Премини към съдържанието

istoyanov

Потребител
 • Публикации

  200
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Спечелени дни

  2

istoyanov последен печеливш ден в класацията е Август 12 2016

istoyanov Вие бяхте с най-харесвано съдържание, Поздравления!

Репутация

89 Нулева репутация

Всичко за istoyanov

 • Титла
  Начинаещ

Профил Информация

 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone 6🅂
 • iOS
  10.3.3
 • СИМ
  ФО
 • OS
  Windows 7

Последни посетители

827 прегледа на профила
 1. За пробата за да не си се охарчил много може би и наистина реновиран/втора ръка е по-добре. ПП: с тези изказвания анатемосахте и собствените си устройства, които все пак някога ще продадете за да вземето по-нов, а не защото вече за нищо не става.
 2. Аз не разбрах 8 предимство оред 6 ли е или не? Сори за лишкия въпрос, но по-скоро чи е интресно потребителското мнение.
 3. Spotify ми показва да се свържа със Spotify connect или Google Cast. Избирам Cast, екрана премигва и нищо пак.
 4. Да, така е избрана опцията и неще да се покаже в Chrome. В Google Home се показва като устройство, но не мога да се свържа и не ми дава и никаква грешка... Не е болка за умиране, но все се интересувам дали бройката е дефектна или аз съм в грешка.
 5. Само че аз говоря за Windows 7, Chrome и Android TV и Chrome не вижда бокса. Тъй като служебния телефон е андроид и от него през Google Home, както е описано тук - също не мога да прехвърля екрана към бокса. Това го пробвах, но безплатната версия и iPhone-а вижда бокса. Вероятно ще си го платя тези дни. Но питамето с Chrome/Android телефон и бокса си остава. Ще питам и по другите форуми.
 6. Искам от Chrome (на компютър) да прехвърля екрана на бокса/телевизора/Android TV-то. Моя грешка. Не към Кодито, а към бокса. Неоходимо ли е допълнително приложение?
 7. Пристигна MiBox-a. За сега го разучавам, какво може да ми даде. Кодито си работи добре с репо за филми и сериали. Тръгват си филмите във FullHD (ТВ за сега не е 4К), Live TV през Коди не мога да подкарам и това е. Видях, че се очавак Voice search да поддържа и Kodi, но да видим дали ще стане.НО през Chrome или Андроид телефон НЕ виждам кодито през Cast и това е. Рестарирах, гледах настройки на рутера, на една мрежа е всичко. През Youtube приложението мога да изпратя видеоо към телевизора, но това и ореди си го можеш с телевизора (имам Youtube на него). Та имащите бокса подкарахте ли Cast-а? Много ми харесва изработката.
 8. iStyle, запазен час, 45 мин работа, 65лв, чисто нова батерия, по-дълъг живот, по-бърз телефон (по-скоро нормално работещ вече)
 9. Не мога да редактирам последния си коментар през с последната версия нан Tapatalk... Доволен от батерията след смяната:
 10. За 6S става въпрос. Сменям значи. Не се оплаквам от забавяне, въпреки че изглежда има такова, а от спад на батерията с бързи темпове про употреба. Благодаря!
 11. Малко офф, но все пл е свързано с батерият. След смяна на батерия, ако сте сменяли, наблюдавате ли подобрение? Че се чудя да сменям или първо да ресторна. Въпреки примамливата цена от 65лв.
 12. Да бях добавил и линка ... http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html Пише 4K уж. Не, че телевизора ми поддържа тази резолюция, но все пак. Гледам в Алито версия 3 и 4 има. Едната с Андроид 6, друагата със 7ца..
 13. Аз пък поръчах това, че е от ЕС, обаче май съм объркал версия. Та това последната ли е?
 14. За внасялите бокса на Xiaomi, какви допълнителни разходи платихте на митница? 20% ддс +?
×