Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Дарение

• Подкрепи този форум - направи дарение
    Дарени до сега 440.00 BGN
    • martin77bg
    • gorgior
    • sarmak
    • londongunner
    • mirror
    • +5

Важни теми

Тук ще намерите важните теми от съответния раздел.

1. Melir
    Started by Melir,

Здравейте, понеже знам че повечето от вас имате такова нещо затова реших да ви питам. Реших да си купя рутер но нямам на представа какъв затова ако някой може да ми помогне какво трабва да търся. Цена до 80 лева. Интернет доставчика ми е БТК телефонен с модем. Искам към този рутер да закача един жичен персонален компютър и в същото време още 2-3 потребители да могат да ползват безжичния нет. Мерси предварително.

• Харесвам
    • 128 отговора
    • 29.4k прегледа
    • 1 follower
  2. madn3sss
    Started by madn3sss,

Има ли някакъв начин да пусна музиката от телефона през говорителите на колата,при положение,че нямам AUX порт.Пробвал съм с FM трансмитери,но качеството е крайно незадоволително.

• Харесвам
    • 116 отговора
    • 43.4k прегледа
    • 1 follower
  3. The Shaman

Въпроса ми е някой успя ли да подкара видеото от телефона към телевизора при OS3.0 ? Стария метод със заместването на iapd файла май вече не действа ?!

• Харесвам
    • 39 отговора
    • 11.5k прегледа
  4. ThUnDeR
    Started by ThUnDeR,

Дайте идея за качествен car holder. Имам 2, но единият е на Kensington с много дълго рамо и на нашите дупки немога да видя дисплея + централното табло ми е много дълбоко. Другият е много китайски и ме е страх да си оставя телефона на него Искам да е с късо рамо и да се захваща за стъклото. Другото важно нещо е да може да се върти. Ето го моя:

• Харесвам
    • 80 отговора
    • 18.7k прегледа
    • 1 follower
  5. МА®TИ ™
    Started by МА®TИ ™,

Моля споделете вашите впечатления относно Invisible shield :razz: ,всичко като цяло! Аз лично ползвах доста време да не казвам какви следи остави по задния панел на старото ми 2Ги :redface: :evil: ,беше меко казано грозна картинка?!?

• 72 отговора
    • 21.1k прегледа
    • 1 follower
  6. edin
    Started by edin,

Здравейте колеги, От няколко дни Face ID спря да работи, като опитах всички решения от сайта на епъл. Не съм ристорвал. Понякога, при определен ъгъл, при определено осветяване Face ID сработва, но през 99.99% от времето не работи. Рисетнах Face ID, точно използвайки един от редките моменти, когато сработва. Телефонът е гаранционен към Виваком, на 15 месеца, т.е. във втората година от гаранцията. От Виваком са ок да им го дам и да се погрижат за ремонт. Има ли някакъв риск да отиде в неоторизиран сервиз, предвид това, че е във втората година от гаранцията? Да им давам ли да го оправят или има още нещо, което бих могъл да опитам преди да им го дам? Казаха, че…

• Харесвам
      • Благодаря
    • 30 отговора
    • 5.5k прегледа
    • 3 followers
  7. Berkan

Здравейте ако купя телефона от Австрия ще работи ли Сим карта и eSim във България?

• 2 отговора
    • 1.1k прегледа

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.