Дарение
-
Подкрепи този форум - направи дарениеДарени до сега 440.00 BGN
-
-
-
-
-
- +5
-
Търся една програма?
В този раздел всеки, който има нужда от програма с определени възможности, но не знае за такава или за името й, да попита, а ако някой знае и може - да помогне.
64 теми в този форум
-
Търся програма подобна ZenMate (windos 7) от апостора ,чрез която да влизам в сайтове ,които явно са филтрирани от доставчика ми на интернет...Някои ако има идеи да помага )) P.s Чрез въпросната програма ZenMate - инсталирана като добавка на компа ми прекарва интернет връзката ,през някво прокси в швейцария (поне така си мисля ) и така безпроблемно влизам в сайтове ,които са филтрирани от доставчика ми заради някви измислени закони .
-
Здравейте, имам нужда от програма за защита (ако случайно се наложи) Информацията за устройството : iPod Touch 4 8GB iOS 6.1.6 Jailbroken
-
Трябва ми някакъв tweak, който да замени начина за приемане на разговор. Слайдването настрани много ме дразни, а и не всеки път е успешно. iPhone 4 iOS 7.1.1
-
Здравейте, трябва ми Normalize програмата която маха филтъри от Instagram снимки за iOS 6 за да си я кача и на iPod-a. Благодаря предварително Информация за устройството : iPod Touch 4 8GB 6.1.6 Jailbreak с redsn0w
-
Здравейте!Трябва ми излекувана последната версия 1.90 на приложението FaceCall.Ако някой може да помогне....Благодаря!
-
Търся нещо подобно на TeamViewer за връзка между iPhone, iPod и iPad. Изтеглих и пробвах Tango Remote, но при нея имам достъп само до музиката в телефона.
-
Здравейте,търся програма която представлява календар за работни дни на смяна,по принцип програмата "Roster" ми върши страхотна работа но проблемът и е,че излизат много реклами на Google maps и тем подобни които пречат и то много,ако има възможност да се премахнат рекламите ще е много полезно,телефонът ми е iPhone 3GS 6.1.3 jailbreack-нат,благодаря предварително.
-
Колеги, има ли някакво приложение, което ти показва Wifi мрежите към които си кънекнат и съответно паролата за тях? В cydia имаше преди такова приложение, но мен ме интересува за не джейлнат телефон. ( платено или не платено - няма значение, въпросът е да работи на 100% )
-
Здравейте, Търся програма, с която мога да заключвам дадени програми(например facebook, email, messenger, pages, банковото приложение и т.н.) Повечето, които успях да намеря са главно за снимките и бележките и не ми вършат работа. За андройд тази е добра https://play.google.com/store/apps/details?id=ukzzang.android.app.protector, но не я намирам за iOS. Моля ви да ми препоръчате някоя.
-
Има ли програма която да сваля текст от снимка? Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Тъся приложение, което разпознава телефонните номера на притежателите на iphone, както Viber разпознава своите клиенти. Телефонът ми не е джейлнат.
-
Има ли нещо такова?..Свалях от стора Seen но иска и другия човек да я има, а той няма смартфон.
-
Трябва ми да мога да наслагвам по няколко снимки в една (като "pic collage"). И най-важното да мога да изрязвам от една снимка дадена част и да я наслагвам на друга. Гледах видео ревюта на ArtStudio, доста функционална ми се вижда, но не ми стана ясно дали ще ми върши работа. Iphone 4S, 7.0.0
-
Не съм преглеждал скоро темата "Търся една програма" и сега видях, че е заключена, затова се извинявам, че пускам нова. Някой има ли представа с кое приложение се прави този ефект. Правил съм го миналата година на iPad-а, но не помня какво приложение съм ползвал. Ако нанякой му трябва, това е приложението: https://itunes.apple.com/bg/app/tangled-fx/id588126769?mt=8 Sent from my iPhone using Tapatalk
Разглеждащи в момента 0
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.