Дарение
-
Подкрепи този форум - направи дарениеДарени до сега 440.00 BGN
-
-
-
-
-
- +5
-
Важни теми
Тук ще намерите важните теми от съответния раздел.
21 теми в този форум
-
1.Отиди в най-горната част на страницата - Когато сте в сафари трябва да докоснете статус бара и страницата ще се превърти до горе. 2.- Задръжте ".com" бутона за да получите за други домейни.Плъзгайте си пръста по домейните, за да си изберете един от тях. 3.Запазете снимки от сафари - Можете да запазите снимка от някой сайт, като задържите пръст върху избраната снимка и изберете "Save Image".Снимката ще се запази в Camera Roll. 4.Скрийншот на екрана - Можете да направите скрийншот на екрана където и да сте, като задържите Home и Sleep/Wake бутон.Ще се появи бяла светлина и картинката ще бъде запазена в Camera Roll - за iPhone и Saved Images - за Ipod Touch.
-
-
- 49 отговора
- 20.2k прегледа
- 1 follower
-
-
Броени часове преди коледните празници бяхме приятно изненадани от екипа на evad3rs с Untethered Jailbreak за iOS7 на нашите устройства. Продължителното чакане си струваше, а в глобалната мрежа това си дойде като гръм от ясно небе. Разработчици се втурнаха да актуализират своите приложения, които да работят с последната iOS 7.x.x. Един от тях бе Jay Freeman (наричан също "Saurik"). Той също не закъсня и пусна нова, визуално подобрена версия на Cydia - 1.1.9. Cydia е софтуерно приложение за iOS, която позволява на потребителите да намерят и инсталират софтуерни пакети на джейлбрейкнати устройства на Apple. Някои от тези пакети са достъпни напълно безплатно, а други изискв…
-
-
- 130 отговора
- 15k прегледа
- 1 follower
-
-
Радвате се на новия си смартфон, който може да влиза в интернет, праща електронни писма, прави снимки, простира прането и какво ли още не. А знаете ли, че елементарни действия като смяна на картинката на екрана му (wallpaper) или сваляне на нова мелодия могат да изпратят в неизвестна посока ваши лични данни като местоположение, телефонен номер и други? Е, вече знаете... източник: ramania-**.com незнам до колко е достоверна ифнормацията, но реших да я споделя Този пост беше повишен в статия
-
Здравейте, както сигурно сте разбрали - Пуш нотификацийте не работят на 2G и до колкото знам на 3Г Айфони, които са Ънлокнати и Джейлбрейкнати. Може ли все пак, някой да ми поясни какво се случва - аз объркал ли съм или какво. Пробвах с IM+ 3.1 и не ми работи нотификейшъна. Може ли някой да каже синтизирани какво се случва. Съжалявам, ако темата не е за този раздел но мисля, че така ще привлече внимание, а й може да е новина за някой. Благодаря ви
-
Apple са публикували нова "Check Activation Lock Status" страница, която ви позволява да въведете серийния номер или IMEI на iPhone, iPad или iPod Touch за да проверите дали Activation Lock е включена или изключена. Това е полезно, ако искате да сте сигурни, че устройството, което сте на път да закупите е готово за използване. т.е. не е откраднато. Проверете Lock Activation Status Преди да закупите iPhone, iPad или iPod Touch от някой друг, се уверете, че Find My iPhone Activation Lock е изключен и устройството е готово за използване. iH8Snow отбелязва, че също така е полезно да проверите дали устройството е било doulci-activated. П. С. Чудех се къде да го пусна тов…
-
Здравейте,след ъпдейт на инсталоса дтунс изчезна. При поредния опит да го инсталирам наново,се инсталира но за сметка на това пък изчезна инсталоса! Стигнах до извода, че двете са несъвместими. Някой има ли идеи? Това е пакет с всички AppSync, Installous инсталирате последен! Installous 5.0.4-3 + Dependencies Installous 4 4.4.2 за фирмуеър 4.x Инсталирате AppSync според фирмуера на вашето устройство. * За фирмуеър 3.x - AppSync31 * За фирмеър 4.x - AppSync 40plus * За фирмеър 5.x - AppSync 5.0+ * За iPad - AppSync32
-
iPhoneBackupExtractor Много полезна програмка. С нея можете да "разкостите" бекъп файла от iTunes и да си извадите на компа вашите SMS, Notes, Call History и т.н. Трябва да имате макче с леопардче http://supercrazyawesome.com/
-
Здравейте, за притежателите на iPhone 3GS с FW 3.1.3 закупен от о2 UK има начин да си отключите фабрично телефона ! Предполагам информацията не е пресна, но понеже невидях такава тема реших да я споделя с вас.Нещата които Ви трябват са: карта на О2 (без значение дали е на договор или на ваучер), датата на последното презареждане на картата, поне 2 номера с които сте разговаряли от тази карта, IMEI номера на тел-а.Отивате на http://shop.o2.co.uk/update/unlockmyiphone.html (от България се отваря адреса посредством UK Proxy server) и популвате всичките тези данни. Цялото удоволствие струва 15 паунда,които се вземат от текущия Ви ваучер (ако сте на договор е безплатно)!!! По …
-
-
- 14 отговора
- 10.1k прегледа
- 1 follower
-
-
Както мнозина от вас вече са разбрали, епъл са оставили "дупка" в PDF reader-a на iPhone/iPad/iPod, която позволи на comex да създаде jailbreakme. Епъл пуснаха 4.0.2, само и единствено за да запушат джейлбрейка. Проблемът обаче се състои в това, че "дупката" е с размерите на тунела "Правешки ханове" и позволява както джейлбрейк, така и неоторизиран достъп до root memory на вашето устройство, като дава възможност на зложелатели да се възползват ако отворите през сафари PDF файл, съдържащ зловреден код. 4.0.2 прецаква джейлбрейка, но не затваря всички възможности за достъп (т.е. в желанието си да запушат джейла, епъл са забравили да защитят наистина уредите ви) - за целт…
-
Здравейте на всички.От 3 месеца немога да ползвам апарата Iphone 13Pro.Идва обхват тръгва и рязко изчева.След това в менюто за оператора дава Network issue ии обхват не идва.След взеки епдейт или рестор тръгва и пак го прави.Има ли някакво решение или да го давам за части.Ако е хардуерно определено кърпени телефони не ми се босят. Благодаря оредварително ! -------- Съобщение от модератор - човек, пиши моля те по-грамотно, или използвай вградената проверка на правописа в браузера. В 3 изречения имаш 13 грешки, разделяй изреченията с интервал след точката. Ето го правилно: Включи си проверката на правописа в браузера - помага поне да видиш къде…
-
- 1 отговор
- 788 прегледа
- 1 follower
-
-
Привет , нова съм . Изчетох една тема за подписване на дукументи в НАП с ел. подпис ................ . Нищо не разбрах . Технически съм неграмотна ,та ако може някой елементарно да ми обясни как става и става ли въобще . Предстои ми пътуване и не искам да нося лаптоп с мен . Имам айпад , имам и айфон , имам и ел подпис на Би тръст , свалих и мобилно приложение на Би тръст ,регистрирах и облачен Кеп ................ ,поръчах си едни адаптер от С към USB ........... . Адаптера утре ще дойде . Та , ако пъхна флашката с подписа в адаптера достатъчно ли ще е да отварям страниците на НАП , Нои , митници др. или трябва да направя и още нещо и какво евентуално ? Счетоводител…
-
След като преминах към 3.0 и напражих всичко както е описано телефона работи перфектно само дето взе да харчи батерия като за световно и като че ли процесора грее доста повече като правя нещо.С 2G 8GB 3.0 съм. НЯКАКВИ ИДЕИ?
-
-
- 588 отговора
- 101.1k прегледа
- 3 followers
-
-
Здравейте! След Великден плануваме да отскочим до Македония, Албания и Косово. Операторът ни ще ни предложи добър роуминг пакет. Понеже отскоро минах пак на iPhone (3GS-kaта от преди повече от 10г. не я броя :D) искам да попитам какво следва да се направи в настройките. Доколкото знам, когато премина границата следва да си сменя ръчно оператора. Това ли е всичко и ако не, какво друго трябва да се направи? Благодаря предварително!
-
Колеги, извинявам се, ако е обсъждано в друга тема, но тези дни исках да си инсталирам ''Garage band'' на 7-ицата и се получи греда. Написа, че приложението изисква минимум ios 16. Въпросът ми е, дали има начин да си инсталирам и други такива приложения или направо трябва да пенсионирам телефона? Благодаря предварително.
-
Колеги, смених си батерията на айфона. Издържа без проблеми няколко дена на моето ползване, но като стигне около 30%, гадината изгасва без предупреждение. Пускам на зарядно и след минута, две стартира на червено (6-7 %). Ресетвах всички настройки, нулирах наново и пак си е същата шитня. Помагайте, че се изхабих от идеи. Гледах едно видео за калибриране на батерията, но и това не помогна, а може и да не съм го направил правилно. Благодаря предварително.
-
Здравейте колеги, пиша тук , защото мисля че имам проблем с камерата на 13 минито ми, проблема е следния… Предната камера когато снима над вечер(притъмнена светлина) , изкарва снимките много зле, отваряш приложението за камерата, виждаш картината нормална, след като снимаш и отвориш снимката, телефона се опитва да я направи по светла и следователно я прави супер размазана и некачествена… На айфон 11 не се надблюдаватакъв бъг с камерата… Търсих нещо в настройките, но без успех…
-
Здравейте, Имам проблем със свалянето на някои приложения. Имам памет в телефона. Прикачвам снимка с това, което ми излиза, при натискане на double-click, не се сваля. Някой имал ли е същия проблем? Благодаря!
-
Здравейте отново съм аз с болната ми тема. използвам айфон 11 от средата на юли, и забелязах че максималнкя капацитет на батерията беше 99% стана на 98% в неделя. Днес до обяд беше отново на 98%,а сега видях че е на 97%. Това,ще рече, че за 5дни падана с 1%. Не пада ли капцитета прекалено бързо за нов телефон? настройките ми са оптимизирани максимално да щадят батерията. Възмлжно ли е да има хардуерен проблем и ако го занеса в сервиз за диагностика предполагам,че ще видят ако има някакъв проблем или просто проблема е в моята глава?
-
Здравейте колеги, Нов съм във форума, затова моля да ме извините, ако има такава тема или тук не е подходящо мястото. Имам следният проблем. Още от миналата година имам iPhone X, обаче от Канада. Още от тогава имах известни проблеми с екрана. Забиваше (замръзваше), не отговаряше на допир и т.н. Повечето пъти това се случваше като го свържа със слушалките. След няколко актуализации нещата се оправяха, но след време пак забиваше дори и без слушалки свързани. Когато вече излезе iOS 12 тези неща отшумяха, въпреки че преди това изпитвах и проблеми с "Taptic engina-a", но и това се оправи. Обаче наскоро отново започна да прави проблеми, само че този път просто от време на …
-
Как мога да си влезна в телефона, след като съм забравил кода?
-
Здравейте! От два дена дисплея моя iPhone X започна да се движи сам.След ресет на рам паметта се оправя за няколко часа и след това отново започва да се движи.Някой има ли такъв проблем и какво е решението?Проблема софтуерен ли е и трябва ли да го давам в сервиз,още е в гаранция телефона.
Разглеждащи в момента 0
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.