Премини към съдържанието

miraco

Потребител
 • Публикации

  10
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

0 Нулева репутация

Всичко за miraco

 • Титла
  Новак

Профил Информация

 • Устройство
  iPhone 5C
 • OS
  WIndows 7
 1. Днес смених Home бутона и без да се вкарвам в ДФУ и iTunes ми засече телефона и от там ресторнах телефона. Всичко е наред. Не би трябвало този Хоме бутон да играе някаква роля iTunes да ми засече телефона но е факт, след смяната на бутона всичко стана като по книга. Сега ще сменя и спуканият дисплей и дъщеря ми да прави пак експерименти , Какъв дисплей да сложа на телефона...
 2. Не, следвах всичко в програмата но .....
 3. Да, инсталирах я но пак нищо, не ми открива телефона. Но като включа кабела три пъти телефона вибрира...за това предполагам че проблема не е с кабела.
 4. Телефона е 5S, още в първият пост съм написал....За това питах за пръстовият отпечатък.
 5. Днес ще занеса телефона да му сменят Home бутона и ще пробвам да влезна в ДФУ, после ще пиша какво е станало. Един въпрос....тъй като бутона ще е китаец и ще е без пръстов отпечатък, ако взема втора употреба оригинален бутон след като се монтира на друг телефон пръстовият отпечатък ще работи ли на другият телефон....или да си слагам нов бутон та даже да е и китаец.
 6. Кабела е оригинален...вече съм го отписал май телефона но от собствено любопитство и инат ще се опитам да го отключа до колкото е възможно. Ако някой знае за такава програма ще съм благодарен ако се пусне тук. Благодаря все пак за съветите.
 7. Съжалявам но още в началото написах че май Home бутона не е активен, и няма как да извърша тази процедура / Sleep/Wake и Home бутон / и няма как да бъда в DFU режим . За това питах за съвет, не съм много на ти с iOS. Сега говорих с дъщеря ми и каза че Home бутон е изкаран на дисплеят, но от там не зная дали може.
 8. Прехвърлих испанската карта на друг телефон и така получих шест цифреният код и си влязох в iCloud акаунта, инсталирах си iTune влезнах си в акаунта но като включа кабела на телефона към лаптопа телефона вибрира три пъти но в iTune не го засича, не показва телефон. Ще прикача една снимка на екрана на телефона...
 9. Благодаря Alxx, но как се ресторва iPhone 5C, има ли някаква тънкост или???
 10. Здравейте колеги, имам следният проблем. Преди половин година закупих втора употреба един iPhone 5S, телефона беше в перфектно състояние, имаше гаранция до м. Май тази година, собственика беше изтрил всичко от телефона и акаунта си. Изпратих телефона на дъщеря ми в Испания, тя си създаде акаунт в iCloud и до преди една седмица телефона работеше без проблем. Но един ден каза че бутона Home и е отказал и тя е рестартирала телефона, след като го е включила вкарала е паролата но и е изписало грешна парола, опитала е няколко пъти но все грешна парола и се е показал надпис / iphone is disabled connect to itunes /. Влиза си в акаунта на iCloud от там изпращат шест цифрен код но тъй като тел. и е заключен не може да отвори и да види кода. Какво е нужно да се направи за този проблем.
×