Премини към съдържанието

Dimitrov71

Потребител
 • Публикации

  37
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

2 Нулева репутация

Всичко за Dimitrov71

 • Титла
  Новак

Профил Информация

 • Град
  Елин Пелин
 • Устройство
  iPhone 6 Plus
 • iOS
  9.1
 • СИМ
  Теленор
 • iPad
  iPad WiFi
 • OS
  Windows 7

Последни посетители

465 прегледа на профила
 1. Dimitrov71

  iOS 12

  Само при мен ли с новата операционна система на 20% оставаща батерия вече не показва предупреждаващо съобщение? Преди май показваше...
 2. 13-ка Про или само Макбук, не съм много запознат тъй като не съм използвал досега лаптоп на Епъл! Кой магазин би ми препоръчал? Гледам, че има с различни процесори, кой е най-добър, благодаря!
 3. Здравейте, ще си купувам чисто нов компютър Епъл и съм отделил около 3 000 лв. Можете ли да ми препоръчате най-доброто за тази цена? Основно ще се използва за работа!
 4. Dimitrov71

  iOS 10

  Рестартирах телефона и се оправи...
 5. Dimitrov71

  iOS 10

  Не и месинджъра и имейла!
 6. Dimitrov71

  iOS 10

  Здравейте, как мога да забраня от локскрийн да ми влиза в снапчат например като има известие и да иска парола? Например дошъл ми е снапчат аз го слайдвам настрани и ми влиза директно в приложението, след което натискам хоум бутона и телефона ми е отключен! Откакто вчера ъпдейтнах не ми иска парола и всеки може да ми отключи телефона по тоя начин, къде в настройките се намира тази опция?
 7. Dimitrov71

  iOS 10

  Само на мен ли ми се рестартира телефона при ползване на Снапчат? С 6+ съм!
 8. Аз ъпдейтнах, не виждам особени разлики! 9.2.1
 9. Кога ще е достъпен ъпдейта?
 10. Да трудно се забелязва, но все пак исках да видя дали го има и при други!
 11. Именно за това говорих и аз!
 12. Не знам как да го обясна цъкам settings после battery и във времето, в което ми отваря подменю battery (имам предвид там статистики, лол пауър мод и т.н.) сякаш придръпва картината леко нагоре при самото премиване от самите настройки към тези на батерията....
 13. Не знам дали е проблем, но като отворя сетингс и после цъкна на батери анимацията от прехода на единия прозорец в другия сякаш се дърпа за момент нагоре и после се връща! Това се появи след ъпдейта към 9.2, с 6+ съм! Трудно се забелязва, но ако се загледаш се вижда!
 14. Мога да кажа, при моя 6+ определено се подобри работата на телефона!
 15. Dimitrov71

  Теленор LTE

  От картата в сайта на Теленор видях къде има ЛТЕ, благодаря! Ще чакам и Елин Пелин да попадне в районите с покритие- Лека вечер!
×