Дарение
-
Подкрепи този форум - направи дарениеДарени до сега 440.00 BGN
-
-
-
-
-
- +5
-
Търся една програма?
В този раздел всеки, който има нужда от програма с определени възможности, но не знае за такава или за името й, да попита, а ако някой знае и може - да помогне.
64 теми в този форум
-
Дали някой е срещал приложение, което може да превключва предна и задна камера, без да се прекъсва сниманото в момента видео?
-
-
- 5 отговора
- 4.9k прегледа
- 1 follower
-
-
Търся програма с която да записвам едновременно от 2-те камери,ако някой знае нека да сподели
-
- 2 отговора
- 4k прегледа
- 1 follower
-
-
За много години, колеги. Бихте ли ми препоръчали video player, който да няма проблеми със звука при mkv-то? Ползвам O player и Player extreme, но нямам звук. Благодаря.
-
Извинявам се защото някой ми беше казал две приложения за намалени и временно безплатни приложения, но не мога да намеря темата..? Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Приятели, имам нужда от съвет, за това кое приложение бих могъл да използвам за iPhone, за да имам достъп до съдържанието на AirPort Time Capsule?
-
Може би искам прекалено много, но дали има някакво приложение, с което може да се вижда местоположението на андроид телефон, през iPhone или в краен случай през компютър/Мак?
-
Здравейте, търся програма за оптимизация на работният процес. Трябва ми както за IOS така и за Андроид. Това, което ми трябва като функция е между определени устройства да има връзка, за да се качват различните задачи и и тн. От приложението да се виждат задачите от всеки и подобни функции. Дано има нещо подобно и някой от вас да знае и използва. Поздрави
-
Някой знае ли алтернатива на Archer, или друга за добавяне на жестове на iPhone и 9.0.2, работеща?
-
Здравейте колеги Искам да попитам има ли аpp за неджейлбрейктнат тел., с което може да се записва видео докато играеш игра? Нещо като SCR Pro за aндроид само че за iOS. Благодаря предварително
-
Не търся точно приложение, но някой открил ли е начин за добавяне на Dynamic Wallpaper в телефона? Какъв формат и размер трябва да са и прочие?
-
Добър ден. Предварително се извинявам ако въпроса ми не е за този раздел. Търся работещ нотификатор за iOS 8.3. Ползвания от мен на 8.1 Open Notifier beta, все още не работи. Ще бъда благодарен на всеки за насоките. Предварително благодаря.
-
Търся TuneIn за IOS6 (iPhone 3GS). В AppStore няма стара версия, търсих на доста места,но не го намирам.
-
Здравейте,търся безплатна програма за изучаване на английски език.Тези които открих,първите нива са безплатни и всяко следващо е платено.Благодаря предварително.
-
Здравейте. Търся стикери за Viber, тези които са платени. Предполагам някъде ги има на файлове и с itools или ifunbox се вкарват в приложението. Ако някой знае как става, и дали въобще може, нека сподели. Мерси!
-
Здравейте, търся app-а PerfExpert - Dyno & Timed Run която е платена в стора, ползвам iPhone 5 7.0.2 jailbreak-нат (не помня с какво). Пуснах нова тема, предполагам че на доста хора ще е интересна, а в търсачката не намерих нищо. Мерси
-
Телефонът е iPhone 6, iOS 8.1 не е джейлбрейкнат. Интересува ме гореспоменатата програма, която да търси мак адрес, но през мобилната мрежа (Edge, 3G), а не да трябва да съм кънекнът към Wi-fi. Някакви идеи? (няма значение дали е платена)
-
Търся си игри за моя Айфон но има само някакви подобни на демо игри,някой ако може да ми каже как да си намеря игри от типа на Dead Trigger,Fast And Furiuos 6,CSR,CSR CLASSIC,Racin Rivals, и други такива по-нови игри
-
Здравейте, търся програма, която да спира 3G връзката когато си заключа телефона и отново да я стартира след като го отключа.
-
Здравейте Има ли в app store-то програма, с която да може да се кепчърват моменти от игра? Примерно дадена битка от Clash of Clans...? Благодаря предварително Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Здравейте, Търсих в апстора и тук във форума, но не намерих нещо подходящо. Търся програма, която да прави лог и статистика на входящите обаждания, напр. да мога да виждам от даден телефонен номер колко пъти са ме търсили да речем през последния месец. Не виждам стоковата програма да има такава функционалност. Телефонът не е джейлбрейкнат и не смятам да го правя. Предварително благодаря.
-
- 4 отговора
- 1.2k прегледа
- 1 follower
-
-
Отдавна търся програма, с която прегледно, бързо и лесно да си организирам депозитите от различни банки (добавяне на падежи с напомняния, лихви, бележки и др.), както и да си следя финансите като цяло. Не е зле да има опция и за добавяне на покупки с цел пресмятане в бъдеще и баланс. Иска ми се да има и Мак версия и съответно облачна синхронизация м/у двете. За момента правя всичко през календара, но е малко неудобно и не много сигурно. Може и да е платено за телефона, но не ми се дават повече от 5$ За Мак-версията също.. Преди време бях с iBank, но нещо не ми е много интуитивна и удобна. Някой ползва ли нещо подобно?
-
Предложете някоя хубава безплатна офлайн навигация от AppStore. Благодаря!
-
-
- 19 отговора
- 9.3k прегледа
- 1 follower
-
-
Скоро един приятел ме попита има ли складови програми за iOS, нещо подобно на микроинвест склад про мобайл за уиндоус или incodroid. За съжаление никога не съм ползвала такива, а и не знам какво точно да търся в магазина, може ли съвет по въпроса? Човекът иска да си вземе iPhone, но му трябва такава програма, за да не влачи втори телефон, търсих но понеже не знам точно название, не намерих и тук във форума, ако има тема се извинявам, че не можах да я открия. Благодаря предварително на отзовалите се!
-
Има ли приложение с което мога да следя мегабайтите на мбилния трафик
-
Здравейте, търся програма за времето, която да показва дъждовете над България, тоест да взима от някъде данни от доплеров радар. Намерих няколко, обаче покриват главно западна и централна Европа, за България немога да намеря. Предварително благодаря.
Разглеждащи в момента 0
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.