Премини към съдържанието

ne4o

Потребител
 • Публикации

  79
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

33 Нулева репутация

Всичко за ne4o

 • Титла
  Новак

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone 5🅂
 • iOS
  12
 • СИМ
  ФО
 • iPad
  iPad Air 2
 • OS
  Mac OS

Последни посетители

759 прегледа на профила
 1. Доста печелят и от услугите, в тяхната екосистема.Аз, например съм с iPhone 5S, но имам абонамент за Apple Music.Ако зарежат поддръжката на старите модели, постепенно ще загубят и част от приходите си.
 2. ne4o

  Градски транспорт София

  При мен, SofiaTraffic спря да работи след iOS 12, а с Moovit, не съм имал никакви проблеми.
 3. ne4o

  iOS 12

  На някой, с по-старо устройство, като iPad Air2, появи ли мy се иконата за включен bluetooth, след ъпдейт към 12.0.1?
 4. ne4o

  iPhone X - мнения и коментари

  Дано си го измил добре после, с наистина сладка вода.В басейните,водата е наситена с толкова много агресивни химикали,че следващия път,когато снимаш подобно видео, може да ти е за последно. ПП.Не случайно, рекламата за водоустойчивост е за снимки по време на дъжд,а не в басейн.
 5. ne4o

  iOS 12

  Чакаме Apple да направи разяснение,как точно да тълкуваме показателите на батерията при iOS 12.
 6. ne4o

  iOS 12

  С обхвата не,но в планината,след загуба на обхват, ми се изгуби мобилния нет.Възстанови се след ресет,но може би и след преминаване в самолетен режим ще стане.
 7. ne4o

  iOS 12

  От първата публична бета го имам този бъг,на 5S и на IPad Air2.
 8. ne4o

  iOS 12

  Как каква!?! Каквато винаги си е била, само, че не ми излиза, когато си включа Bluetooth.
 9. ne4o

  iOS 12

  Здравейте!Дали някой има бъг, при който липсва индикация за пуснат Bluetooth?Любопитното е,че проблема го имам на 5S и на iPad Air2.Инсталирах публичната бета и на двете устройства,когато излезе.Тази вечер сложих бета 3,но бъга си остава.Иначе, самия Bluetooth си работи коректно,но липсва индикацията,когато е включен.
 10. ne4o

  iOS 12

  UMobile на ОББ работи нормално.
 11. Възможно ли е, толкова лесно металната верижка да надраска часовника? Питам, защото вчера купих такава за часовника на сина ми.
 12. ne4o

  iOS 11

  И при мен стана така и ме дразнеше.И личните и служебните контакти ми са на кирилица.След многократни опити да намеря решение установих следното:Ако разкарам от телефона контактите от служебния мейл,но в Groups отметката е само върху една от групите,в последствие знака # си стои между контактите.Ако преди да махна контактите от мейла,в Groups тикчето е върху всички групи,в последствие всичко си е наред и # липсва.Затова и питах колегата,дали е слагал някога контакти от мейл.
 13. ne4o

  iOS 11

  Направи следното,в последователността,която напиша: Отваряш Accounts и задаваш в някой от мейлите,да ти показва и контактите(надявам се имаш някой мейл с контакти).Трябва да ти се появи Groups в контактите и цъкаш отметка на All iCloud и мейла и виж,дали ти показва всичките контакти.Трябва да ти ги показва,без # по между им.След това отиваш пак в Accounts и отменяш показването на контактите в съответния мейл.Сега вече трябва да ти изчезне Groups и да ти показва контактите от iCloud без # помежду им.Трябва да си на WiFi,за да синхронизира.
 14. ne4o

  iOS 11

  А задавал ли си някога в Accounts,да ти показва контактите и от някой мейл?
×