Премини към съдържанието

taumaster

Потребител
 • Публикации

  22
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

-1

Всичко за taumaster

 • Титла
  Новак

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone 7
 • iOS
  11.4.1
 • СИМ
  ФО
 • OS
  Windows 7 x64

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Благодаря! Ще се постарая да се запозная с iOS 11.2. Но доколкото виждам Battery Doctor е различна от Battery Doctor Pro. Може и да греша, но мисля, че втората има повече възможности от първата.
 2. Благодаря на всички! Ще пробвам. П.С. Battery Doctor Pro е доста добра програмка. Има ли я още? Или е излязло нещо друго?
 3. Благодаря! Значи да джейлна с Electra и каквото стане? После дали ще мога да качвам приложения от Cydia?
 4. Здравейте! Купих нов телефон IPhone 7 със iOS 11.2, а стария ми телефон е IPhone 4 с iOS 6.1.3 и е джейлбрейкнат. Понеже все още не може да се джейлне напълно 11.2, бихте ли споделили някакви алтернативи на програмите, които имах на стария си телефон (никога не съм оперирал с неджейлбрейкнат такъв). Ако няма такива алтернативи дали не е по-добре да изчакам да направят пълен джейл на 11.2 и тогава да сменям телефона? Все пак не знам дали някои от програмите съществуват още. Програмите са следните: Battery Doctor Pro SIManager (за прехвърляне на контактите на SIM картата от телефона и обратно) Springtomize SBS Settings Bite SMS iFile Capriccio (музикален плеър, който може да създава директории) Voice Record Pro (това видях, че го има в Apple Store, но се чудя дали няма по-добра от него програма). Благодаря!
 5. taumaster

  Steve Jobs (1955 - 2011)

  Той си отиде! И остана!
 6. taumaster

  MissedReminder

  Активацията му се дъни, независимо от къде го инсталирам.
 7. taumaster

  SIManager

  Версия 2.4 работи и на iPhone 4, само като я инсталнете, дайте Read SIM, за да прочете капацитета на SIM картата, после рибутвате и след това давате Copy iPhone to SIM. Готово!
 8. click on the "Orb" in the system tray, then click on "Configuration", "Advanced", "Codecs", and select "ffdshow as the decoder you also wish to use for MPEG-2 videos. Това го няма в контролния панел на Orb. Какво правим тогава? Питам, защото филмите тръгват, но нямат субтитри. Инсталирани са кодеците на shark007 за win 7x64.
 9. taumaster

  OrbLive

  Благодаря! На компютрите има инсталирани кодеците на Shark007 и на тях всичко си върви нормално. Но на iPhone ги няма субтитрите.
 10. taumaster

  OrbLive

  А аз имам следния въпрос: Ако OrbLive е пуснат на 2 компютъра, iPhone и двата ли вижда или не? (Извинявам се, ако вече е питано това, но аз за съжаление не го намерих като въпрос.) Едит: Разбрах, че трябва да са два отделни акаунта, с еднакъв не става. Но не разбрах едно: как да подкарам субтитрите на телефона за филмите, които гледам, и които са на компютъра. Видеото и звукът си вървят, но няма субтитри.
 11. taumaster

  Recent CallLog Delete

  Благодаря, разбрах!
 12. taumaster

  Recent CallLog Delete

  Инсталирах я, но иконата я няма? Някакви предположения защо?
 13. taumaster

  iBlueNova a.k.a. iBluetooth

  Съжалявам, толкова много изчетох, че ми се замая главата. Значи не върви и толкоз. А тогава каква алтернатива да ползвам, защото има няколко неща на съквартиранта на телефона, които искам да имам, а освен през блутут не се сещам как да стане?
 14. taumaster

  iBlueNova a.k.a. iBluetooth

  За съжаление на моя телефон не иска да намира никакви дивайси. Говоря за iBlueNova. Инсталира се, тръгва, давам да търси дивайси и нищо. Нито мен ме намират. Пробвах от три различни репо-та и е все същото.
 15. Някой в момента да има проблеми с API Error/API Unavailable в Installous?
×