Премини към съдържанието

Nikikisov

Потребител
 • Публикации

  18
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

2 Нулева репутация

Всичко за Nikikisov

 • Титла
  Новак

Профил Информация

 • Град
  Plovdiv
 • Устройство
  iPhone 7
 • OS
  11
 1. iOS 11

  Alxx прочети тука какво пише преди да говориш,професоре. http://imagazin.bg/promo-zamqna-na-bateriq-pri-baven-iphone/
 2. iOS 11

  Сигурно ги имам два пъти повече от тебе. Аз ти казвам кво пише във сайта им.
 3. iOS 11

  Да ама в сайта пише че се заплаща 89 лв въпреки че е гаранционен.
 4. iOS 11

  И аз наполовина даже по-малко!
 5. Аз съм на Теленор и аз имам проблеми с батерията!
 6. iOS 11

  Би трябвяло това да е размера на софтуера.
 7. И аз мисля че трябва да кара повече,като гледам данните на колегите който ползват телефонните. Аз съм спрял backgraund refresh app всичко което дават да се направи за оптимизиране живота на батерията съм направил и пак кара по едно и също време. Като часовник е стигне ли тези часове на ползване вече батерията е пред изключване...
 8. Браузвам но не повече от 30 мин. до 1 час макс на зареждане и то не винаги. Имало е случаи и без да браузвам или ползвам приложенията за които е нужно интернет пак е същата работа. Само снимките да си гледам или нещо друго от самия телефон-разлика от ползване на приложения или браузване няма-Usage е един и същ.
 9. Здравейте! Понеже не мога да кача скрийншот искам да ви питам нормални ли е след чист рестор в DFU и Set at new и ресет на всички настройки батерията да ми държи Usage: 4:30min. Stand by: 20 часа, без използване на никакви локации,блутут и т.н. Настройките са оптимизирани. Assistive touch е изключен. Ресторвал съм телефона няколко пъти но няма никакъв ефект. Телефона е 7-ца на няма и година нов с версия 11.2. При версия 11.2.1 е още по зле. Използването на телефона е едно и също дори да не ползвам приложения ката фейсбук и месинджър,само при ползване на самия телефон-резултата е пак същия. Повече от 5 часа не може да изкара с едно зареждане от 100%- до 0%
 10. iOS 11

  Здравейте колеги. Направих Restor в DFU mode без никакав Back up -Set as new и нямаше никакъв резултат. Батерията пак ми пада много по бързо при използване на телефона или при използване на което и да е приложение. Резултат няма абсолутно никакъв, инсталирах приложенията отново. Някой има ли някакви други идеи. Благодаря.
 11. iOS 11

  Аз направих Рестор но не през DFU. Има ли някакво значение това?
 12. iOS 11

  Колеги днес направих рестор. Сега ще видим какво ще стане,дано батерията се пооправи поне малко. След Рестор ми освободи 5 GB място,а всичко си ми е пак в телефона след Бак ъп.
 13. iOS 11

  При опит за рестор в DFU режим ми изписва следната грешка: The Iphone “Iphone” could not be restored. An unknow error occured (3194). Някой имал ли е подобен проблем?
 14. iOS 11

  А може ли да ми кажвш как да влезна в този режим? Защото като не съъм в DFU режим ми изписвя грешка
 15. iOS 11

  Рестор от бак ъп ли да правя?
×