Премини към съдържанието

ML16

Потребител
 • Публикации

  361
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Спечелени дни

  4

ML16 последен печеливш ден в класацията е Март 17 2018

ML16 Вие бяхте с най-харесвано съдържание, Поздравления!

Репутация

124 Неутрална репутация

Всичко за ML16

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone X🅂
 • iOS
  12.1
 • СИМ
  ФО
 • iPad
  iPad Pro 12.9
 • Apple Watch
  Apple Watch
 • OS
  macOS High Sierra

Последни посетители

1890 прегледа на профила
 1. Аз лично не бих оставил толкова стар и амортизиран телефон постоянно включен без надзор. Виж в алито има чудесни варианти за метео станции за не много пари, които може да не са постоянно включени в 220v.
 2. ML16

  Spotify

  Да само, в данните на акаунта всички трябва да са с един и същ адрес. Вече го ползваме така повече от 3 години.
 3. Аз лично напоследък ползвам seedr.cc, това е така наречен cloud torrenting. Копирам download link от торента и го добавям в seedr. В повечето случай ако е от пиратите файловете са веднага налични. След това си взимам download/streaming link и го добавям примерно във VLC и веднага тръгва. Всичко това го правя през телефона, а филма го гледам с VLC на Apple TV. *не го stream-вам през телефона а посредством remote appa на iOS link-a го слагам в network stream на VLC. Скоростта е достатъчна да се гледат файлове с хубаво качество, 1080 + 5.1. Приложимо е на всички платформи и устойства. Цялата ми идея да не ползвам компютър и бързо и лесно да си пускам филмите/сериалите на телевизора. В Seedr имам 5GB и са ми напълно достатъчни.
 4. Apple никога няма да си отключат NFC функциалността за плащания. Като довод ще казват, че поради security reasons само Apple Pay може да се ползва. Чак с iOS 12 дадоха възможност NFC да се ползва за отключване на врати в хотели и други подобни.
 5. ML16

  iOS 12

  Задължително е всички участници да са с iOS 12.
 6. ML16

  Вицове, смешки и куриози.

  Мечтата на мъжа - глухоняма нимфоманка... Мечтата на жената - банкомат с вибратор...
 7. Интересно е това защото Пощенска банка е на борика, съответно ограниченоето може да не е от борика а от банката на ковто е ПОС терминала.
 8. С пластиката на N26 ще може да плащаш на всякъде в България но ако я добавиш в ApplePay ще може да плащаш на терминали, които не се обслужват от борика. Някой банки, като Райфайзен, ПИБ, ДСК... имат собствени авторизационни центрове и съответно техните посове не се оперират от борика а от самата банка. ApplePay създава собствен BIN(Bank Identification Number, първите 4 до 6 цифри на всяка карта), независимо каква карта седи отзад. Борика трябва да въведат този BIN в списъка с одобрени, за да може да минава плащането. Относно печалбата на Apple, тя взима процент от транзакцията от банката издател на плстиката. За това Apple сключва договори по отделно с всяка банка а не с VISA, MC....
 9. Дай малко инфо, как се сдобиваш с тази карта и какви са таксите, предполагам може да е в EUR и UAH.
 10. Телефона трябва да е сетнат на регион, който подържа ApplePay, примерно UK.
 11. Пробвай да изхвърлиш водата от часовника ако си го потапяла:
 12. Моята я продадох на 10 месеца и половина и беше на 95%.
 13. ML16

  macOS Mojave

  Коя версия сложи?
 14. При мен се оправя, когато центрирам снимката и сложа малко zoom. Обикновено се преебават, когато си сменям телефона.
 15. ML16

  Apple Watch S4

  Предполагам, че ако си с USA account ЕКГ-то ще работи.
×