 

Поддържани часовници: Apple Watch Series 4/5
Поддържана ОС за часовник: WatchOS 6.2.X
Поддържани iPhone-и: iPhone SEiPhone 6S/6 PlusiPhone 7/7 PlusiPhone 8/8 PlusiPhone XiPhone XRiPhone XS/XS MaxiPhone 11/11 Pro/11 Pro Max

Изисквания:

  • Apple Watch Series 4/5 с произход от държава поддържаща официално ЕКГ функцията - списък с поддържаните държави
  • iPhone (вижте поддържаните)
  • MacBook Air/Pro; iMac /Pro; Mac mini, Mac Pro с актуален macOS или PC с Windows 7/8.1/10
  • Lightning кабел към USB-C/USB-A за връзка на iPhone с компютъра
  • Приложението iMazing (версии за macOS и Windows)*
  • Приложението BBEdit 13 (за macOS) или Notepad++ (за Windows)
  • Вече съществуващи данни в приложението "Health" за iPhone

iMazing има безплатна (ограничена) и платена версия, която прави пълно копие (backup) на вашите файлове без ограничения в броя на медията. Приложението има и пиратска версия, която работи като платена, но поради правилата на форума не мога да ви дам връзка към него. Моята препоръка е да ползвате пълната версия за копието си, но дали ще го закупите или свалите - изборът е изцяло ваш и не нося отговорност.

Инсталация:

  1. Направете цялостно копие (backup) на вашият iPhone през iCloud, macOS или Windows: Архивиране на iPhone
  2. Раздвоете Apple Watch от вашият iPhone: Премахване на сдвояването на Apple Watch
  3. Премахнете всички хардуерни профили инсталирани на вашият iPhone: Инсталиране или изтриване на конфигурационни профили на iPhone
    Отворете приложението "Настройки (Settings) -> Основни (General) -> Управление на профили и устройства" и изтриите всички съществуващи профили.
  4. Изключване на функцията Намери iPhone (Find my iPhone): Премахване на устройство
    4.1 (Препоръчителна стъпка) Изключете кода (паролата) си за достъп: Изключване на кода за достъп
  5. Отворете приложението iMazing и свържете вашият iPhone с подходящият Lightning кабел за вашият компютър.
    Ще видите в лявата лента вашият iPhone и визуализация на всички официални приложения, както и вашата файлова система "File System".
  6. Направенте пълно копие (backup) на вашият iPhone като селектирате иконата на телефона ви от лявата лента и натиснете бутона "Back Up" в дясната вертикална лента.
    Ще се появи прозорец с настройките за вашето копие.
    6.1 От настройките има "Криптиране на копието" (Backup Encryption). Задайте му "Включи" (Enable) - това е много важна стъпка и не трябва да се пропуска!
    6.2 (По избор) Изберете къде да се запише вашето резервно копие от "Локация на копието" (Backup Location) и "Промени" (Change) и изберете къде да се запише.
    6.3 Когато настройките са готови и всичко ви устройва натиснете бутона "Архивиране" (Back Up), следвайте инструкциите и изчакайте процеса да завърши.
  7. Редактирайте новосъздаденото копие (backup) като с дясно копче на мишката/пада щракнете на иконата с името на вашето копие в лявата лента и изберете "Създай редактируемо версия на копието" (Create an Editable Copy of this Backup) и задайте име, с което ще го разграничите от обикновенното копие (ПР: "My iPhone 11 Pro Editable Backup").
  8. Отворете приложението BBEdit 13 (за macOS) или Notepad++ (за Windows). Копирайте съдържанието от тук [.PLIST] и го поставете като текст в нов (празен) файл.
    Запишете новосъздаденият файл с точно това име "com.apple.private.health.heart-rhythm.plist" (без кавичките) (съдържанието на файла и името му трябва да са същите както в посоченият сайт.
  9. Върнете се на приложението iMazing и щракнете с ляво копче на мишката/пада на редактируемото копие. Ще се разгърне падащо (вертикално) меню с икони, между които е и "File System". Изберете "File System" и ще видите списък с директории. Изберете следната дестинация "HomeDomain -> Library -> Preferences". Провлачете (drag & drop) .PLIST файла, който съзадохте и го "пуснете" точно върху папката "Preferences" (ще ви излезе знак плюс върху папката). Ако сте направили преместването правилно, ще излезе прозорец, че файла е преместен. (ВАЖНО: Проверете дали файла е в папката "Preferences").
  10. Възстановете (Restore) вашият iPhone с редактируемото копие - щракнете с дясно копче на мишката/пада върху него и изберете "Възстанови това копие на устройството" (Restore this Backup to Device). Ще ви излезе предупредителен прозорец, който ще ви предложи няколко настройки.
    10.1 (Силно препоръчително) За да избегнете проблеми при прехвърлянето на копието изберете "Изтриване на устройството" (Erase the device) - (ВАЖНО: НЕ ПРАВЕТЕ тази стъпка ако нямате резервно копие на iPhone-a според стъпка "1."). 
    10.2 Ако сте убедени, че сте направили всичко до момента натиснете бутона "Възстанови" (Restore) и изчакайте процедурата по прехвърлянето да приключи. Напълно нормално е  да видите рестартиране на iPhone-а ви няколко пъти и да видите поздравително съобщение "Hello". Процесът НЕ Е приключил докато iMazing не извести за това! (ВАЖНО: Ако сте на MacBook/лаптоп се убедете, че сте на зарядно и НЕ МАХАЙТЕ кабела за връзка между iPhone и компютъра по време на процеса!)
  11. Ако до момента сте следвали стъпките правилно ще получите съобщение, че iMazing е завършил успешно възстановяването и вашият телефон ще зареди основният потребителски екран с много от приложенията, които ще се преизтеглят. За да започнете процедура по свързване веднага, открийте иконата с приложението "Watch" на вашият iPhone и задръжте с натиск върху него. Ще излезе меню където може да му зададете "Приоритетно сваляне" (Priority Download), за да е първото, което ще се свали и инсталира от iCloud.
  12. Сдвоете вашият Apple Watch с вашият iPhone: Включване, сдвояване и настройка на вашия Apple Watch
    12.1 (ВАЖНО) При запитване да изберете ли предишно копие (backup) на вашият Apple Watch или сдвояване като нов - трябва да изберете само и единствено "Сдвояване като нов" (Pair New Watch).
    12.2 Изчакайте да завърши синхронизацията и инсталацията на системни приложения и настройки.

Честито, вече имате ЕКГ функция на вашият Apple Watch!

Ръководството е пуснато без илюстрации и обсъждане на възможни проблеми. Целта ми е да го направя достъпно възможно най-бързо, но очаквайте да вмъкна илюстрации и да добавя информация за възможни проблеми. Говорил съм с модераторите да бъде преместено като начална тема, за да е по-лесно откриваемо. За момента ако имате въпроси или проблеми, може да пишете тук или на лично съобщение.

IMG_0997.PNG

Редактирано от TheBlessedOne
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Теленор рекламират ECG функцията

Теленор
 

Приложения, които държат под око твоето сърце.

Получавай бързо данни за сърдечната си дейност или провереи сърдечния си ритъм с ECGapp.

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Може да имат някаква вътрешна информация, че предстои. 

Обаче на сайта на Apple България все още не  в списъка и няма да се учудя, ако просто някой е превел инфото за функциите на часовника без да съобрази кое къде  налично...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
Публикувано (редактирано)

Според мен, от Теленор просто са копирали и превели рекламата от официалният сайт без много да се замислят какво се поддържа. Аз чакам А1, това лято, да пуснат eSIM за смарт часовници. Не може да поддържат iPhone XS/11 и от Samsung S20, а да е трудно да вкарат план и за часовници. Пак малко бюрокрация за изчистване.
Съжелявам, че не съм пускал нищо по ръководството, но нямам достъп за редакция на основният пост. Иначе мога да потвърдя, че след ъпдейт на WatchОС и iOS всичко продължава да си върви :)
За жалост говорих с кардиолога в семейството и този синусов ритъм не е достатъчен, за да се отчетат някои проблеми при хипертоници и т.н.

Редактирано от TheBlessedOne
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...