Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Дарение

• Подкрепи този форум - направи дарение
    Дарени до сега 440.00 BGN
    • martin77bg
    • gorgior
    • sarmak
    • londongunner
    • mirror
    • +5

Хардуер

Тук можете да зададете всякакви въпроси свързани с хардуера на Mac.

1. vladibass

Здравейте, дано да пускам темата на подходящото място... Имам нужда от отверка за задния капак на макбук еър. От Казанлък съм, и ако има някой от тук /Казанлък/ с такава отверка ще съм благодарен да я ползвам малко...

• 6 отговора
    • 3.9k прегледа
  2. Pe6o666
    Started by Pe6o666,

Изпадна ми зарядно, което е 85W input 100-240V 1,5A 50-60 Hz output 16,5-18,5 4,6A max Моето е 60W input 100-240V 1,5A 50-60 Hz output +16,5V 3,65A Въпрос: дали може да го ползвам за моя комп

• Харесвам
    • 6 отговора
    • 1.8k прегледа
  3. Pe6o666
    Started by Pe6o666,

Един iPod Classic се закучи и иска рестор с FireWire кабел. Поръчах един, но тий не става Някой да знае какъв ми трябва? Втората дупка от ляво на дясно ще пълня... Взех този: http://dice.bg/visokokachestven-kabel-firewire-kym-dock-konektor-item6327

• Харесвам
    • 4 отговора
    • 1.5k прегледа
  4. iMan
    Started by iMan,

Здравейте. Тъй като не намерих подобна тема тук,реших да отворя нова такава. Ще съм благодарен да споделите вашите знания ,за да стигна до правилен извод! iMac 9,1 2009 20inch със следните спесификаций на процесор: Core 2 Duo 2.66Ghz 6MB L3 cache (E8135). Главният ми въпрос е,със какъв процесор ще мога или въобще е възможно да го упгрейтна със по-нов модел!? От гугъл установих,че машината ми е със сокет ZIF! Та нямам идея за каво става въпрос,и дали е възможно да се смени процесора със нещо по-ново? И ако е въжможно ,предложете ми кои процесори може да пасват на машитана. Благодаря предварително.

• 3 отговора
    • 1.8k прегледа
  5. iMan
    Started by iMan,

Въпрос относно съвместимост! Въпроса ми е дали е съвместим или да се насоча към S-ATA 2?

• Харесвам
    • 9 отговора
    • 1.7k прегледа
  6. Adamov
    Started by Adamov,

Колеги, търся резервни части за MacBook Air 2008 1237. Ако някой има нещо, нека да пише тук в темата, на скайп - peter.adamov, на мейл peter.adamov@gmail.com или да звъни на 0885768007 Благодаря ви предварително Най-вече търся панти, аудио кабел и долния капак

• 0 отговора
    • 1.4k прегледа
  7. Cyberman
    Started by Cyberman,

Имам следния ефект при ползване на Mini Display Port to HDMI. През определно време 5-10мин гледане, силно избледнява картината (звук има) след вадене и слагане на кабела отново се оправя. Пробвал съм с 2 различни прехода единия е оригинален другия е от Dealextreme Mini Display/DVI/Display port. HDMI кабела е HAMA 43085 HDMI 5,0 M. Сменях резолюцията от 1080p до 420p с и без звук, като си мислех че кабела несмогва но проблема си остана. Идеи и предложения.

• 1 отговор
    • 1.9k прегледа
  8. kal1ch
    Started by kal1ch,

В очакване на OS X Lion реших да си взема един тракпад, та поне да ползвам всички възможности на мулти-тъча като излезе лъвчето. Устройството залепва перфектно до клавиатурата на iMac-a ми, още свиквам да го ползвам, тъй като така и не свикнах да работя с лаптопи. Надявам се с времето да свикна колкото с Magic Mouse. Някой друг има ли Magic Trackpad? Какви са ви впечатленията?

• 5 отговора
    • 2.1k прегледа
  9. Cyberman
    Started by Cyberman,

Вчера реших да се направя бекъп на Леопарда след като чакам от Ябълката да ми потвърдят безплатния ъпгрейт към Лъва. До тук добре, днес реших да го боцна в служебната щайга да са кача туй-онуй , но го няма никъв(само виртуалното ЦД с драйвери и утилита). Да има няк'ъв чалъм хем да ми е за бекъп ,хем да мога да си го ползвам за пренасяне на това-онова? Диска е WD "My Passport Essential" 500Gb.

• 8 отговора
    • 2.2k прегледа
  10. kirec
    Started by kirec,

Здравейте! На студентска бригада съм в САЩ , се взех 20" iMac 2009 г. и за пренасянето му до България реших да премахна стойката, а самия дисплей да си го нося в ръчния багаж, защото не искам да рискувам да го сложа в куфара. Въпроса е как става махането й? Гледах едно клипче, на което доста лесно се маха стойката на Apple Cinema Display , обаче нещо не става. Чудя се дали причината не е в това, че моя мак е по-стар от Аппле синема дисплей. Гледах и друго клипче, в което изцяло се разглобява същия iMac като моя и човека изкара почти всичко, за да развие винтчетата на стойката Моля ви, кажете ми, че става и по по-лесния начин!

• 7 отговора
    • 2.5k прегледа
  11. buzzzard
    Started by buzzzard,

От няколко дни когато вкарам диск в мака почва да бучи странно. При опит за изваждане издава супер странни звуци и едвам-едвам излиза. Днес вече дори не успях да го вкарам, все едно в лаптопа има диск и пречи да се вкара друг, но всъщност няма нищо.. От какво може да е това? Сд-рома ли се е разместил или е заминал изцяло? Лаптопа е на под половин година. Искам също да попитам дали мога да го занеса в магазин на Apple в друга страна извън България, откъдето съм го купил, защото вмомента се намирам в Дания..

• 3 отговора
    • 1.5k прегледа
  12. Mr.Profit

Привет, Някой от вас успял ли е и как? Поздрави Гледам в интернет mini display port към hdmi преходник и от там с един hdmi кабел стават нещата ама няма звук ... няма ли начин и звука да излезе?

• 15 отговора
    • 5.9k прегледа
  13. coruga
    Started by coruga,

Здравейте, имам следният проблем - Исках да си BACK UP-на системата на MAC-a с USB флашката ми и за да го направя това MAC-a ми промени некви настройки на USB флашката за да чете MAC файлове и от MAC системата. Всичко добре, записвам после някакви снимки на флашката за да ги прехвърля на компа ми и не ми я показва в експлоръра на компа (иначе я намира че е вкарана в компа и работи нормално). Флашката ми е - SanDisk Ultra BackUP 16GB. Моля ви ако някой може да помогне да пише тук. Много ще съм ви благодарен.

• 3 отговора
    • 2.2k прегледа
  14. Izzy
    Started by Izzy,

Имам сериозен проблем с USB портовете на едно Mac Mini. Ползвам 2 USB приемника за клавиатурата и мишката и доскоро си бачкаха без проблем. Онзи ден обаче отказаха и се оказа, че 3 от 4 USB порта вече не бачкат. В момента съм вързал един USB хъб за да може да ползвам и мишката и клавиатурата обаче взе да излиза постоянно едно съобщение, че USB порт черпи много енергия и ще бъде забранен. Изключих хъба но съобщението продължава да излиза постоянно. Направих всякакви ресет-и но няма ефект. С последна весия на Mac OS X съм. Възможно ли е това съобщение да се забрани и дали има начин портовете да се оправят?

• 0 отговора
    • 1.8k прегледа
  15. netcomlan
    Started by netcomlan,

http://timecapsuledead.org/ - 402 с регистрирани погребани капсули.

• 1 отговор
    • 1.9k прегледа
  16. ML16
    Started by ML16,

Свалих си играта от тук: Цък Обаче след като вляза в нея клавиатурата ми е неактивна, и не мога да разбера къде е проблема. Някой да се е сблъсквал с него? /MBP late '08, OS X 10.5.6/

• 3 отговора
    • 2.5k прегледа

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.