Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Дарение

• Подкрепи този форум - направи дарение
    Дарени до сега 440.00 BGN
    • martin77bg
    • gorgior
    • sarmak
    • londongunner
    • mirror
    • +5

Търся една програма?

В този раздел всеки, който има нужда от програма с определени възможности, но не знае за такава или за името й, да попита, а ако някой знае и може - да помогне.

1. djokando
    Started by djokando,

Търся програма подобна ZenMate (windos 7) от апостора ,чрез която да влизам в сайтове ,които явно са филтрирани от доставчика ми на интернет...Някои ако има идеи да помага )) P.s Чрез въпросната програма ZenMate - инсталирана като добавка на компа ми прекарва интернет връзката ,през някво прокси в швейцария (поне така си мисля ) и така безпроблемно влизам в сайтове ,които са филтрирани от доставчика ми заради някви измислени закони .

• Харесвам
    • 4 отговора
    • 2.1k прегледа
  2. WULAS
    Started by WULAS,

Здравейте, имам нужда от програма за защита (ако случайно се наложи) Информацията за устройството : iPod Touch 4 8GB iOS 6.1.6 Jailbroken

• 0 отговора
    • 2.3k прегледа
  3. mirror
    Started by mirror,

Трябва ми някакъв tweak, който да замени начина за приемане на разговор. Слайдването настрани много ме дразни, а и не всеки път е успешно. iPhone 4 iOS 7.1.1

• 8 отговора
    • 2.1k прегледа
  4. WULAS
    Started by WULAS,

Здравейте, трябва ми Normalize програмата която маха филтъри от Instagram снимки за iOS 6 за да си я кача и на iPod-a. Благодаря предварително Информация за устройството : iPod Touch 4 8GB 6.1.6 Jailbreak с redsn0w

• 0 отговора
    • 1.9k прегледа
  5. ozzybg666
    Started by ozzybg666,

Здравейте!Трябва ми излекувана последната версия 1.90 на приложението FaceCall.Ако някой може да помогне....Благодаря!

• 0 отговора
    • 2.1k прегледа
  6. baronbg

Търся нещо подобно на TeamViewer за връзка между iPhone, iPod и iPad. Изтеглих и пробвах Tango Remote, но при нея имам достъп само до музиката в телефона.

• Харесвам
    • 1 отговор
    • 913 прегледа
  7. tepesh
    Started by tepesh,

Здравейте,търся програма която представлява календар за работни дни на смяна,по принцип програмата "Roster" ми върши страхотна работа но проблемът и е,че излизат много реклами на Google maps и тем подобни които пречат и то много,ако има възможност да се премахнат рекламите ще е много полезно,телефонът ми е iPhone 3GS 6.1.3 jailbreack-нат,благодаря предварително.

• Харесвам
    • 8 отговора
    • 3.8k прегледа
  8. snooperchi

Колеги, има ли някакво приложение, което ти показва Wifi мрежите към които си кънекнат и съответно паролата за тях? В cydia имаше преди такова приложение, но мен ме интересува за не джейлнат телефон. ( платено или не платено - няма значение, въпросът е да работи на 100% )

• Харесвам
    • 6 отговора
    • 1.3k прегледа
  9. featloc
    Started by featloc,

Здравейте, Търся програма, с която мога да заключвам дадени програми(например facebook, email, messenger, pages, банковото приложение и т.н.) Повечето, които успях да намеря са главно за снимките и бележките и не ми вършат работа. За андройд тази е добра https://play.google.com/store/apps/details?id=ukzzang.android.app.protector, но не я намирам за iOS. Моля ви да ми препоръчате някоя.

• 5 отговора
    • 7.3k прегледа
  10. rad97

Има ли програма която да сваля текст от снимка? Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 отговора
    • 1.1k прегледа
  11. jororaev

Тъся приложение, което разпознава телефонните номера на притежателите на iphone, както Viber разпознава своите клиенти. Телефонът ми не е джейлнат.

• Харесвам
    • 1 отговор
    • 1.5k прегледа
  12. makaveli2
    Started by makaveli2,

Има ли нещо такова?..Свалях от стора Seen но иска и другия човек да я има, а той няма смартфон.

• Харесвам
    • 2 отговора
    • 1.4k прегледа
  13. Mitko1234
    Started by Mitko1234,

Трябва ми да мога да наслагвам по няколко снимки в една (като "pic collage"). И най-важното да мога да изрязвам от една снимка дадена част и да я наслагвам на друга. Гледах видео ревюта на ArtStudio, доста функционална ми се вижда, но не ми стана ясно дали ще ми върши работа. Iphone 4S, 7.0.0

• Харесвам
    • 5 отговора
    • 7.1k прегледа
  14. chayanne
    Started by chayanne,

Не съм преглеждал скоро темата "Търся една програма" и сега видях, че е заключена, затова се извинявам, че пускам нова. Някой има ли представа с кое приложение се прави този ефект. Правил съм го миналата година на iPad-а, но не помня какво приложение съм ползвал. Ако нанякой му трябва, това е приложението: https://itunes.apple.com/bg/app/tangled-fx/id588126769?mt=8 Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 отговора
    • 2.4k прегледа

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.