Дарение
-
Подкрепи този форум - направи дарениеДарени до сега 440.00 BGN
-
-
-
-
-
- +5
-
Apple Watch Хардуер и Аксесоари
Тук можете да зададете всякакви въпроси свързани с хардуера на Apple Watch, както и за аксесоари за тях.
8 теми в този форум
-
Има ли в България сервиз, който да може да смени батерията на Apple Watch (1st gen)? Почна доста малко да ми изкарва и искам да я сменя. Чатих с Епъл съпорт, но ми заявиха, че трябвало да го занеса лично (или чрез човек) в техен магазин или в оторизиран сервиз (има в Румъния и Гърция най-близо). Процедурата струва 97 евро. В България от официалните сервизи никой не се наема. Преди доста време писах и на форумния, но не получих отговор. В ebay има батерии по 8-15 лири. Проблемът е, че самата процедура е доста сложна (според ifixit), много неща могат да се объркат и са нужни по-специални инструменти, както и лепило за дисплея, за да може като се смени батерията, да се…
-
-
- 11 отговора
- 9.4k прегледа
- 1 follower
-
-
-
Здравейте, Има ли възможност, както при айфоните, човек да продаде стария си часовник и да взема всяка години новия модел (ако си струва и има достатъчно основание и промени за това, разбира се)? Въпросът е общ към тези, които имат такива часовници от години. Не ми се ще да получа отговори от типа: продай го в olx или bazar.bg. Аз от много години позвам айфон, преди сменях всяка година, сега през една, и никога не съм имал проблеми да продам стария си на половин цена (винаги съм смятал, че има феър плей и за продавача, и за купувача при сделка на половин цена). Как стои въпроса с часовниците? Ще мога ли да продам моя на половин цена при положение, че няма следи…
-
-
- 19 отговора
- 13.9k прегледа
- 3 followers
-
-
iStyle започнаха да рекламират Apple Watch Series 7 Cellular за официална продажба в България. Все още не става ясно в мрежата, на кой оператор ще могат да работят. В сайта на Apple също все още не упоменато.
-
-
- 12 отговора
- 17k прегледа
- 1 follower
-
-
Имаше такива теми за телефоните ама да ви видим кой какви неща е накачорил на циферблатите 😂 да започна аз:
-
-
- 35 отговора
- 6.9k прегледа
- 3 followers
-
-
Здравейте, Мисля си напоследък дали да си купя часовника. Не следя новините за него и не съм наясно с опциите. Кой е актуалния часовник - 6 или SE? Кой модел препоръчвате? На кой му държи най-много батерията?
-
-
- 33 отговора
- 7.6k прегледа
- 1 follower
-
-
На мен ми върви на странни звуци първо от МБА сега от часовника. Току що разпечатах SE-то и забелязвам страничния бутон (не коронката издава много странни звуци) не като го натискам а като сложа пръст леко и го махна като пукане? (все едно уплътнение пука) Някой има ли наблюдения? Не ми се струва нормално часовник за >600лв бутона му да пука и трака като от алиекспрес?
-
-
- 20 отговора
- 4.7k прегледа
- 1 follower
-
-
Здравейте, Наскоро си поръчах последният модел Apple Watch Series 5 (Space Black Stainless Steel) от Apple UK и утре ще ми го доставят във Варна. Прочетох и прегледах доста информация свързана с неофициалната поддръжка на протектори и кейсове за часовника. Макар и Apple разработчиците да не препоръчват ползването на аксесоари за защита (за разлика от iPhone/iPod/iPad), много хора в обществото на Apple потвърждават, че има достатъчно примери в реални условия при спорт и планинарство, където скъпият часовник има нужда от допълнителна защита. Въпросът ми е с кого мога да се свържа и да си платя услуга за поставяне на протектор? В България доста фирми продават протектори,…
Разглеждащи в момента 0
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.