Премини към съдържанието

shemesh

Потребител
 • Публикации

  105
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Спечелени дни

  1

shemesh последен печеливш ден в класацията е Септември 22 2013

shemesh Вие бяхте с най-харесвано съдържание, Поздравления!

Репутация

60 Нулева репутация

Всичко за shemesh

 • Титла
  Гост
 • Рожден ден 1.01.1971

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  България Благоевград
 • Устройство
  iPhone X🅂 Max
 • iOS
  12.2
 • СИМ
  ФО
 • iPad
  iPad (3rd gen.) 4G
 • OS
  Mac OS X 10.14.4, WINDOWS 10

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Аналогът на щатския FDA в Европа е European Medicines Agency (EMA). Маркера СЕ е друго.
 2. Щатските W4 имат разрешение от FDA за ЕКГ. Не знам как стоят нещата с Европейския регулатор. Няма как да се пусне нещо такова без да е юридически издържано. От друга страна щом го обявяват официално, може би за цитираните в съобщението страни, имат такова.
 3. shemesh

  Apple Watch S4

  Apple ID в Appstore ми е американско, а iCloud ми е българско. Но и при БГ Apple ID в Appstore EKG функцията работи. Явно зависи откъде е W4.
 4. shemesh

  Apple Watch S4

  Не знам дали активирането става в Гюргево. Моят е американски и съм с регион България, първото активиране стана тук без никакви проблеми и месеци вече го ползвам.
 5. shemesh

  Facebook Messenger

  Благодаря за трика!
 6. Все пак и за iStyle е добре да имате резервация предварително. Като съм оставял при тях 2 телефона без резервация, винаги е отнемало повече от 24 часа и телефоните са били готови на другия ден! Което е нормално,разбира се.
 7. shemesh

  HBO GO Bulgaria

  При мен стана по описания от @stangen начин. Ползвам го с Amazon FireTV stick. За мишка ползвам Mouse Toggle for Fire TV.
 8. shemesh

  Тенис

  Браво на Григор. Поздравления и на МТел за страхотния жест. Получиха 3 часова реклама в праймтаима пред поне 4 милиона зрители. Могат да вдигнат цените от днес, ха ха .
 9. shemesh

  iOS 11

  Има го от IPhone 7 нагоре или в последната генерация IPad Pro!
 10. shemesh

  Apple AirPods

  Слушалките наистина са невероятни! Ако можете да си ги позволите, няма да съжалявате. Без да съм специалист или аудиофил, за мен появата на Apple Airpods при слушалките е сравнима с появата на Iphone при телефоните преди 10 години. Благодаря на колегата #gogi6, че ни осветли за страхотната цена при румънците!
 11. shemesh

  Теленор LTE

  Вече го направих.Отговора, който получих от customerservice@mobiltel.bg вече Ви го показах. Не е грешка в системата. Като мен са и други потребители (вероятно хиляди). Просто част от тях не знаят. Сезирах КРС както е описано в Евродирективата. Не съм оптимист обаче! Мисля да спра да Ви занимавам с този случай. Целта ми бе да Ви информирам за нелоялната политика на МТел. Ако имате мобилен интернет като екстра в плана си сте прецакани!
 12. shemesh

  Теленор LTE

  Ще обясня по подробно значи. Планът е за 15 лв без ДДС и е фирмен с минути към БГ и отделно чужбина. При доста от плановете на МТел , мобилният интернет е като екстра към плана. В моят случай 1 лв за 4ГБ. Така общата сума е 15 лв без ДДС (14+1). Тук е тънкият момент- тази сума не се взима като стойност за изчисление във формулата за МБ в роуминг, а се смята само частта от плана ( екстрата ) от 1 лв. При това доста хора на МТел са така- интернета им е като екстра. Имам и други карти по този договор, също на 15 лв, където интернета не е Екстра и там стойността е 2040 МБ , а не 136 МБ. С други думи споделям за нелоялна според мен практика, само и единствено при МТел, неизползвана от никой друг оператор. Някой казват- сменяй оператора. Това ще стане ,когато и ако ми е изгодно.. Не бих си позволил импулсивни действия, още повече ако и при другите оператори има проблеми. Да загубя пари, само за да накажа някой не е в мой стил. Договорът ми с МТел е просто бизнес! Целта ми е да Ви информирам, така че да имате възможност да вземете информирано решение ако преподписвате с МТел и интернета Ви в роуминг е от значение за Вас. Това мисля е една от целите на форума. Иначе в моя случай плащането на 17 лв/ГБ в роуминг ако се налага не е проблем. Проблем е че МТел харчи милиони за реклама, а губи доверие в лоялен клиент ( от над 20 г. ) за жълти стотинки. И някой хитрец на дребно пилее парите на акционерите на компанията! С други думи прави Карлос Слим по беден ... Наистина няма пълно щастие!
 13. Колега @algor, информацията я има ако отворите страницата на мтел през браузър. Иначе това което сте постнали от страницата на Мтел не отговаря на истината в действителност. Описах в друга тема и друг форум моя казус с МТел и ето как те определят нета в роуминг : Във връзка с изложеното от Вас, бих желал да Ви информира, че мобилният интернет, който ще може да използвате в роуминг, се изчислява спрямо месечната такса за мобилен интернет, която заплащате и тук в страната. Ако нета ви е като екстра от 1,2 или 3 лв с независимо колко ГБ тук в България ще получите 136, 272 или 408 МБ респективно. Не го смятат на цялата сметка!
 14. shemesh

  Теленор LTE

  И аз съм с МТел от 1996,но след последните им изцепки да дадат на две от картите ми колосалните 136МБ интернет в роуминг при условие че таксата им е 15 лв без ДДС не съм никак доволен. Просто за тези хора никакви Евродирективи не важат! Взимат си част от таксата наречена Екстра и си смятат формулата с нейната стойност. Доста хора на МТел ще изпищят. Ако го осъзнаят де! Така че спорът за някой не е безумен. Като си лично засегнат от нещо, ти се иска да споделиш някъде.
 15. Всички на Ментел които ползваме интернет с екстра пакет за 1 лв. ( в моя случай 4ГБ ) удряме греда- 136 МБ в роуминг.
×