Премини към съдържанието

erruin

Потребител
 • Публикации

  13
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

13 Нулева репутация

Всичко за erruin

 • Титла
  Гост
 • Рожден ден 26.11.1980

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Карлово
 • Устройство
  iPod Touch 2G
 • iOS
  4.2.1
 • OS
  Mac OS
 1. Аз проверявам тук дали дадена версия се подписва - мисля че е актуална информацията. http://api.ineal.me/tss/status
 2. Правих всякакви опити преди бекъпа. С доста игра успях с войс оувър да отида до менюто за подсветка и от там пипнах и размера на буквите - поиска ми рестарт. След рестарта спря да гасне дисплея. Сега е ОК - но се появи друг проблем. Не мога да спра "VoiceOver". Когато отида в менюто и цъкна да се изключи - то се връша отново в позиция ON. Ще го ресторна на ново - без бекъп - сега като се замисля - няма как по друг начин от 8.0.1 да има бъг и сега качих 8.1.2 и да остане същия - не е възможно. При резултат ще пиша. Благодаря ви! Развитие: Проблема беше именно бекъпа.
 3. Здравейте. Имам следният проблем. Донесоха ми този iPhone 4s - който имаше следния проблем: рестартираме и логото свети но когато зареди системата телефона изгубва картина. Най-страннното е че когато направя скрийншот с 2-та бутона екрана пресветва и се виждат иконите и всичко. Направих му рестор от DFU режим до 8.1.2 - преди да се активира си работеше. Вкарах си паролата за интернет - и айклауд,направи бекъп и в момента на показване на хоум екрана ... просто остава да свети само подсветката ... И пак - скрийншот показва екрана. Ако го рестартирам - екрана е активен някакви 10 секунди и след това плавно намаля и спира - остава на подсветка. Моля ви за помощ.
 4. erruin

  iPhoto

  Да наистина работи на 5.0.1 без да се променя .plist файла. Само лека поправка - сорса по-отгоре трябва да е http://apt.napplec.com/ А пакета който се иснталира е “com.n3.nasld”
 5. Здравейте, ето нещо което е и за Канонаджии и за Никонаджии ... +(iPhone 3G/3GS, iPhone4) The iPhone SLR Mount
 6. Мога да ти дам всеки един файл който пожелаеш - сега си поиграх и пробвах на моето 3g - замених си VoiceMemos.app със този ( VoiceMemos.app ) което изкарвам директно от не манипулиран iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore.ipsw. Тръгва без проблеми ! п.п. А ти изобщо опита ли със файла който ти дадох в другата тема в която попита за същия проблем ? ? ?
 7. MrX, пробвай да задържиш Power+Home - защото ако случайно е бил пуснат когато си правил процедурата се нуждае от това. Днес аз успях да пусна моя за секунда, но при мен проблема е че лентовия кабел на новия дисплей е много твърд, и не може да стои на място. След всяка манипулация иска Power+Home за 5-10 секунди за да се рестартира, иначе няма да светне никога. Надявам се да съм бил полезен.
 8. Здравейте колега. Имам същия проблем - след като смених дисплея и дигитайзера - телефона се пуска (т.е. iTunes го намира) но дисплея не светва. Последните дни съм се побъркал с този проблем. Ако има лесно решение ще съм изключително благодарен !!!!
 9. erruin

  Skype

  Здравейте. Инсталирах последния ъпдейт, но ми се появи проблем - когато ми зареди скайп и покаже онлайн абонатите под имената им не ми се показва Mood-текста. Ако цъкна на името, този текст ми го показва в прозореца в който са бутоните за започване на разговор или чат. Във този същият екран - когато натисна - View Full Profile - също се получава нещо странно - всички полета са подравнени в дясно и излизат - не може да се прочете нищо. Със предишни версии проблеми не съм имал. Пробвах какво ли не - изтривах, рестартирах, махах приложения от Cydia но проблема ми все си остава. Телефона ми е Jailbreak-нат iPhone 3g. Като изключим тези проблеми програмата върви стабилно. Ще съм много благодарен ако някой даде идея какво мога да направя.
 10. erruin

  Apple Magic Mouse

  Здравейте, открих нещо интересно и мисля е добре да споделя с Вас. Това е - BetterTouchTool. В процес на развитие е но и в сегашния си вид е много функционално. Дано ви хареса!
×