Дарение
-
Подкрепи този форум - направи дарениеДарени до сега 440.00 BGN
-
-
-
-
-
- +5
-
Apple Watch Трикове, Проблеми, Взаимопомощ
Тук можете да зададете всякакви въпроси свързани със софтуера на Apple Watch. За да ви бъдем максимално полезни, моля задавайте ясно и точно въпросите си.
28 теми в този форум
-
Здравейте, Слушам подкасти докато бягам. Досега ги слушах на телефона, но си купих часовник. И искам да започна да ги слушам там. Значи на телефона го докарах че ми синхронизира правилните подкасти (4-5) и ги добавя на up next queue. И изглежда че ги сваля на часовника като го сложа на зарядното. Проблем 1: Но не мога да открия как да стартирам тази опашка на часовника. Мога да избера определен подкаст и епизод и да ги слушам. Но самата опашка не виждам как да я пусна до там от където съм стигнал. Проблем 2: изглежда че не синхронизира вече изслушаните или наполовина изслушаните епизоди от часовника към телефона. Примерно днес сутринта изслушах почти…
-
Здравейте, Юни, миналата година купих на сина часовника от Щатите, серия 2, 38мм. Вчера вечерта го е оставил на зарядното, след като е бил изгаснал, поради изтощена батерия. След стартиране е останал само на логото и не тръгва. Ребуутнал го е два пъти с двата бутона, само премигва и пак си остава само на ябълката. Часовника не е удрян или изтърван, даже в банята не влиза с него, много си го пази. Някакви насоки свързани с проблема или да го пращам при сестра ми в Германия в Apple store. Тук вероятно няма кой да го ремонтира.
-
-
- 10 отговора
- 6.2k прегледа
- 1 follower
-
-
Здравейте, имам apple watch series 3 и имам следния проблем. При входящи и изходящи обаждания не се чува нищо? иначе всичко останало работи Моля за съвет.
Разглеждащи в момента 0
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.