Премини към съдържанието

blackmore

Потребител
 • Публикации

  48
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

25 Нулева репутация

Всичко за blackmore

 • Титла
  V.I.P.
 • Рожден ден 8.07.1987

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone 6
 • iOS
  10.0
 • СИМ
  ФО
 • iPad
  iPad mini Retina
 • Apple Watch
  Apple Watch Sport
 • OS
  Mac OS

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. На повечето снимки ми се струва, че си ползвал digital zoom (поправи ме ако греша), което влияе сериозно с много "шум" и липса на стабилизация.
 2. blackmore

  iOS 12

  Мисля че ги групира само когато са 4+ notifications от един аpp. Aко са 2, няма grouping.
 3. Ползвай Gmail App ot AppStore, web-based е, но получаваш известия на секундата.
 4. blackmore

  iOS 12

  Тези са се побъркали с анимоджи-та. Като шизофреници са. Нелепо е...
 5. Тази обява е изтекла!

  • Продавам
  • Ново

  Продавам iPhone X, 64GB. Разполагам с бройки от двата цвята - Space Gray и Silver. Телефоните са закупени от САЩ, отключни са и са запечатани с фабрично фолио. Имат едногодишна, международна гаранция. Цена: 2090лв. тел: 0888588546 Не съм заинтересован от бартери.

  2 090,00 лв

 6. blackmore

  AppleTV 4

  Здравейте, Поради незнайна от мен причина не мога да се възползвам от услугите, които предлага ipwnstore. Отивайки на https://tv.ipwnstore.me има два варианта - Buy Now & Login. Направих си акаунт и е възможно да се log-in-на, но като цъкна на Buy Now ме прехвърля в страница на която срещам единствено "Oops! That page can’t be found". Пробвах през различни браузъри на различни устройства - без успех. След успешна регистрация и log-in трябваше да избера сертификат. В моя случай - Deadpool. Не съм получавал нищо на пощата си след това, както бе описано. С ifunbox се опитах да кача Kodi и PopCorn но без успех, може би защото не съм оторизирал ATV-to (UDID). Би ли могъл някои да ми разясни процедурата и да даде съвет.
 7. Да. Дори са решили да го упоменат изрично, което преди липсваше като информация. " Unlocked iPhone with T-Mobile SIM "
 8. Да, именно, то си е мейл клиент. Асоциацията с Ексчейндж не я разбрах само т.к. е нещо много по-мащабно, дори несравнимо. Ексчейнджа (като сървър) си е администраторска платформа, еквивалент на който е Google Apps напр.. И двете са понастоящем Cloud базирани. Както и да е. Имаш ли мейли в Outlook, които си имал преди създаването на "365" то те няма да бъдат импортнати в клауда.
 9. Не разбирам какво точно имаш предвид. Ако питаш дали вече синхронизираниете mail-и с Outlook 2011 (напр.) ще бъдат импортнати в "365" Cloud-а, то по-скоро не. Ще трябва да използваш миграционните им опции (от pst, ost, mbox data файлове, който Outlook ползва) т.к. two-way синхронизацията започва от момента, в който активираш акаунт-а си. Ако питаш дали вече създаден мейл акаунт ще бъде синхронизиран с новия Outlook 15, то отговорът е да. Поясни, ако това не отговаря на въпроса ти.
 10. Набързо "скастрихте" ентусиазма на момчето.
 11. Нека да внеса едно предложение, ако е удобно. Защо в крайна сметка не се направи една анкета(отделна от настоящата тема напр.), където статистиката да покаже кой какви предпочитания има към подбора на икони в iOS7? Едва ли някой тук е способен да убеди другия в предпочитанията си относно стила на иконите. Все пак това си е част от естетическата преценка и одобрение/неодобрение на всеки индивид, където се крие и неговата идентичност. Мнението ми е провокирано от повтарящите се на почти всички страници упреци или хвалебствия относно променения дизайн (главно разноцветните икони). Мисля, че фокуса на конкретната тема е леко изместен в не чак толкова продуктивно и информативно направление. Не че ми пречи, просто смятам, че всеки от нас, колкото е харесал или не изгледа на iOS7 в началото (да речем преди 10дни) толкова го харесва и сега.
 12. blackmore

  Вицове, смешки и куриози.

  Да.И със сто лева пак същите неща можеха да се купят (x100), просто защото друго нямаше.
 13. Какъв по-точно е проблемът ти с PS3 Media Server?
×