Премини към съдържанието

Andrioman

Потребител
 • Публикации

  62
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

18 Нулева репутация

Всичко за Andrioman

 • Титла
  Гост
 • Рожден ден 14.09.1979

Информация за контакти

 • Website URL
  http://www.youtube.com/andrioman

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Пловдив
 • Устройство
  iPhone 3G
 • iOS
  4.2.1
 • СИМ
  ФО
 • OS
  Windows 7 x64
 1. Andrioman

  Поредното НЛО кацна в САЩ

  Според мен това нещо изобщо не е НЛО,защото НЛО нямат такива мигащи светлини точно както при самолетите! НЛО светят по всякакъв друг начин,но не и по този.
 2. Моя iPod Nano си е с камера и чесно казано снима доста добре! Не виждам нищо ново тук! :-)
 3. Andrioman

  iPhone 4S vs. Galaxy Nexus: Video записване

  Насичането според мен е проблем на кодеците с които е обработвано видеото.Предполагам това,защото имам Full HD Camera на Sony и просто видеата ми вървят много различно с различните плеари с които ги пускам.Най-добре ми вървят с Windows Media Player (без никакво насичане). Гледал съм видеа направени с iPhone 4s ,които изобщо не трептят.Ето един пример:
 4. Никакъв проблем! Ще се съберем да я полеем... е не буквално де !
 5. Къде свириш, брат, да доѝдем!!!!Браво!!!

 6. Така е приятелю! Винаги съм казвал,че музиката не е спорт!!! Но за жалост така се получава в реалния живот.Всеки може да направи съпоставка с многоброините конкурси,като Music Idol,Guitar Idol и още стотици други канкурси,които се правят с единствената цел - ПАРИ (но не и за участниците)! Наистина в музиката според мен няма по-добър или най-добър...все едно да сръвняваме Ингви Малмстийн с БиБи Кинг....нито Ингви може да свири като БиБи Кинг нито обратното,но и двамата са гениални музиканти!Благодаря на всички Ви за подкрепата!
 7. Много по-лесно е да запишеш отделни пасажи и след това да ги навържеш,отколкото да го запишеш наведнъж и да импровизираш три минути без да се повтаряш или да сгрешиш някъде (мисля,че целта на конкурса е да се свири,а не да се доказваме като оператори или монтажисти).Не ме разбирайте погрешно!Аз също оценям таланта на всички останали участници! В крайна сметка в първия ми пост съм написал да гласуват единствено хората на които им харесва моето изпълнение! Не мисля че това е чийт ! Ако влезеш в сайта където се гласува и кликнеш на всеки от 10-те участници на вота,ще видиш никнеймовете на хората,които са гласували за него,съответно кликни на някой от никнеймовете и виж кога се е регистрирал съответния юзер!Ще видиш че 90% са се регистрирали във форума вчера и днес именно с целта да гласуват за съответния човек (приятел)! Пак казвам нека гласуват хората на които им харесва моето изпълнение! Благодаря Ви!
 8. Благодаря Ви приятели!!!
 9. Еееееех.... гривата си отива за мое огромно съжаление Благодаря ти за вота!
 10. Само да опомена,че вметнах в първия пост датата до която ще се провежда гласуването - 10-ти юни. Безкрайно съм Ви Благодарен!!! Поздрави на всички!
 11. Здравей! Първо трябва да натиснеш Log in or Sign up в горния десен ъгъл след това No, create an account now. и попълваш информацията.После потвърждаваш в имеила си и влизаш на ново в сайта.След това маркираш Andrioman и имаше още един бутон за натискане,но не помня какво пишеше на него
 12. Магьосник не,но просто музиката е моя живот.Тя е едно от най-чистите неща,които са ни останали в този напрегнат живот!
×