Дарение
-
Подкрепи този форум - направи дарениеДарени до сега 440.00 BGN
-
-
-
-
-
- +5
-
4.x.x
Всичко свързано с версия на фирмуера 4.х.х & 2010-2011г.
31 теми в този форум
-
iPhone 3GS iOS 4.0 Final custom FW [Само за ФО със стария iBoot] Добавете repo: http://apt.saurik.com/cydia-3.7/
-
- 19 отговора
- 5.8k прегледа
- 1 follower
-
-
Помните ли тези момчета от msft.guy? , които фикснаха blacksn0w за отключване на iPhone 3.1.3 05.11.07 бейсбенда и които наскоро пуснаха отключването на blacksn0w порта за iPhone 3GS, на IOS 4 Бета 4 (преди iPhone OS 4). Ами човекът се върна сега! Той е пуснал PwnageTool пакет за iPhone 3GS, IOS 4 GM, който можете да използвате, за да Jailbreak-нете вашия iPhone 3GS, запазвайки си бейсбенда, така, че после можете да отключите телефона като използвате ultrasn0w или blacksn0w. Описанието на пакета, от msft.guy е както следва: В превод; Тъй като аз не съм го пробвал този пакет все пак, наистина не мога да коментирам колко добре работи. Така, че аз ще ви препоръчам…
-
-
- 101 отговора
- 26.5k прегледа
- 2 followers
-
-
Очевидно, има неофициална версия на PwnageTool пусната, за Jailbreak iPhone 3GS (със стари bootrom и вече pwned на 3.1.2) за последните 4 IOS фърмуер. Създателите на оригиналния PwnageTool е потвърдила, че тази версия е променен без тяхното разрешение, и най-важното е, че липсват някои важни файлове, които са необходими за отключване ultrasn0w за да работи коректно. Аз не съм опитвал този инструмент, и препоръчваме да не използвате това. Вижте го само с информативна цел. Но ако искате да го направите все пак, можете да го направите на свой собствен риск чрез намиране на линка тук: . Също така, iPhone 3GS потребители, които са използвали за да джайлбрейкнат Дух, и са с…
-
Для того, чтобы всё прошло успешно, внимательно прочитайте условия и особенности: •у вас должен быть айфон со старым бутромом •iPhone 3GS должен быть официально разблокированным (хотя из кастом-прошивки вырезано обновление модема, ни одна утилита для анлока на 4.0 пока не работает) •iPhone уже должен иметь кастомную прошивку. Джейлбрейк через Spirit не подходит!!! •регистрации UDID в базе разработчиков не требуется •из прошивки убрана таймбомба и упоминание о статусе “бета”. Она будет мнить себя официальной и станет работать вечно (ну, в смысле, пока не сломается •во избежание дополнительных ошибок перепрошиваться лучше в Mac OS X Перед тем, как обновляться, подум…
-
-
- 23 отговора
- 5.2k прегледа
- 1 follower
-
-
След вчерашното откритие на GeoHot, ето че вече е налично и работещо решение, използващо откритата дупка в сигурността. Начина на изпълнение е през самия телефон. Чрез този метод ще можете да смъкнете автоматично версията на модема си до 2.28.00, след което да си отключите телефона с yell0wsn0w. Тъй като може би не сте прочели, става дума само за телефони с bootloader 5.8. Ето и стъпките: 1. Копирайте файловете от този архив на телефона си в директория /var/root 2. Ако нямате инсталиран Terminal, можете да си го сложите от Cydia. 3. След като сте инсталирали Terminal-a го стартирате и пишете следните команди: - login - root - alpine - chmod 755 BBUpdate…
-
- 68 отговора
- 24.2k прегледа
- 1 follower
-
-
След вчерашното откритие на GeoHot, ето че вече е налично и работещо решение, използващо откритата дупка в сигурността. За сега то е само за Mac и се казва iDowngradeMyBaseband. Чрез този скрипт ще можете да смъкнете автоматично версията на модема си до 2.28.00, след което да си отключите телефона с yell0wsn0w. Тъй като може би не сте прочели, става дума само за телефони с bootloader 5.8. Ето какво трябва да направите: Смъкнете скрипта Разархивирате архива Отваряте Terminal, отивате до мястото където сте разархивирали скрипта и пишете ./iDowngradeMyBaseband Следвате инструкциите на екрана Как да проверим кой ни е bootloader-a? Задължително го правит…
Разглеждащи в момента 0
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.