Премини към съдържанието

niksan76

Потребител
 • Публикации

  208
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

82 Нулева репутация

Всичко за niksan76

 • Титла
  V.I.P
 • Рожден ден 11.07.1976

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone X
  iPhone X🅂 Max
 • iOS
  12.1.2
 • СИМ
  ФО
 • iPad
  iPad Air 2
 • OS
  Mac OS Mojave

Последни посетители

781 прегледа на профила
 1. Демек да очаквам и мен да отсвирят. Ми поне ще опитам.
 2. Предполагам на мейли не отговарят, или ще е догодина. Мерси много Миро, разбрах!
 3. Мисля да пиша на Епъл, но не знам как става, до сега не съм го правил. Как да го направя?
 4. Изключил съм си 4G-то, на 3G съм. Оператора ми е М-тел, но пробвах и с Теленор.
 5. Значи нищо общо с бройките за България. Сега пробвах с на жената 8 Plus, отново никакъв шум. Нека още някой с XS Max се изкаже, защото аз вече се чувствам като пълен профан и не искам да пълня темата с джънк.
 6. Айде сека още някой като мен! Кога е закупен телефона и от къде? Започвам да размишлявам върху проблемната серия/доставка на Максове или, че всички са така Саше, ще опитам връзка с Епъл,пък да видим..
 7. Не, за съжаление не ми е включено VoLTE . 😥 Наистина не знам какво става вече. Един телефон от Мтел взет преди коледа и един телефон от iStyle взет вчера с идентични и нечувани до сега "проблеми". Слагам вече кавички, защото и аз самия не знам какво става. Сега пак тествах говоря по трите телефона на два-три метра от телевизора (Xs Max, XS и Х) само когато съм с Макса се чува ясно телевизора, дословно предаването. По другите два само откъсначни думи и едва доловимо боботене, но не и ясния глас от предаването, демек се заглушава околния шум.
 8. Не, пробвах с няколко човека. Не знам само доставчика на А1 и iStyle дали не е един и да става дума за цяла серия проблемни телефони.
 9. Мило и драго, само ме отърви от тая тежка прокоба.😄 Има ли шанс XS MaX да е с по-различна система на микрофоните от XS и Х и просто при него да се чуват повече околните шумове? Странното е, че този отсреща чува шумовете, но чува и моя глас по-ясно от на останалите два телефона. Никъде в нета не намирам за подобен проблем. Остава телефона да си е така или говорим за някаква бъгава серия наводнила пазара ни, но все пак мисля, че А1 и iStyle не зареждат от едно и също място и шанса е нулев.
 10. Не е от форума, но ми е приятел и знаеше за проблема. Каза, че за него това не е проблем. Наистина не съм чак такъв карък. Ползвам айфон от 2007 и съм ги имал всичките, без втори от 2008. До сега проблем не съм имал. Обаче вече не смея да си купя нищо. 😬 Явно нещо черно ми е направено. 😁 Случайно да има тук екзорсист?
 11. Продадох го, защото два пъти ходи в сервиз и казват, че нищо му няма, а аз усещам разликата. Последния път отивам, тръгват да го завеждат в системата и казват "ааа ма той е носен вече, защо пак го носите, не е открит проблем". Писна ми, намерих възможност и го разкарах. Сега взех друг, от друго място, но е същия. Не знам какво става.
 12. Току що се връщам от iStyle с новия ми МАКС, стария беше от А1 и го продадох. Тествам и откривам същия проблем като при стария. Всички гласове, телевизор и тропане в стаята се чуват. Никаква разлика с предишния. Пробвам на сина ми с XS-a, никакъв шум. Или изкукуригвам, или става дума за дефектна партита МАКСОВЕ, или всички XS MAX са си така. Не знам, но съм сложил телефона на масата и го гледам гато извънземен.
 13. Много благодаря! Ще опитам всичко, пък дано стане.
 14. Уфффф за съжаление нямам много контакти там. Ще тетсвам първо Криейтив Център, но нямам силни очаквания.
 15. Тествах микрофоните по отделно с Auphinic и нямам работещи паралелно микрофони или неработещ такъв.
×