Премини към съдържанието

krasiem

Потребител
 • Публикации

  10
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Спечелени дни

  1

krasiem последен печеливш ден в класацията е Януари 31

krasiem Вие бяхте с най-харесвано съдържание, Поздравления!

Репутация

7 Нулева репутация

Всичко за krasiem

 • Титла
  Гост
 • Рожден ден 11.09.1959

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone X🅂
 • iOS
  12.1.3
 • СИМ
  M-Tel
 • OS
  win 10

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Е не е истина моят XS продължава да му падат процентите вече са 96% от края на октомври до сега без да го тормозя.Направо онемях днес като погледнах,бях решила да не му обръщам внимание ама....пак се обадих на Креатив център и ми казаха ,че това е консуматив и нищо не могат да направят освен диагностика ...батерията не се поддържа по гаранция...и само ако искам мога да си платя за да си сложа нова...утре отивам на диагностика и да видя какво ще стане.
 2. И аз така мисля, да го махат само психосват хората...Лично аз така че си го ползвам защото нямам проблеми с батерията кара си при мен по три дена...само тези проценти дразнят....
 3. А ъпгрейтвате ли го всеки път?
 4. Сега събрах 2+2 оня ден когато ъпгрейтнах на 12.1.3 през тел. и на другия ден погледнах просто така и тогава видях ,че е станала на 97% батерията...преди си беше на 98%...Като се върна назад винаги когато излезе ъпгрейтвам без да се замислям защото си мисля,че е за добро. Моята приятелка,която не е ъпгрейтвала откакто го е купила миналата година е с 100%. Моля тези с XS ,които са с 100% да кажат дали са ъпгрейтвали до последно 12.1.3??? Шантава работа ,почвам под вола теле да търся защото не мога да си го обясня това бързо падане.
 5. Моят е купен на 17.10 от А1 ако има някакво значение ,може би партидите или и аз не знам вече...шантава работа.
 6. Има нещо вярно в това и аз съм си мислила...имам приятелка която си го тормози яко телефона и още и на 100%...А при мен не го тормозя,не играя на игри ,чат,фейс и приказки и 97% на тел. няма и три месеца...не е честно направо.
 7. И аз така си мисля,че това приложение е безсмислено,но ще си го ползвам въпреки процентите да падат...
 8. И аз съм притеснена моя XS вече е на 97% като не го тормозя и го зареждам като по учебник...имам го от три месеца...Обадих се в Креатив център в сервиза и ми казаха,че няма проблем въпреки тези 97% щом тел работи и няма проблем.А моя наистина няма проблеми да чукна на дърво като го заредя вечерта до 21-22часа на 100% до сутринта ставам към 10-11ч. още си е 100%...Мисля,че тази простотия,която включиха Apple да се следи здравето на батерията само психосва хората...и аз в това число...Дал си куп пари и опа проблем гледаш едни проценти които в Креатив център ми казаха,че не са точни защото това е още бета и не отчита правилно...Голяма глупост направо да го махат ,колко хубаво си беше без тази глупост.Ползваш си тел. с кеф и ако устиска в ръцете ни 2-3-4 г. му мислиш за смяна на батерия.А сега се параноисваме с едни проценти и се губи кефа...Така мисля аз...но съм си пак притеснена...
 9. добре ,колко е с смяната на 5-ца черна.
 10. Какви пари за панелите ???И къде мога да си купя?
×