Sladichuk® Публикувано Юли 11, 2009 Публикувано Юли 11, 2009 MobileLog е приложение с което може да виждате приети, извършени и пропуснати обаждания както и да изтривате всяко едно от тях поотделно, има подобрен SMS лог, както и възможност за напомняне при пропуснато повикване и SMS. Приложението е наличвно в Cydia и е платен, но има пробен период. MobileLog 4.0-1 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юли 18, 2009 Автор Публикувано Юли 18, 2009 Сигурен ли си ? Я провери какво пише в поп–ъп прозорчето, което излиза при стартиране на приложението...... Цитирай
Grievous Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Старата пречи, но v3.0 работи без грешка. Имам я платена и не ми е създала никаква грижа. п.п. mupo, оставих историята до 50 пропуснати, набрани и приети и никакво натоварване. Незнам при теб на 3G как ще е. Цитирай
turieca Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 а стабилно краче или ръчичка скоро :question: Цитирай
Grievous Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 а стабилно краче или ръчичка скоро :question: А ти направи ли опит с написаното от Sladichuk. Ако и при теб не се получава, чакаш или: Price: 4.99 EUR. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юли 18, 2009 Автор Публикувано Юли 18, 2009 Ами сигурно иска пълна функционалност, а това, което съм описала, само удължава срока на демото до над 20 000 дни, но не отключва напр.триене на контакти или съобщения поотделно... Цитирай
Sisq0 Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 а стабилно краче или ръчичка скоро :question: А ти направи ли опит с написаното от Sladichuk. Ако и при теб не се получава, чакаш или: Price: 4.99 EUR. Пречи ли ти, че някой пита за стабилен крак? Докато Епъл не благоволят да направят български AppStore, аз няма да благоволя да им плащам за програми и игри. Не съм румънец и не искам да бъда приеман като такъв, че да минавам през румънския. Предполагам, че има и много други мислещи като мен. Sladichuk, благодаря за решението, но верно е неудобно. Ще преживеем и без Mlog-а. Цитирай
Aveliky Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Не знам какво общо има "MobileLog 3.0" със AppStore. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Нито пък виждам да съм се заял с някой. Просто попитах дали го е направил. Щом Sladichuk си е направил труда да даде описание значи има някаква уловка. На тебе Sisq0 как ти звучи това. а стабилно краче или ръчичка скоро :question: Да беше писал поне дали е пробвал и т.н. Цитирай
cvalio Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Старата пречи, но v3.0 работи без грешка. Имам я платена и не ми е създала никаква грижа.п.п. mupo, оставих историята до 50 пропуснати, набрани и приети и никакво натоварване. Незнам при теб на 3G как ще е. напълно съгласен - платих си я, ограничена е на 50 записа и няма абсолютно никакви проблеми :mrgreen: Докато Епъл не благоволят да направят български AppStore, аз няма да благоволя да им плащам за програми и игри. Не съм румънец и не искам да бъда приеман като такъв, че да минавам през румънския. Предполагам, че има и много други мислещи като мен. ц, цената все пак е 10 лева - 2 бири на морето, а дали ще я платя на българския или американския AppStore ми е все тая Цитирай
turieca Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 Нито пък виждам да съм се заял с някой. Просто попитах дали го е направил. Щом Sladichuk си е направил труда да даде описание значи има някаква уловка. На тебе Sisq0 как ти звучи това. turieca написа: а стабилно краче или ръчичка скоро Да беше писал поне дали е пробвал и т.н. Пробвах врътката с демото става си, но това не отключва програмат за това попитах и не мисля, че съм направил нещо лошо. Цитирай
buge Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 но ако някой знае някаква алтернатива в смисъл да показва сумарното време на проведените разговори , входящи и изходящи Това е алтернатива viewtopic.php?f=18&t=2205&p=25608&hilit=clear#p25608 но е значително по-ограничено приложение Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 (редактирано) Ето версия, която няма нужда от никакви допълнителни интервенции MobileLog 3.0 – Manage your Calls and SMS Редактирано Май 8, 2010 от Grievous Цитирай
fenixs Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Благодатя johnny!!!Вече работи перфектно!!! Цитирай
netcomlan Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 ..Много се извинявам, но след рестарт и респринг нищо не се получи...да му се не види... Цитирай
Grievous Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Добави си репото http://sinfuliphonerepo.com/, ако все още не си, и си го инсталирай от там. Цитирай
netcomlan Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 ..ей супер си,... бачка си чудесно през сидия......Стана, много се кефя.... Цитирай
tonygti Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Нещо е прецакана тая програма или на мен така ми се струва. Като се опитам да изтрия някой отделен log на обаждане или sms, ме изхвърля от програмата. Опитах с deb. файла, а после и от Cydia, но все едно и също. Други впечатления или решение на проблема? Цитирай
Grievous Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Влез и в настройките на General и включи Replace Recents след което си ги трий от самия Recents на Phone.app. По принцип приложението е много конфликтно, и има вероятност да се кара с някое друго. Опитай да разбереш с кое. Цитирай
fenixs Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 ....при мен се водеше яростна битка между MobileLog и IGO,след което MobileLog беше изхвърлена като мръсно коте!!! Цитирай
tonygti Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Влез и в настройките на General и включи Replace Recents след което си ги трий от самия Recents на Phone.app. Да, така стана, но е малко дразнещо, че шрифта се променя. Има ли начин той да си остане в оригиналния вид? Цитирай
Metandienonum Публикувано Октомври 2, 2009 Публикувано Октомври 2, 2009 Цял ден търсих крак безуспешно разбира се.За това си удължих демото както сте написали по-горе.Благодаря за което.Jonny това което ти предлагаш удължено демо ли е или активирана версия? Цитирай
Grievous Публикувано Декември 3, 2009 Публикувано Декември 3, 2009 (редактирано) MobileLog v3.1.1.deb Това не е нова версия, просто е фиксната и работи без проблем с iGO my way. thx to Wortel Редактирано Май 8, 2010 от Grievous Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.