Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 13.03.2019 От всички места

 1. 3 points
  Факт е ,че в чисто функционално ниво Епъл са назад. Аз освен минимална разлика в камерите не виждам нищо по различно от 7-цата насам. Тва ,че имало ноч и фейс айди ..... Да не говорим за безжично зареждане което отново закъсня. На мен това ми е последното у-во на Епъл и ще карам с него до край не смятам да им давам и стотинка повече. Нищо ново не очаквам и тази година. Както някой по-горе каза ние за един дарк моуд чакаме толкова ..... Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
 2. 1 point
  Скапва батерията ама друг път. От 6м поне по 10 пъти на ден в колата ми е на безжично зареждане. Не е мръднала. Те и да се бавят пак не ги изпипват в това е проблема последните няколко версии на iOS. Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
 3. 1 point
  Твоят случай е направо мистерия... Може би да го изтърпиш оше 6 месеца и да вземеш от новите есента, или да го смениш за малкия, ако много те дразни, не знам, като се познавам аз нещо като не ми е наред как се вторачвам в него, изцяло те разбирам.
 4. 1 point
  Канадската софтуерна компания Corel обяви, че CorelDRAW се завръща за Mac за пръв път от 2001 година. Изцяло новата версия на софтуера за графичен дизайн 2019 е съвместма не само с Windows, но и с Mac, като идва с поддръжка на Dark Mode за macOS Mojave и Touch Bar за най-новите модели MacBook Pro, осигуряващи бърз достъп до настройките на оформлението, текст контролите и прочие. CorelDRAW Graphics Suite 2019 за Mac се придържа към наръчника на компанията Human's Interface Guidelines, което означава, че менютата, бутоните и другите елементи на потребителския интерфейс съответстват на Mac приложенията на Apple. Приложението е известно с векторния си графичен дизайн и илюстрация, но може да се използва и за оформление на страници, слоево редактиране на снимки, обработка на RAW изображения, индексиране и организиране на библиотеки за шрифтове и др. и ще се конкурира с Adobe Illustrator и Affinity Designer. Цената му е 499 долара като еднократна покупка, или 198 долара годишно за абонамент, чрез онлайн магазина на Corel в САЩ. Пакетът може да бъде изтеглен и от Mac AppStore и активиран, чрез покупки в приложението и изисква macOS Sierre, или по-късна версия на операционната система.
 5. 1 point
  Google започна разпространението на новата версия на браузъра Chrome, която предлага няколко новости включително автоматичен режим Picture-in-Picture и нов нощен режим за macOS. Нощният режим за macOS ще променя облика на основните компоненти на браузъра, като ще ги направи тъмни, но менютата с настройки и запазени сайтове ще си остават бели. Дизайнът е почти идентичен с Инкогнито режима, но малко по-тъмен. Всички версии на Chrome 73 ще предложат и поддръжка на хардуерни бутони за мултимедия за пускане и спиране на музика, видео и др., като условието е самите онлайн услуги също да поддържат управление чрез такива бутони. Chrome 73 вече предлага и Auto Picture-In-Picture за Progressive Web Apps, което значи, че клиповете в съвместимите сайтове и приложения автоматично ще застават в долния ъгъл на дисплея, когато потребителят отвори нов сайт или програма. Версията вече е достъпна за настолните операционни системи, а за Android ще е готова след няколко седмици.
 6. 1 point
  Жълтите новини са измислици, това е реална случка на официална среща, отразена от повечето световни агенции, не знам какво е общото всъщност, но щом си казал, жълта новина е.
Тази класация е настроена на Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...