Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 5.12.2018 От всички места

 1. 2 points
  Вече налична!
 2. 2 points
  Apple продължава да продава все повече часовници, благодарение до голяма степен и на по-ниската цена на Series 3. Компанията продаде над 4 милиона Apple Watch за третото тримесечие, което представлява ръст от 54% на годишна база. Series 4, която беше пусната по-рано тази година генерира много продажби с новата watchOS и нарастващия брой възможности за проследяване на здравните показатели, но най-новият модел старитра с цена от 399 долара и е само 20% от доставките на гиганта през третото тримесечие, според данни на Internationаl Data Corporation (IDC). В момента цената на моделите от Series 3 започва от 279 долара, което е около 70% от цената на по-новите часовници. Основните носими устройства на пазара са евтини и имат редица функции, но все пак функционалността им е ограничена, в сравнение с Apple Watch, или дори Fitbit Versa. Само китайската марка Xiaomi доставя повече носими устройства (6.9 милиона) от Apple, благодарение на Mi Band 3, чиято цена е около 35 долара. Междувременно пазарът на носими устройства се развива, а двете най-големи марки на него, Apple и Fitbit, продължават да се впускат все по-дълбоко в здравеопазването. С тежките си регулации и по-задълбочен контрол, този сегмент вероятно ще е определящ и ще позволи на лидерите да укрепят позиците си.
 3. 1 point
  Знаем, че Apple работи с Intel, за да представи първия 5G iPhone в следващите години. Според някои източници, тестовете вече са започнали и скоро можем да го видим, но Bloomberg твърди, че ще се наложи да изчакаме още малко. В доклада се посочва, че Apple ще представи 5G смартфон едва през 2020 година, или по-късно. Всъщност напоследък единствената иновация, която компанията показа, беше т.нар. notch, или прорез в горната част на екрана и се надяваме, че това е само мода, тъй като след първоначалната еуфория, Android производителите започнаха да търсят начин да го избегнат. Във вески случай модемите на Intel винаги са били малко по-назад от тези на Qualcomm, но правните спорове между Apple и Qualcomm принуждават гиганта да се придържа към тях и това може би именно заради това ще станем свидетели на това забавяне при приемане на 5G технологията.
 4. 1 point
  Според 9to5mac очакваме 12.1.1 след около 20 минути.
 5. 1 point
  Свърши ми ултрапремиум абонамента и реших да не го подновявам. Последните месеци програмата не се ъпдейтваше често на часовника и това ме принуди да ползвам стоковия weather. Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. 1 point
  Няма "проблем". Енергопестенето ти изключва wi-fi на заключен екран и няма настройка за това. По презумпция нетът от картата трябва да е пуснат винаги щом искаш да си онлайн. За какво изобщо го спираш?
 7. 1 point
  От 7 страници тема не си разбрал нищо! Верно си много назад! Ама защо всички ни слагаш по този знаменател???
 8. 1 point
  Здравейте на всички отново, току що ми изпрати телефона, не ремонтиран защото съм го бил обидил и ми се разсърдил . Това, че не съм го получил днес сутринта било грешка на еконт, че не са записали имея на апарата и за това са го били задържали в офиса им . Отишъл бил днес до еконт взел телефона прибрал се до вкъщи махнал неговото дъно и върнал моето изгоряло . Цирка е пълен, това вече ще ми е за обица на ухото. Искам да благодаря на Деси, baronbg и всички, които ме подкрепиха и предложиха помощта си.
Тази класация е настроена на Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...