Премини към съдържанието

slavista

Потребител
 • Публикации

  36
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

13 Нулева репутация

Всичко за slavista

 • Титла
  Гост
 • Рожден ден 17.06.1993

Информация за контакти

 • ✉ ☏ Skype
  S_L_A_D_U_R4254

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone 3GS
 • iOS
  4.2.1
 • СИМ
  ФО
 • OS
  Windows 7

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Нищо особено . Аз съм разочарован .
 2. Дали най-накрая ще има бързо зареждане или пак ще трябва да се купуват допълнителни простотии и прочие ?
 3. Защо не иска да набира през приложението , а директно ми набира през телефона?
 4. Beta е това , което показва живота на батерията. Телефонът наистина го ползвам изключително много не му робувам и играя много тежка игра . 7-8 Приложения имам и нищо ново не съм добавял . Когато беше нов телефонът ми правеше пълен работен ден на 4G на игра,а сега прави трудно половината на това. Решил съм го ,че ще се сменя батерията за 65 лева , но ще е след месец и затова отворих темата ,ако има някой сменил да сложи едно мнение.
 5. Батерията ми пада изключително бързо с 11.3 и направо съм в потрес! Ако продължа да си купувам ябълки няма да ги обновявам за нищо на света. Според бетата имам 90 % живот , но или батерията е тотална щета или софтуера е трагедия . Решил съм го до месец два да отида и да си сменя батерията , но все пак искам мнение от някой ,който вече си е сменил батерията да каже с нова батерия как се държи телефончето.
 6. iStyle в ринг мол ?На мен лично са ми по-близко и ме интересува те дали са оторизирани ? Нека все пак някой , който е сменил батерията на 7 да напише един коментар
 7. Здравейте! Телефонът ми е на година и половина купуван е от червените и в момента съм с последния софтуер 11.3 ,но с него дойдоха и големите главоболия за батерията... Батерията ми пада много бързо и съм решил да я сменям .В САЩ сменяли батериите за 29 долара , но в България понеже сме по-богати било 97 лева ,както и да е решил съм да я сменям ! Телефонът е в гаранция и не искам да губя гаранцията ,а от тук ми идва и питането, ще загубя ли гаранцията? В сайта на applе видях ,че имат сервиз на бул Черни връх CREATIVE CENTER LTD и мисля там да го занеса . Животът на батерията според бетата е 90 % и с новата батерия дали ще бъде както беше като нов или тези пари ще са дадени на вятъра. Има ли хора , които на 7+ са си сменили батерията и да кажат въобще има ли разлика?
 8. 29 долара била смяната на батерията ,а в България тарикатите взимали почти 90 лева. Пълна пародия.
 9. Здравейте! Има ли как безплатно да се премахнат тези досадни изскачащи прозорци и реклами , които много ядосват. Нещо подобно като adblock + ,но за iPhone?
 10. slavista

  iPhone 7

  Нямам кейс , нито слагам пръста. Има ли някъде настройка на микрофона или приложение?
 11. slavista

  iPhone 7

  Момчета ,имам проблем с микрофона ! Много тихо ме чуват от другата страна? Какво мога да направя? Пробвах със звукозаписи гласови съобщения и е добре. Но когато говоря ме чуват много слабо все едно съм заглъхнал?Сега сложих и бета версията (последния ИОС)
 12. slavista

  iPhone 7

  Звънят ми в понеделник ,че вече имали в наличност 7+ за мен и ми казаха до петък ,че ще го получа. Звъня им днеска да ги попитам какво става и тея ми викат ,че нямали налични устройства и съм в очакване. Това е пълна пародия. Ментел и Apple показаха пълна аматьорщина .
 13. slavista

  iPhone 7

  Когато им се обадя или ги попитам на чат на живо или във фейсбук едно и също ми копират " Здравейте, За съжаление в момента нямаме наличност от iPhone 7 Plus, заради забавяне от страна на доставчика. Надяваме се в най-кратък срок да получим необходимите количества, за да удовлетворим всички заявки. Следете уебсайта ни и каналите ни в социалните мрежи за повече информация. " Както е тръгнало до нова година няма да се предлага плюса
 14. slavista

  iPhone 7

  На доста места пише ,че черният цвят ще има недостиг и ме интересува за кой точно става въпрос .. jet black или matte black ?!? Много ме бавят тези ,а нямам търпение като малките деца. В едно от технотата гледах ,че ги имат всички + ,а черните нямало наличност
×