Премини към съдържанието

Alxx®

Модератор
 • Публикации

  14599
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Спечелени дни

  483

Alxx® последен печеливш ден в класацията е Август 15

Alxx® Вие бяхте с най-харесвано съдържание, Поздравления!

Репутация

14201 ☆ TheBest ☆

Всичко за Alxx®

 • Титла
  シニアマスター

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Някой ден ще се прибера
 • Interests
  Автомобилизъм във всички форми.
 • Устройство
  iPhone 2G
 • iOS
  1.0
 • СИМ
  ФО
 • OS
  работя с пишеща машина Континентал

Последни посетители

13727 прегледа на профила
 1. Alxx®

  Проблем с Apple Magic Keyboard

  Корозийка Санде. И за жалост нищо не помага. Ако играеш ва банк, единствен шанс е да я накиснеш цялата в изопропанол да постои и после да я оставиш на слънце няколко дни, но има шанс и по-зле да стане.
 2. Що ти е отделна регистрация? Смени магазина, свали го и се върни в американския.
 3. Браво. Сега трябва да намалиш ей ония цифрички под килограмите до максимум 20% и ще си съвсем фит.
 4. Следва тъпия въпрос: твоят акаунт на компютъра администраторски ли е? Ако наистина ползваш XP - там по дефолт акаунтът е админски и бутони липсват. Обаче надали ще инсталираш необходимата версия iTunes или друго. Поддръжката за тази ОС отдавна я няма никаква, по спомен последният тюнс за ХР е 12.1.3.6 .
 5. Alxx®

  Как да конвертирам .m4p

  Сети ли се да провериш дали си отметнал ръчно управление на музика и видео?
 6. Alxx®

  worth iphone's през 2019?

  Някой от вас би ли се напънал да дефинира "реновиран", че терминът стана доста актуален напоследък?
 7. Alxx®

  Смяна на рам памет

  Този модел официално поддържа 2х2, неофициално 1х2 и 1х4. Ако Ползваш ОС над Сноу леопард и си с Boot ROM Version MB51.007D.B03, тогава можеш да сложиш 2х4. Пробвай с една четворка в другото гнездо или пробвай паметите в друг комп, може да има нещо нередно/несъвместимо с тях. Иначе описаните натоварвания са нормални. Ако искаш да му "дадеш жега", му сложи едно SATA 2/3 SSD - от него ще има доста по-сериозен ефект.
 8. Оффтопик: като сте го захапали това плащане, все едно Епъл ще ви дава по 2% на покупка, не обратното. Явно изгаряте от желание да се знае и следи всяко ваше действие. Онтопик: Според мен е раншко да се надяваме на портативен спектрограф, но ако стане реалност, не само глюкоза ще може да се следи. Предвид здравната ориентация на патентите им напоследък, часовникът би могъл да се развие в много сериозен здравен асистент в бъдеще.
 9. Да ти кажа честно, не знам кой е авторът на статийката, ама е позабравил оригиналния iPhone, 3G и 3GS с техните рамки. До шкурка лично аз никога не съм прибягвал, но диамантена паста и Дремел-че в ръка правят чудеса.
 10. Спри нотификациите, ресни и после ги пусни пак.
 11. Alxx®

  Вицове, смешки и куриози.

  Tulibu-dibu-dibu daut yuuuu
 12. Alxx®

  драйвър за WiFi на Macbook Air за Linux

  Нещо някъде бъркаш, а и не съм сигурен, че те разбирам къде се чупят нещата. Бих те посъветвал да направиш pram reset и да пробваш със стар инсталатор - напр. снежко.
 13. Дам, не се знае и Епъл на кого са ги дали, а детето е за измиване на ръцете. Вайбър навремето оправдаха изтичането на акаунти към МОСАД с "хакерска атака"...
 14. Здрасти! А, прочети правилата на форума първо и съобразявай разделите, в които искаш да публикуваш. По темата: Всеки сам решава за какво ще си похарчи парите. Лично аз iPhone втора ръка бих взел само от познат.
×