Дарение
-
Подкрепи този форум - направи дарениеДарени до сега 440.00 BGN
-
-
-
-
-
- +5
-
AppleTV Трикове, Проблеми, Взаимопомощ
Тук можете да зададете всякакви въпроси свързани със софтуера на AppleTV. За да ви бъдем максимално полезни, моля задавайте ясно и точно въпросите си.
4 теми в този форум
-
Здравейте, От известно време имах проблем със гледането на съдържание на моя Apple TV 2022. Когато пусна филм и сериал през приложението на Apple или HBO, качеството е трагично като на 480p, след 30 секунди се оправяше. Но от вчера постоянно е зле. Плеъра е свързан към интернет 1000 mbit с кабел и скоростта е 930mbit. Настройките на плеъра са ок(включени са match content frame) Пробвах и reset, но без резултат. Ако пусна филм или сериал през приложението което е инсталирано на smart tv( имам 4 и на всичките работи без проблем). Също така, ако се гледа Youtube, филм от Stremio или от хард няма проблеми. Някакви идеи или да го връщам по гаранция?
-
- 1 отговор
- 697 прегледа
- 1 follower
-
-
Привет, от скоро съм собственик на Apple TV 4K 128gb, който е свързан с hdmi към ресийвър Denon 2800h. Когато пусна филм през Apple TV или HBO MAX, трябва значително да усиля звука през ресийвъра до почти -15db, за да се чува горе- долу нормално. Филмите които тествам са с Dolby atmos звук и ресийвъра ги разпознава като такива. Ако пусна същия филм през другият ми медия плеър Zidoo Z9X Pro, се чува перфектно. Това е само когато филмът е с Dolby Atmos звук. Настройките ми през Apple TV плеъра са ми: audio mode -- auto audio format -> change format --- off reduce loud sounds -- off Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 отговора
- 2.1k прегледа
- 1 follower
-
-
Здравейте! Преди около 1 седмица ми подариха Apple TV 4K и общо взето все още не знам как да го използвам.Най-важния ми въпрос е как да гледам телевизия, прочетох за някакви приложения във форума но не ми стана много ясно.За момента изполвам приложението на булсатком и го предавам чрез Airplay, но е много досадно,защото нито мога да ползвам телефона си през това време ,нито да го заключа и постоянно трябва да се зарежда,защото батерията пада много бързо,а също така и приложението доста често се бъгва. Прочетох във форума , че има безплатни варианти да се гледа тв на AppleTv-то , чрез приложения които се теглят доколкото разбрах. Също така прочетох ,че има и платени в…
-
Опитвам се с едно старо лаптопче Леново да си кача малко магарийки на ATV4 през iFunbox-a. OC e WINDOWS 7 Ultimate 32бит, но поради някаква причина не разпознава ATV. Сменях usb портове, usb-c кабели-без резултат.Явно липсва драйвер. След час търсене в нета не намерих нищо подходящо. Някой да се е сблъсквал с подобно проблемче, евентуално помощ...
Разглеждащи в момента 0
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.