Премини към съдържанието

akoae

Потребител
 • Публикации

  43
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

1 Нулева репутация

Всичко за akoae

 • Титла
  Гост
 • Рожден ден 4.07.1981

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Благоевград
 • Устройство
  iPhone 3GS
 • iOS
  5.0
 • СИМ
  ФЗ
 • iPad
  iPad 2 WiFi
 • OS
  windows 7
 1. Unibody дизайн, който използват и за новите Макбуци. Целия корпус на устройството се дяла от едно парче алуминий.
 2. За гледане на iPhone-a , има Hardmac app, безплатна в AppStore , от там препращат за предаването на живо.
 3. akoae

  Masks

  Извинявайте момци, просто само от телефона мога да пиша, а и линкване в tapatalk ми е "непозната земя" ( не мога и да проследявам линкове от там).
 4. akoae

  Masks

  Точно такъв начин на тематиране очаквах да може да се направи. От вчера го има в youtube, а линк от cydia не мога да кача през телефона. Дано след като го разръчкаме се окаже, че маските са лесно модифицируеми.
 5. От вчера по новините е само това: демонстрация на 4.2.1 unthethered jail, така че джейл ще има. Остава въпроса: ще го пускат ли в обращение или ще чакат 4.3 (или други версии покрай iPad 2)? Аз лично не бързам, така или иначе си ползвам 4.0.1
 6. Айде да плесна и аз една клюка - в магазините на Best Buy по инвентаризационни списъци бял iPhone ще има след 27.02 (има много съмнения за достоверност, като дойде времето, ще разберем)
 7. Аз чак сега разбрах че преминава през битка с рак ( затова и е толкова хилав, болестта го изяжда). И освен да му пожелая да е от 5те % преживяващи рак на панкреаса, друго не ми остава.
 8. Има програмка Whatthefont , не знам колко ще ти свърши работа, но може да пробваш .
 9. akoae

  HiveDock

  Зверско. П.П. Не че ще тичам да го купувам, но концепцията ми хареса.
 10. Щото няма тема за промяна на облика без Winterboard за ios 4+.
 11. За да не плесвам нова тема. Има опция за слагане на Cydget за 4.х.х , така че който иска да си ги ползва без Winterboard. Cydget.deb Ако не се инсталира, направете си ъпдейт на mobilesubstrate.
 12. akoae

  Move LockScreen to Unlock

  След като ти отговорих, ми хрумна същото - да проверя настройките на LI (коментара ти ме наведе на тази мисъл). Прав си - изключването на скрола помага, но активната зона извън зоната на плъгина, нали? Относно тестването-сигурен съм, че слагаш проверени неща, грешката беше в моя телевизор, но така е като няма еднакви setup - и .
 13. akoae

  Move LockScreen to Unlock

  Е, не е глупост, но може да си ме разбрал криво. Не се блъскат, мо когато ми е активен htc plugina да речем, всякакви жестове по екрана скролират плъгина нагоре-надолу, а не дава да местя картинката на локскрийна и да отключа ( както по принцип си работи). Ти също ползваш HTC Plugin, нима при теб не е така?
 14. akoae

  Move LockScreen to Unlock

  Симпатично изглежда, но трябва да направя disable на LockInfo за да работи . Жалко.
 15. И така, понеже съм повече от задаващите въпроси, отколкото от даващите отговори, започвам . Някой знае ли какъв софтуер се ползва за екстрактването на тези artwork файлове? Четох за iPhoneShop (0.72 и 1.3 версии), но някакси не мога да ги подкарам нещата. Използва се cmd, команди в ДОС среда (което не е проблем), но не съм в час с ползването на jar файлове там. Ще съм благодарен ако някой обработва такива файлове (artwork) и напише що-годе простичко ръководство за това. П.П. Попадал съм на линкове за промяната на имената на файлове (предимно png), но в едно с промяната на положението им и пакетирането им,"суровата" им обработка е малко по-сложна.
×