Премини към съдържанието

kawabiker

Потребител
 • Публикации

  1271
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Спечелени дни

  10

kawabiker последен печеливш ден в класацията е Февруари 22

kawabiker Вие бяхте с най-харесвано съдържание, Поздравления!

Репутация

933 Добра репутация

Всичко за kawabiker

 • Титла
  Потребител

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone 7
  iPhone 8
 • iOS
  11
 • СИМ
  ФО
 • iPad
  iPad Air
 • OS
  Win/ OSX

Последни посетители

3397 прегледа на профила
 1. kawabiker

  Вицове, смешки и куриози.

  Предишния принц се жени 2011-2012 мисля, па Ливърпул и папата не съм ги чул тогава ...
 2. kawabiker

  iOS 11

  Защото го няма в My Number, Когато го вкараш там и пуснеш iMessage s Apple ID и номер аще почне да се върти и да се мъчи да се активира, оставян нa wifi и чакаш.Праща смс със УДИД.при всяка смяна на клетка, мрежа и т.н.
 3. kawabiker

  iOS 11

  Остави мейл адреса в imessages и го остави на мира да се върти, като преди това се увери,че номера го има където казах горе. Пусни LTE, wifi и ко остави в покой. КАто се кативира и номера, си махни мейла ако искаш и това е. Гарантирам успех до максимум 24 часа .
 4. kawabiker

  iOS 11

  Получава се при всички, не търсете под вола теле. Адаша ми, всички разбраха, че си 10ка . До няколко часа се активират услугте, може да ускорите процеса като въведете номера си в phone > my number и задържите по дълго време на една и съща мрежа или клетка, след въвеждането (ако не го е имало) . В общи линии от вечерта за сутринта се оправя .
 5. kawabiker

  Загряване на  MacBook Pro 15" 2017

  Свали си macs fan control, мисля че имаше настройки за всеки процес или хардуер, да се пускат по-рано и да не загрява толкова . Съществува и варианта да е някой дефектен и да е за смяна .
 6. Не знам баба ти какво е видяла, аз ако не съм жив свидетел, няма да го кажа. Не ангажирам никой и не карам никой да го приема сериозно! Минаваш за интелигентен човек, можеш да провериш сам номера ... Звънни на съпорта и кажи, че имаш проблем с акаунта, като преди това си вкарай грешна парола 2 пъти поне.
 7. Абе всички сте футуристи, ма до вчера викахте, че епъл заради секюритито, епъл заради iOS, епъл щот незнам какво, ама щом стига едно I'm ok with и ония ти браузва в тела, а тъпия сървър сам решава да ти локне акаунт, разправяйте ми вие колко сте наясно с тая работа . П.С. А дори няма да ви напомня какво трескаво обсъждане имаше. как ФБР отключило тела на терорист- нещо което наистина е реалистично и знам и аз как се прави... @kal1ch Изобщо не е от ус-вото, говорех с тях от друг телефон ...
 8. Затягат те, а що не погледнат себе си - вчера разбрах ( много исках и да го видя на живо, за което дори дадох съгласие, но техния си сървър ги прецака и локна акаунта автоматично, без човешка намеса и каза че ще го ънлокне след 13 дни ), че съпорта може да достъпи ус-вото дистанционно, в реално време и да види всичко случващо се на него, като казвам всичко имам предвид всичко, както и да отварят приложения и т.н.
 9. Тия искат да си оправят целия джинс с едни протектори . Сигурен съм, че в Амазон имаше такава машинка за 10-15 евра.
 10. Паролата сложена на телефона, е с преоритет пред тази от облака. По-скоро да се източи телефона през icloud в lost mode би свършило работа .
 11. iTunes иска пас кода за да достъпи инфото от тела .
 12. Грандиозна грозотия, горе долу като 10ката грозно.
 13. Разковничето е , Имам 5 ца, която е с карта дори, но не се ползва за нищо. Просто седи включена, вързана към мобилната мрежа, няма wifi, няма 3Г и изкарва по 10-15 дена.
×