Премини към съдържанието

casa

Потребител
 • Публикации

  44
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

19 Нулева репутация

Всичко за casa

 • Титла
  Гост
 • Рожден ден 3.12.1974

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Перник
 • Устройство
  iPhone 7 Plus
 • iOS
  10.3.3
 • СИМ
  ФО
 • iPad
  iPad (4th gen.) WiFi
 • OS
  Mac OC
 1. casa

  iOS 11

  Няма да описвам всичко,че ще изпиша повече и от @algor.Сменявам трети 7plus JB,но ми ги сменява оператора.Последния път уж за по бързо отидох в Креатив и се отчаях.Отнесох го за серизоно пукане в дисплея.Очаквах смяна.Обадиха ми се след 2 дни и аз чак се изненадах,но майтапа предстоеше.Отидох и ми съобщиха,че са сменили уплътнение на телефона и да не стискам много телефона Попитах защо са ми отваряли телефона и ми отговориха,че това се случва с всички постъпили при тях телефони.Казах им,че ще пиша до Apple и си тръгнах.Не се наложи да пиша защото телефона се скапа след 2 дни (не чувах и не ме чуваха) и оператора ми го смени.Не знам дали отново бих отишъл там.Относно качеството - имал съм всички модели до момента и толкова проблемен телефон не съм имал никога.
 2. 9.2.1 все още се подписва.Снощи върнах бързо-бързо .Така,че който го дразни........
 3. Здравей,4s се оправи като инстлирах приложението "fifa 14" от App Store.На iphone 6 обаче не мога да кача конкретно навигация "ТомТом Европа".И с апсинк и без него дава едно и също "1 item could not be synced.See iTunes for more information" и в Тюна дава грешка 0xE8000006.Пробвах и през AppCake пак не ще.Не е болка за умиране но ме дразни като не мога да направя нещо.Ако има решение ще съм много благодарен за малко помощ.
 4. Здравей,шестицата е 64bg,4s e 16gb.
 5. На 4s не показва нищо показва приложението на телефона,но не можеш да го отвориш.На iphone 6 пак така,а на кракнатите дава грешка 0xE8000006.
 6. Здравейте,моля за помощ.След рестор и ъпдейт към 8.1 на iphone 6 i iphone 4s iTunes не може да инсталира на телефона апове с голям размер. Пробвано е на Уиндоус и Мак.Пробвах и през iTools на Мак.Пробвах и с джейл и без джейл.iTunes е последна версия.Пробвах и със стара версия пак не става.С джейл също не успях да кача кракнати приложения ако са с голя размер.Моля за помощ.
 7. Здравейте,има ли решение за "телефона продължава да звъни след slide to answer"?Някой бе написал,че го е имало на предишни версии на ios,но аз до този момент не съм се сблъсквал с подобен проблем.Случва се само когато телефона е заключен.
 8. casa

  iPhone от М-Тел, Telenor и Vivacom

  Ozone не могат да кажат кога ще го имат.Докато от elpoint казаха,че до 2-3 дни ми го доставят.Аз смятам да поръчам от тях.Цените са им добри особено ако си го взимаш на фирма излиза почти колкото от USA .Единственно ме притеснява,че не ги знам що за магазин са и да няма после бау
 9. Здравейте,искам да помоля за помощ от запознати.Ако се закупи телефон от US "contract free" ще може ли да работи с БГ карти или няма да може?В магазина на Apple казват,че няма да може.Звъня на оператор и той ми казва няма проблем ще работи.На кого да вярвам? Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. casa

  iOS vs. Android

  Е ако таргет групата на андроид е втори/трети клас печелиш спора.
 11. casa

  iOS vs. Android

  Рядко пиша,но и аз не се сдържах.Точно тези изброени "предимства" са пълна смешка.Да не говорим,че когато преди 4г на 3Gs съм свалял торенти андроида е отварял страница по 5 минути.
 12. casa

  USB Mount SBSettings Toggle

  Благодаря момчета справих се посредством този метод който извадих от една от темите във форума: http://time-more.com/ipad
 13. casa

  USB Mount SBSettings Toggle

  Hidden files е на ON. През търсачката нищо не ми излезе,но сега ще се разровя отново.Явно пропускам някъде някоя тема. Благодаря ви за помощта.
×