Премини към съдържанието

svetlyon

Потребител
 • Публикации

  5
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

0 Нулева репутация

Всичко за svetlyon

 • Титла
  Новак

Профил Информация

 • Устройство
  iPhone 5🅂
 • OS
  x
 1. В крайна сметка отнесох телефона пак в сервиза. Убедиха ме, че батерията е оригинална оставих го за диагностика и ми звъннаха на следващия ден, че е готов. Проблема бил, че имало окисление на буксата където се включва батерията по техни думи от влага или от мокрене на телефона. Аз не съм го мокрил никога, стигнахме до идеята, че бил овлагнал от това, че го оставям в банята докато се къпя. Днес го взех били му почистили окислението и според тях си работил нормално. В 16:30 го изключих от зарядното на 100% сега е на 70% като съм провел един разговор за 1 минута малко съм прехвърлил фейсбук за по 1 - 2 минути и написах това мнение. Според мен проблема си го има и най-вероятно ще търся друг сервиз. едит: препоръчайте сервиз в София или Перник.
 2. Оставям телефона сменяват я и си го взимам... не я сменяват пред мен, уж ми дадоха гаранция. Не знам, но май май ще ходя пак в сервиза.
 3. Еми говорех си доволно и влизах през деня във фейсбук месинджър и вайбър за по малко и ми издържаше до вечерта към 10 беше на 30%. Без да съм променял нещо започна трудно да издържа до 2 -3 следобяд, като значително съм намалил разговорите горе долу с 80%.
 4. Здравейте, извинявам се ако има такава тема... не я намерих. От известно време много бързо започна да ми пада батерията. Телефона е 5s имам го от 3 години, много е запазен почти като нов не е падал не е мокрен и т.н. зареждам го с оригинално зарядно и кабел. Батерията започна да пада много бързо и го отнесох на сервиз за смяна. Смениха ми я уж с оригинална за 55 лв. нямам си на идея дали не са ме прецакали. Казаха ми, че трябва да направя няколко пълни разряд и заряд цикъла и батерията щяла да почне да държи. Да ама не пак си пада бързо. Моля за коментар и помощ относно ситуацията с телефона, четох че имало някакъв чип, който контролира зареждането аз мисля че няма общо с падането на батерията, но не намерих окончателен отговор. Благодаря предварително, ако някой се отзове!
×