Премини към съдържанието

allset

Потребител
 • Публикации

  8
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

10 Нулева репутация

Всичко за allset

 • Титла
  Гост
 • Рожден ден 13.09.1987

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  България, София
 • Устройство
  iPhone 3G
 • iOS
  3.1.3
 • СИМ
  ФЗ
 • OS
  Windows 7
 1. Въпреки, че съм спазил стъпките и всичко е минало нормално, включително и wildcardactavation частта, разпознаване от iTunes, не ми е крашвало по време на процеса и т.н. когато инсталирам ултрасноу пи изписва "could not activate cellular data network". След това айфона си стои на Searching и когато опитам да избера мрежа от Carriers пише "Unable to load network list".... ко 'тана, че не вечерахме? (sam ми е на селектнат на at&t, към който е заключен телефона)
 2. Просто реших, че може да е за стария бейсбанд... Та... Свърших работата.... Три дни телефона си работеше без никакъв проблем, що се касае до обхвата... Уви не можах да пусна YouTube... ("Cannot Connect..") четох за проблемите с PushFix-a, така че това ще го оправя като му дойде времето... Друго... След трите дни нормално ползване ми се наложи да пътувам и реших да си пробвам гпс-ите... Инталирал съм си и IGO и Sygic... Като пуснах IGO - никакви проблеми. Захапа на секундата... Като пуснах Sygic... Не можа да позиционира... Телефона автоматично изгуби обхвата... и така... След това телефона ми пак почна да си прави номерата от преди... един нормален разговор не може да се проведе... Има ли някаква логична връзка за това.... Знам, че гпс-ите ползват същата антена като телефона, но само за приемане на инфо... Или просто двата гпс-а си омазват пътищата и заради това става целият бизнес.... Както и да е... ще му направя рестор отново тези дни и няма да го пълня с хиляда глупости... Ще пиша пак... :geek:
 3. allset

  PogoPlank Themes

  Темата зад погопланк коя е? Wallpaper-a и иконите....
 4. allset

  PogoPlank Themes

  Моля постнете линка за Orb Theme наново и темата за спринга също. Благодаря предварително!
 5. Това е останало от лятото... Не съм в щатите вече. Дали няма да се ъпдейтне модема и да не мога изобщо да го ползвам като телефон? Гледам няма никакво развитие по отключването на новите фърмове.... ако се заключи телефона това означава, че и гпс-ите няма да работят... Нали така?
 6. С 3г съм, 16гб, в момента съм с 3.1.2 custom на Aveliky (този без приложенията) ФЗ е телефона, обхвата ми пада когато си иска, по описаната схема от другите изпитали този проблем, същото се случва и с GPS-ите! Първо на първо много трудно (бавно) се закача и постоянно казва, че губи сигнал, без причина. Правих милион рестори, с различни версии... никакъв ефект... Предполагам, че проблема е хардуерен... знам ли... Ако имате някаква представа, явно вече сте мислили по въпроса... моля споделете го... Кажете има ли смисъл да го изкормя телефона, да му човъркам по платките или знам ли и аз какво да му направя....Мъчно ми е да го изгърмя в земята, обаче на милия нищо друго не му се пише, ако не започне да работи в най–скоро време.... Sladichuk: :fire: Не знам кой ще изгърми първи...
×