Премини към съдържанието

iphone 3g

Потребител
 • Публикации

  8
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

0 Нулева репутация

Всичко за iphone 3g

 • Титла
  Гост
 • Рожден ден 1.02.1974

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone 6🅂
 • iOS
  11.2
 • СИМ
  ФО
 • OS
  Windows 7
 1. Когато е факт е все едно. Отключиха го без пари все пак фирмата има 15 телефона и сметка 600-1000 лева всеки месец. Съвет: Но ако си прост потребител просто не ходи в магазина, ако не ти изтича договора. Както каза някой по-горе - в мгазина не е необходимо да ти правят услуга.
 2. Има още една "телса" от М-Тел това пък съвсем не го пише в договора. Не чи съм умрял да го отключвам, но въпроса е принципен. Имам 2 отключени 3G само с регистрация към AT&T за- щото договора е изтекъл. Мтел не разрешава да се отключва телефона, ако след като ти е изтекъл договора си смениш номера на картата. Тогава и да подпишеш 200 годишен договор за карта (с друг номер на М-тел) не го отключват, защото бил вързан с телефона. Ще се откажа от тях ей така на пук защото имам служебен телефон на М-тел и който иска да ме търси от Мтел там ще ме търси. Колкото повече хора се откажат и кажат за какво го правят толкова повече ще клекнат - нещастници.
 3. Вижте това http://m.gizmodo.com/5539485/how-to-make-a-diy-micro-sim-to-sim-adapter и обратното http://www.techtosh.com/ipad/turn-regular-sim-in-to-micro-sim-do-it-yourself/ трябва да се внимава да не се огъва картата, че да не се пукне кристала на чипа. Наи-добре е да се направи с макетнo нoжче върху равна дъска и да се реже, като гилотина и после се дообработва за да пасне. Не ползвайте ножица!
 4. iphone 3g

  iOS 4.2.1 е наличен

  Здваейте! Пуснах iREB. Преинсталирах FW 4.2.1 ей са, но отново същия проблем. Не инсталирах нищо от Cydia освен Snowbreez унлока, че да мога да се логна към оператора и нищо. Пак дава тъпата грешка. Този път даже и спинг борда не инсталирах. Явно си е така. Сега като синхронизирам, ще видя дали хиперлинковете от AppStore забиват отново.
 5. iphone 3g

  iOS 4.2.1 е наличен

  Здравей отново! Не е от това проблема. Изтрих програмата и нищо. Но все пак нали мога да пращам SMS-през иконата за sms-и. Мерси все пак.
 6. iphone 3g

  iOS 4.2.1 е наличен

  Не нямам BiteSMS. Имам SwirlyMMS2 това е приложение на Cydia за изпращане на MMS-и, но може и на SMS-и. При FU 3.1.2 не даваше тези проблеми с SpringBoard-a или там каквото беше. Допълнителният софтуер, които е инсталиран извън Sn0wbreeze (за Windows) е AppSync 4.X за да си инсталирам IGO my way, но проблема го даваше и преди това, и още съм си качил SBSettings.
 7. iphone 3g

  iOS 4.2.1 е наличен

  Единственият недостатък, който се проявява мен (FW 4.2.1) е, че гърми Spring Board, когато искам да пратя SMS от линка на конктретня телефонен контак, а не от приложението за пращане на SMS-и. И още някои хиперлинкове от приложения на App store пак го гръмват (restart-ират).
×