Премини към съдържанието

niksan76

Потребител
 • Публикации

  216
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

85 Нулева репутация

Всичко за niksan76

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Устройство
  iPhone X
  iPhone X🅂 Max
 • iOS
  12.1.2
 • СИМ
  ФО
 • iPad
  iPad Air 2
 • OS
  Mac OS Mojave

Последни посетители

815 прегледа на профила
 1. Тествали го били с не знам си какви софтуери и не знам си какво, всичко било наред и нямало показания за проблем. Помолих ги да ми пуснат новини в магазина, а служителя да иде отзад в сервиза и да го набера последователно от десятката и от МАКС-а. Каза, че наистина има "лека" разлика и по Макса чува звука от телевизора повече, но с това нещо нямало как да претендират пред епъл за гаранция, защото и те щели да го тетват със същите тестове и пак да установят, че му нямало нищо. Думите бяха - "Да наистина има разлика, но няма за какво да се хванем, това не е достатъчно и дори да го пратим на епъл, те имат същите тетстове като нас и ще кажат също, че му няма нищо". Взех си телефона и си тръгнах. Мисля да пиша мейл на епъл или там каквото се прави, но не съм запознат и не знам как се процедира. До сега не бях се сблъсквал с подобно нещо и съм просто в безизходица сякаш. Два телефона от различни места с еднакъв проблем, няма как да го проумея. Съжалявам много Колеги, че Ви занимавам с моя проблем, но няма към кого друг да се обърна, виждате търговците ни велики как постъпват!
 2. В Понеделник го занесох в сервиза на iStyle в МОЛ "Сердика" и обясних подробно за проблема. Сега получих мейл - "Елате си вземете телефона, не бе установена повреда". Или аз живея в някакъв кошмар с тези МАКС-ове или участвам в скрита камера. Купувам два апарата от две различни места, двата с един и същ проблем, и за двата ме отрязват по един и същ начин, от два различни сервиза. Не съм от хората, които се занимават с глупости и мисля за далеч по-сериозни неща, но в случая вече......................
 3. Странно нещо забелязах току що. Когато говоря по десятката и телефона ми е до ухото отсреща не се чъва околния шум и телевизора. Щом го махна от ухото и сложа на масата ( без да пускам спикърфон дори), човека отсреща започва да чува околния шум и телевизора. Това нещо при макса го няма. Никаква разлика дали телефона ми е до ухото или не, околния шум се чува и човека отсреща чува телевизора и в двата случая. Ще се ходи явно на сервиз и с втория ми МАКС пак за същия проблем. Въпроса е какво да им обясня в iStyle, че да ме разберат къде е проблема?
 4. Пробвах още един XS MAX и при него се чуваше телевизора. Наистина вече не знам какво да си мисля.
 5. Нали помните преди когато имаше лека истерия около чипа на 6s, дали е Самсунг или TSMC? Отивам и си купувам 6s от М-тел и 6s+ от iStyle. Сядам в офиса и решавам да проверя с какви чипове са, не че ми дремеше особено. Преди това се шегувам с всички, че сега ще видят какъв късметлия съм и двата ще са с TSMC. Естествено оказаха се и двата с чип Самсунг, голям смях падна. Разбира се тук шанса ми бе 50/50 и го приех за лека каръщина, но изобщо не ми дремеше. Сега обаче да попадна на нечуван едва ли не проблем с XSMAX, да го продам и да си купя друг, от друго място и той да е със същия проблем, да пробвам и трети телефон от трето място закупен, и той да има същия проблем, е това вече не знам какво е. Идва ми нещо като да пусна три пъти тото и трите пъти шестица. Наистина да беше някой масов проблем, да си кажа, че съм много голям карък, ама сега.......... Не ми се вярва да съм открил често срещан проблем в XS MAX, за който до сега никой не се е замислял. Освем да тръгна по улиците да пробвам на хората МАКС-овете, за друго не се сещам. Най-много си изям боя обаче.
 6. В къщи има 6s, 7, 8 plus, X, XS и XS MAX, всичките на А1.Шум има само по МАКС-а. Деси май е права, че вече наистина му писва на човек. Нямам обяснение.
 7. Странното е, че купувам втори телефон, от друг магазин, тествам и с трети телефон от трето място закупен и трите имат този "проблем". Възможно ли е да съм уцелил три дефектни телефона с един и същ дефект и никой друг да няма подобен проблем? Май нещо изкуквам вече. Определено шума не пречи на разговора по никакъв начин, просто по време на разговор се долавя и звука от телевизора. Нещо което при X и XS не се долавя. А има ли значение, че телефона ми е на 3G, a не на 4G, не мисля? Май наистина изплисках кофата.
 8. Привет! След като си продадох телефона, купих си нов от друг магази и установих, че има същия 'проблем" с околния шум просто спрях да се занимавам. Реших, че или съм най-големия карък или просто всичко си е нормално с телефона, а аз не съм. В Събота обаче се видях с приятел, който също е с МАКС. Реших да направя тест и с неговия. При него също се чуваше околния шум от телевизора, но леко заглушен, докато при мен си се чува една идея по ясно. Разликата е буквално минимална. В този момент ми светна лампичката, че той е на Теленор, а аз на А1. Разменихме картите и ВОАЛА, вече на неговия (с моята карта) се чуваше по ясно околния шум, а при мен (с неговата) беше леко по-заглушен. Оказа се, че главния виновник е просто картата/мрежата на А1. Демек продадох един напълно здрав телефон с голяма загуба, но това е друга тема.
 9. Демек да очаквам и мен да отсвирят. Ми поне ще опитам.
 10. Предполагам на мейли не отговарят, или ще е догодина. Мерси много Миро, разбрах!
 11. Мисля да пиша на Епъл, но не знам как става, до сега не съм го правил. Как да го направя?
 12. Изключил съм си 4G-то, на 3G съм. Оператора ми е М-тел, но пробвах и с Теленор.
 13. Значи нищо общо с бройките за България. Сега пробвах с на жената 8 Plus, отново никакъв шум. Нека още някой с XS Max се изкаже, защото аз вече се чувствам като пълен профан и не искам да пълня темата с джънк.
 14. Айде сека още някой като мен! Кога е закупен телефона и от къде? Започвам да размишлявам върху проблемната серия/доставка на Максове или, че всички са така Саше, ще опитам връзка с Епъл,пък да видим..
 15. Не, за съжаление не ми е включено VoLTE . 😥 Наистина не знам какво става вече. Един телефон от Мтел взет преди коледа и един телефон от iStyle взет вчера с идентични и нечувани до сега "проблеми". Слагам вече кавички, защото и аз самия не знам какво става. Сега пак тествах говоря по трите телефона на два-три метра от телевизора (Xs Max, XS и Х) само когато съм с Макса се чува ясно телевизора, дословно предаването. По другите два само откъсначни думи и едва доловимо боботене, но не и ясния глас от предаването, демек се заглушава околния шум.
×