Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Дарение

• Подкрепи този форум - направи дарение
    Дарени до сега 440.00 BGN
    • martin77bg
    • gorgior
    • sarmak
    • londongunner
    • mirror
    • +5

AppleTV Трикове, Проблеми, Взаимопомощ

Тук можете да зададете всякакви въпроси свързани със софтуера на AppleTV. За да ви бъдем максимално полезни, моля задавайте ясно и точно въпросите си.

1. chorlav
    Started by chorlav,

Здравейте, От известно време имах проблем със гледането на съдържание на моя Apple TV 2022. Когато пусна филм и сериал през приложението на Apple или HBO, качеството е трагично като на 480p, след 30 секунди се оправяше. Но от вчера постоянно е зле. Плеъра е свързан към интернет 1000 mbit с кабел и скоростта е 930mbit. Настройките на плеъра са ок(включени са match content frame) Пробвах и reset, но без резултат. Ако пусна филм или сериал през приложението което е инсталирано на smart tv( имам 4 и на всичките работи без проблем). Също така, ако се гледа Youtube, филм от Stremio или от хард няма проблеми. Някакви идеи или да го връщам по гаранция?

• 1 отговор
    • 697 прегледа
    • 1 follower
  2. chorlav
    Started by chorlav,

Привет, от скоро съм собственик на Apple TV 4K 128gb, който е свързан с hdmi към ресийвър Denon 2800h. Когато пусна филм през Apple TV или HBO MAX, трябва значително да усиля звука през ресийвъра до почти -15db, за да се чува горе- долу нормално. Филмите които тествам са с Dolby atmos звук и ресийвъра ги разпознава като такива. Ако пусна същия филм през другият ми медия плеър Zidoo Z9X Pro, се чува перфектно. Това е само когато филмът е с Dolby Atmos звук. Настройките ми през Apple TV плеъра са ми: audio mode -- auto audio format -> change format --- off reduce loud sounds -- off Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 отговора
    • 2.1k прегледа
    • 1 follower
  3. beelzebub
    Started by beelzebub,

Здравейте! Преди около 1 седмица ми подариха Apple TV 4K и общо взето все още не знам как да го използвам.Най-важния ми въпрос е как да гледам телевизия, прочетох за някакви приложения във форума но не ми стана много ясно.За момента изполвам приложението на булсатком и го предавам чрез Airplay, но е много досадно,защото нито мога да ползвам телефона си през това време ,нито да го заключа и постоянно трябва да се зарежда,защото батерията пада много бързо,а също така и приложението доста често се бъгва. Прочетох във форума , че има безплатни варианти да се гледа тв на AppleTv-то , чрез приложения които се теглят доколкото разбрах. Също така прочетох ,че има и платени в…

• 0 отговора
    • 4.7k прегледа
  4. varna2005
    Started by varna2005,

Опитвам се с едно старо лаптопче Леново да си кача малко магарийки на ATV4 през iFunbox-a. OC e WINDOWS 7 Ultimate 32бит, но поради някаква причина не разпознава ATV. Сменях usb портове, usb-c кабели-без резултат.Явно липсва драйвер. След час търсене в нета не намерих нищо подходящо. Някой да се е сблъсквал с подобно проблемче, евентуално помощ...

• Харесвам
    • 2 отговора
    • 3.5k прегледа

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.