Премини към съдържанието

gogi6

Модератор
 • Публикации

  4915
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Спечелени дни

  72

Всичко публикувано от gogi6

 1. gogi6

  iOS 12

  С наближаването на лятото идва време и за новата IOS. Дали ще има нещо съвсем ново и различно, или Apple ще заложат на стабилността и сигурността, ще разберем съвсем скоро. Време ли е за нов дизайн...? Може да споделите вашите мнения и желания тук!
 2. gogi6

  iOS 12

  При мен не, но доста потребители се оплакват. Опитай да ресетнеш настройките.
 3. gogi6

  Shortcuts

  Както знаем, Apple закупи приложението Workflow и смени името на Shortcuts. С някои козметични промени, функциите са идентични. С комбинации могат да се правят преки пътища до определени действия. Тук може да споделяме някои готови шорткъти. Става лесно със стрелката горе вдясно от самия “уиджет” Може да се инсталира безплатно от AppStore https://itunes.apple.com/bg/app/shortcuts/id915249334?mt=8
 4. gogi6

  Забравен код

  През компютър и iTunes. Друг начин няма. Информация има тук, във форума и в YouTube. С рестор се връщат заводските настройки на устройството, имай го предвид.
 5. gogi6

  Забравен код

  Restore DFU mode, като преди това можеш да изключиш Find My Iphone от компютър. Ако не знаеш акаунта си в Apple, не си губи времето.
 6. gogi6

  Забравен код

  Ако не си "забравил" акаунта в Apple е възможно. Ако не, връщаш телефона на собственика.
 7. 6 месеца?! За какво ми е, ако не съм я ползвал толкова време А с коя друга карта можеш да плащаш Spotify примерно? Има ли такава?
 8. Както споделих, виртуалната им карта се приема като Бг. Пластиката пристига днес и при нея незнам как е. Важно за мен, защото се приема за плащания в Apple, Spotify ... без да е нужно да сменяш региона( което променя драстично цената)! Ползвам тестовото приложение. При другото незнам как е. Съпорта в моя случай е на високо ниво. Иначе това излиза като цени
 9. gogi6

  Apple Watch S4

  С часовника изобщо не съм запознат, но някакъв VPN няма ли да свърши работа?
 10. gogi6

  Aндроид ТВ бокс

  Плъгините за Movian вече са платени. Писано е вече. Иначе за HBO Go Android TV става дума.
 11. gogi6

  Aндроид ТВ бокс

  Точно.
 12. gogi6

  Aндроид ТВ бокс

  Да. При мен е така.
 13. gogi6

  Aндроид ТВ бокс

  HDMI CES трябва да е изключено.
 14. gogi6

  iOS 12

  Включил ли си Optimise Storage?
 15. gogi6

  iOS 12

  Вече налична!
 16. Препоръчително е да направиш restore!
 17. Имаш някакъв проблем, искаш съвети и не се вслушваш в тях? Защо поне не опиташ това, което те съветват? Изобщо как очакваш да ти се помогне? Най-големия недостатък на батерията е, че се хаби запазената в нея енергия и после трябва да се зарежда.
 18. gogi6

  Aндроид ТВ бокс

  Още повече да иска и пари за торенти! Наглец е.
 19. gogi6

  Aндроид ТВ бокс

  Всичките. 10 кинта на парче. Общо 25:) Отстъпка има!
 20. gogi6

  Aндроид ТВ бокс

  Мисля, че да. Wizard е модифицирано Коди. Някой си е правил настройки според определена държава и потребности. Върши работа, но повечето неща се оказват ненужни за нас. Естествено пълни памет с тях. Най-вероятно оттам ти идва заетото място. Има една добавка Backup. С нея можеш да запазиш оптимални настройки на Коди на носител или облак(дропбокс). Когато омажеш, може да преинсталираш Коди и с тази добавка да си върнеш настройките за 2 минути. Не съм я ползвал отдавна, но мисля че още си работи.
×