Премини към съдържанието

RedBull

Потребител
 • Публикации

  204
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

43 Нулева репутация

Всичко за RedBull

 • Титла
  Начинаещ

Профил Информация

 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone 2G
  iPhone SE
 • iOS
  10.0
 • СИМ
  ФО
 • OS
  Windows 10

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Сгрешиха, като се впуснаха в правенето на iPhone X моделите и ги пуснаха на безбожно скъпи цени. Ако пуснат iPhone SE 2 с оправена предна камера ще избият рибата.
 2. Трябва ми приложение, което да сменя резолюцията на по-ниска, с цел съотношението да бъде 16:9, а не 4:3. Instagram прави такива снимки във формат 16:9, 7 МП, но искам някое друго приложение. Ретрика ги снима в 2 МП.
 3. Супер, записах си час в iStyle. Казаха ми да си махна Find my phone опцията. Но не ми казаха да си направя бекъп на данните. Дали ще трябва, че не искам да ми се трие всичко? А в момента лаптопа не е при мен. И още нещо - имам протектор на екрана. Нали няма да е нужно да се маха?
 4. Заслужава ли си да се сменя батерията? 87%
 5. Имам 1 оригинален, който е към телефона още като го купих. И други, които пак са сертифицирани, но не иска да зарежда с тях. Този оригиналният обаче се скъса и сега трябва да го глася, че да зарежда. И на тези, дето не иска да зарежда ича такъв черен пин.
 6. Точно това е, че ползвам само оригиналния, който е вече отишъл на кино. Иначе ползвам и други сетфиицирани кабели на Belkin и пак същото. Има ли някакъв модел или партида кабела на SE-то?
 7. Оказа се faulty кабел за зареждане. Зарежда си само ако го наместя добре. Бях в iStyle и тогава се разбра, че е от кабела. Обаче има нещо, което е дразнещо. Ползвам ли различен кабел от оригиналния, зарежда и работи първите 10 пъти и после спира. Имам дори оригинален кабел за iPod и при него така. И после мисля, че 5-тото пинче на адаптора явно нещо е изгоряло. И не иска да зарежда теелфона с тоя кабел. Само с оригиналния към телефона. 😕
 8. Здравейте, миналата седмица една вечер оставих телефона ми да падне на 0% и да се изключи. Седя така цяла нощ и на сутринта при опит да го заредя през контакта. Седи изображението с червената батерия и показва, че се зарежда поне 40 минути. Понякога се пуска и веднага. След като се пусне, показва че зарежда и е на 3% и дотам. След което иконата за зареждане изчезва и от 3% пада надолу в рамките на минути. Имаше един работещ вариант в нета. Нагряваш задния капак със сешоар или на парото за минута две и го пускаш да се зарежда. Ефект имаше само, че моментално като го сложа на контакта се пускаше , стигаше 3% и спираше да зарежда. Пробвах и с още две оригинални зарядни - същото. Някой сблъсквал ли се е някога с такова нещо? Животът на батерията беше 87%. Ако се окаже, че е отишла батерията ще я сменя за 60 кинта и вдигам банкет, но дали ще е това. Не мога да го занеса на ремонт, защото съм финансово зле сега и ще чакам средата на месеца да взема пари. Та това от мен. Някой?
 9. Надявам се това да не счита за спам. Цената на case e потресаваща.
 10. Мале, сега го видях. Хора бе. Това са два семестъра в НБУ леле
 11. Много възбуждащи снимки ☺️ 2 к и колко кихна за това чудо? Баси, на детето колата му не струва толкова.
 12. Последното изречение много ми харесва. Иначе да не съм оффтопикър - издържа ми макс 6 часа вече.
 13. Явно не ползваш много телефона. Ако не ги пипаш държи. Обаче пипаш ли го за 2-3 часа умира. Махам го в 7 сутринта и вечерта към 17 ч. е ~10% , че даже и по-малко. Не знам какви са тези статистики.
×