Премини към съдържанието

kal1ch

Потребител
 • Публикации

  1368
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Спечелени дни

  9

kal1ch последен печеливш ден в класацията е Юни 11 2018

kal1ch Вие бяхте с най-харесвано съдържание, Поздравления!

Репутация

1525 Отлична репутация

Всичко за kal1ch

 • Титла
  Просветен
 • Рожден ден 20.08.1990

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Варна
 • Устройство
  iPhone X
 • iOS
  12.1.2
 • СИМ
  ФО
 • iPad
  iPad Pro 10.5
 • Apple Watch
  Apple Watch Series 4
 • OS
  macOS

Последни посетители

2635 прегледа на профила
 1. Нивата са тревожни единствено за инвеститорите. Но аз съм на мнение, че е крайно време да спрат да очакват неограничен растеж. Тревожни ще са нещата, ако няколко тримесечия подред печалбите падат.
 2. Различни модели, различни батерии, разлики в хардуера и начина на разреждане на батериите.. можем само да гадаем. Според мен си изкарал късмет със SE-то. По принцип има много фактори, които оказват влияние върху батериите - дори и атмосферните условия и резки температурни промени се отразяват негативно. Да те питам колко години смяташ да го ползваш телефона? Не мислиш ли, че с оглед по-големия капацитет на батерията на XS, дори и когато качеството й се понижи, тя пак ще издържа цял ден? А пък ако е толкова сериозен проблем, връщайте ги телефоните докато са в гаранция. Барем спите спокойно.
 3. Добре де, според вас не е ли нормално качеството на батерията да пада с времето? 2-3% за няколко месеца ми звучи напълно допустимо и в нормата. Ако погледнете в перспектива, след 2 години батерията ви ще има 80% от първоначалния си капацитет. Успокойте се и спрете да се товарите за такива глупости.
 4. Срамота. Само като си помисля, че преди да го обявят официално бях готов да го купя. Добре, че навреме видях колко компромиси са направили с този продукт, въпреки че вдигнаха цената и на таблета и на аксесоарите. Може би догодина ще си заслужава?
 5. kal1ch

  Apple Watch S4

  Би трябвало. Ако някой има щатски часовник, нека пробва и да сподели.
 6. kal1ch

  Apple Watch S4

  Навсякъде пишат, че е по сериен номер.
 7. kal1ch

  Apple Watch S4

  Направили са го така, че да не може да се включи със смяна на региона. Явно засичат и по друг начин къде се намира потребителя. Големи са п*******и. Почнаха много да ме дразнят с това софтуерно ограничаване на функции по регион. Не стига че плащаме повече от тъпите американци, че и не ни дават да си ползваме функциите на устройствата.
 8. kal1ch

  iOS 12

  Според 9to5mac очакваме 12.1.1 след около 20 минути.
 9. kal1ch

  Apple Watch S4

  Поръчах ги на 13 Ноември. Ако си късметлия ще ги получиш до 2 седмици, но тъй като сега е коледния период може и да пристигнат догодина.
 10. kal1ch

  Apple Watch S4

  Тези са ужасните. Тези са добрите. Тези още ги чакам.
 11. kal1ch

  Apple Watch S4

  Преди няколко седмици си поръчах от Али експрес няколко верижки - 2 sport band, 2 sport loop и 2 milanese loop. Първите 2 са с отвратително качество - лепките им са слаби и пластмасата, която се закача за часовника е адски хлабава. Металните обаче са направо невероятни, особено като се има предвид, че струват около 6-7 долара. Още чакам класическите sport bands.
 12. kal1ch

  iOS 12

  Нещо в Settings - General - Profile?
 13. kal1ch

  iOS 12

  Другия вариант е да си свързал телефона с някой мак, който има инсталиран Xcode и си разрешил Use for Development. Или пък си инсталирал някакъв софтуер (подписан с Dev profile) с Xcode. Или ако имаш jailbreak някой tweak ти е пуснал опцията в менюто.
 14. kal1ch

  iOS 12

  Случайно да тестваш някое бета приложение с TestFlight?
 15. kal1ch

  Apple Watch S4

  1. ЕКГ ще бъде самостоятелно приложение ограничено по регион, по подобие на News. Ако искаш да го ползваш трябва да си смениш региона на устройството да бъде United States. 2. Да, cellular версията е напълно безсмислена за България.
×