Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Дарение

• Подкрепи този форум - направи дарение
    Дарени до сега 440.00 BGN
    • martin77bg
    • gorgior
    • sarmak
    • londongunner
    • mirror
    • +5

Apple Watch Хардуер и Аксесоари

Тук можете да зададете всякакви въпроси свързани с хардуера на Apple Watch, както и за аксесоари за тях.

1. DreamcatcheR
    Started by DreamcatcheR,

Има ли в България сервиз, който да може да смени батерията на Apple Watch (1st gen)? Почна доста малко да ми изкарва и искам да я сменя. Чатих с Епъл съпорт, но ми заявиха, че трябвало да го занеса лично (или чрез човек) в техен магазин или в оторизиран сервиз (има в Румъния и Гърция най-близо). Процедурата струва 97 евро. В България от официалните сервизи никой не се наема. Преди доста време писах и на форумния, но не получих отговор. В ebay има батерии по 8-15 лири. Проблемът е, че самата процедура е доста сложна (според ifixit), много неща могат да се объркат и са нужни по-специални инструменти, както и лепило за дисплея, за да може като се смени батерията, да се…

• Харесвам
    • 11 отговора
    • 9.4k прегледа
    • 1 follower
  2. gogi6
    Started by gogi6,

Това вярно ли е?

• Благодаря
      • Харесвам
    • 25 отговора
    • 7.8k прегледа
    • 1 follower
  3. ayl

Здравейте, Има ли възможност, както при айфоните, човек да продаде стария си часовник и да взема всяка години новия модел (ако си струва и има достатъчно основание и промени за това, разбира се)? Въпросът е общ към тези, които имат такива часовници от години. Не ми се ще да получа отговори от типа: продай го в olx или bazar.bg. Аз от много години позвам айфон, преди сменях всяка година, сега през една, и никога не съм имал проблеми да продам стария си на половин цена (винаги съм смятал, че има феър плей и за продавача, и за купувача при сделка на половин цена). Как стои въпроса с часовниците? Ще мога ли да продам моя на половин цена при положение, че няма следи…

• Хаха
      • Харесвам
    • 19 отговора
    • 13.9k прегледа
    • 3 followers
  4. ML16
    Started by ML16,

iStyle започнаха да рекламират Apple Watch Series 7 Cellular за официална продажба в България. Все още не става ясно в мрежата, на кой оператор ще могат да работят. В сайта на Apple също все още не упоменато.

• Благодаря
      • Харесвам
    • 12 отговора
    • 17k прегледа
    • 1 follower
  5. profusion
    Started by profusion,

Имаше такива теми за телефоните ама да ви видим кой какви неща е накачорил на циферблатите 😂 да започна аз:

• Хаха
      • Харесвам
    • 35 отговора
    • 6.9k прегледа
    • 3 followers
  6. ayl
    Started by ayl,

Здравейте, Мисля си напоследък дали да си купя часовника. Не следя новините за него и не съм наясно с опциите. Кой е актуалния часовник - 6 или SE? Кой модел препоръчвате? На кой му държи най-много батерията?

• Хаха
      • Харесвам
      • Благодаря
    • 33 отговора
    • 7.6k прегледа
    • 1 follower
  7. profusion
    Started by profusion,

На мен ми върви на странни звуци първо от МБА сега от часовника. Току що разпечатах SE-то и забелязвам страничния бутон (не коронката издава много странни звуци) не като го натискам а като сложа пръст леко и го махна като пукане? (все едно уплътнение пука) Някой има ли наблюдения? Не ми се струва нормално часовник за >600лв бутона му да пука и трака като от алиекспрес?

• Объркан
      • Хаха
      • Харесвам
    • 20 отговора
    • 4.7k прегледа
    • 1 follower
  8. TheBlessedOne

Здравейте, Наскоро си поръчах последният модел Apple Watch Series 5 (Space Black Stainless Steel) от Apple UK и утре ще ми го доставят във Варна. Прочетох и прегледах доста информация свързана с неофициалната поддръжка на протектори и кейсове за часовника. Макар и Apple разработчиците да не препоръчват ползването на аксесоари за защита (за разлика от iPhone/iPod/iPad), много хора в обществото на Apple потвърждават, че има достатъчно примери в реални условия при спорт и планинарство, където скъпият часовник има нужда от допълнителна защита. Въпросът ми е с кого мога да се свържа и да си платя услуга за поставяне на протектор? В България доста фирми продават протектори,…

• Харесвам
      • Хаха
    • 11 отговора
    • 5.6k прегледа

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.