Премини към съдържанието

Vladimir Stoychev

Потребител
 • Публикации

  9
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

0 Нулева репутация

Всичко за Vladimir Stoychev

 • Титла
  Новак

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Разград
 • Устройство
  iPhone 5S
 • iOS
  9.2
 • СИМ
  Теленор
 • OS
  Windows 7
 1. Нещата се получиха по метода който сподели "kal1ch". Благодаря Ви за помощта. Весели празници!
 2. Ами нз в момента и аз съм деизинформиран. И търся варианти за разрешение на проблема. Ако намеря друг айфон на който броя използвани безпланти акаунти е по малък от три, и аз се впиша в него нещата могат ли да се случат?
 3. Явно съм прецакан от където и да се погледне. Благодаря за помоща все пак. А дали има друг вариант за излизане от така стеклите се обстоятелства. Някой колеги споменаха нов акаунт на друго у-во?
 4. Alxx, Точно там е проблема, че момчето от което съм закупил телефона ми каза, че за да премахне у-вото от неговия списък, ейпъл му изисква да отговори на тайните въпроси, а той вече не си спомнял отговорите. И така все още се въртя в този кръг, като незнам и аз кое е вярно и кое не.
 5. Точно така имам Apple ID. Напривих си и регистрация в iCloud през компютъра. При опит да активирам айКлауда на телефона ми излиза съобщение "the maximum number of free accounts have been activated on this iphone".
 6. Значи трябва да създам ново Aplle ID на друго устройство, от там да активирам iClouda, да вляза с този профил през моя апарат и после да се отпиша от другото у-во?
 7. И аз четох за този вариант, но в първия си коментар споделих, че и малцината хора които познавам с i-у-ства се страхуват да не им навредя на акаунтите чрез тази манипулация, знам ме звучи глупаво но това за сега отпада като вариант за мен. До колкото разбрах от момчето от което закупих апарата, че нямал възможност да премахне устройството от неговите свързани в акаунта защото не можел да отговори на тайните въпроси който уж забравил. Това възможно ли е като цяло? П.С По принцип за да си активирам iCloud акаунта на друго у-во какви стъпки трябва да предприема, изцяло се създава нов акаунт ай ди или с този който аз съм създал към настоящия момент.
 8. Телефона като го взех беше като нов, като го включих в началния екран му зададох да си направя ново устройство. Направих си акаунт ейпъл ай ди, изтеглих си приложения, синхронизирах си контакти през аутлуук и след това реших да активирам облачната услуга, но не става изкарвайки ми съобщение, че максимум брой безплатни акаунти вече е използван на това у-во.
 9. Здравейте колеги, начинаещ съм във форума и пиша за първи път. Наскоро се сдобих с Айфон 5с втора употреба. Преди да го закупя изчетох доста относно айОС устройствата защото към него момент ползвах Андроид. Взех въпросния телефон, направих си Ейпъл АйДи, но при опит да вляза с него в Айклауд ми изкарва съобщение, че максимума безплатни акаунти вече са използвани на този апарат. Викам си Окей ще се свържа с продавача и ще решим проблема. Между другото преди да го направя изчетох надлъж и нашир форуми - Български и чуждестранни относно този проблем. Момчето от което закупих телефона ми каза, че не може да премахне устройството от неговия профил тъй като за да влезе в тази секция с устройства на Ейпъл му искало да отговори на тайните въпроси а той не помнел какви отговори е давал.... Викам си Окей ще изчакам 90 дни от последното ползване на тела с айклауд акаунт и ще стане, но уви и това не помага. Разбрах, че евентуално ако направя нов акаунт от друго устройство и после се отпиша от него, ще мога да го активирам на моя апарат, но повечето хора който познавам с Ай-устройства не искат или се плашат от евентуална такава манипулация. И вече стигнах до последния евентуално възможен вариант е да си направя рестор на телефона и да регистрирам нов акаунт с дебитна карта, и въпроса ми е тогава дали апарата би тълкувал това като платен нво акаунт който без проблеми ще ползва благинките на айклауда. Благодаря предварително за отзовалите се. Колеги, ако съм объркал раздела моля да бъда извинен. Знам, че така поднесената информация е леко объркваща но компетенциите ми в тази сфера не са ми силната страна. Но повярвайте ми наистина се нуждая от помощ.
×