Дарение
-
Подкрепи този форум - направи дарениеДарени до сега 440.00 BGN
-
-
-
-
-
- +5
-
Apple Watch OS
Тук можете да зададете всякакви въпроси свързани със софтуера на Apple Watch. За да ви бъдем максимално полезни, моля задавайте ясно и точно въпросите си.
9 теми в този форум
-
Попаднах на страхотно видео, което обяснява как да си създавате собствени персонализирани тренировки директно през приложението Fitness. 1. Уверете се, че използвате watchOS 26 на часовника и iOS 26 на телефона си. 2. Отворете приложението. Влезте в приложението Fitness на телефона и отидете на таба "Нова тренировка". 3. Скролнете до края на екрана и натиснете иконата "+", за да създадете нова. 4. Изберете типа. Ще видите опцията "Custom Workout" (Персонализирана тренировка). Изберете нея. 5. Добавете загрявка/разтягане. Можете да включите загрявка и разтягане след тренировката. За всяка част можете да зададете цел – дали да е за определено време,…
-
Никъде не намирам тема за новия часовник и реших да направя такава. Citytel обявиха прилични цени и веднага си поръчах. Ще ми бъде първи часовник на ябълката. Следващата седмица очаквам доставка. Ако някой вече си го е взел, може ли да споделите впечатления?
-
-
- 332 отговора
- 66.6k прегледа
- 2 followers
-
-
Някой пробвал ли е публичната бета? Как се държи?
-
-
- 11 отговора
- 4.5k прегледа
- 1 follower
-
-
Здравейте, обмислят да закупя Apple Watch SE и искам да попитам коя версия да избера само gps или gps+cellular? Моля да споделите личните си впечатления за да знам в каква посока да се насоча. Благодаря предварително.
-
-
- 29 отговора
- 10.3k прегледа
- 1 follower
-
-
На презентацията си на 10.09.2019 Apple обявиха Apple Watch Series 5. Ключовите подобрения в новия модел часовник са: Always-on дисплей Компас Нов Apple S5 чип 32GB вградена памет Титаниев и Керамичен модел Аз лично смятам този път да си взема керамичния.
-
-
- 155 отговора
- 40.9k прегледа
- 5 followers
-
-
Здравейте! Има ли начин да се пращат гласови съобщения (voice msg) чрез FB messanger? Знам че има опция когато говоря да пише, но искам да ми запамети и направо прати гласовото съобщение. Благодаря предварително.
-
Здравейте. Реших се накрая да взема квадратен часовник, но имам два въпроса като начало. Първия ми въпрос е към хора с татуировки евентуално или ако някой друг знае. Говореше се, че имат проблем с датчика за пулса ако е върху татуировка?! Това дали е все още актуално? Доста съм нашарен а използвам тази функция интензивно. И второ... Трябва ли верижката да е стегната защото аз не обичам да я нося така? Пак за горната функция говоря.
-
-
- 151 отговора
- 25.7k прегледа
- 4 followers
-
-
Здравейте, ако някой ползва тази серия да сподели мнение, каквото общо взето знае!
-
Току-що Apple обяви датата на предстоящото Apple Watch събитие. Компанията изпраща покани към медиите, за да отразят официалния старт на продажбите на умния часовник, който видяхме през есента на 2014 г. Датата е 9 март, градът домакин ще бъде Сан Франциско, а мястото - Yerba Buena Arts Center. По-рано тази година Тим Кук каза, че Apple Watch ще излезе през април, но сегашният анонс е изненада и за нас, и за всички технологични журналисти по света. На събитието очакваме да чуем окончателните цени и наличности, свързани с умния часовник. Лозунгът, който са поставили от Apple, е "Spring forward", очевидна препратка към времето и часовника. Източник : hicomm.bg
Разглеждащи в момента 0
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.