Severus Публикувано Август 7, 2009 Сподели Публикувано Август 7, 2009 Предлагам всеки да поства в тази тема колко му издържа батерията. Идеята е да няма локуми, а само скрийншоти и кратко обяснение - модел и какво е включено и инсталирано. Моя случай: iPhone 3GS, 3G - ON Location Services - ON Push - OFF IMG_0008.PNG[/attachment:24v336ub] Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Август 7, 2009 Сподели Публикувано Август 7, 2009 iPod Touch 1G - много неща са инсталирани. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 7, 2009 Сподели Публикувано Август 7, 2009 Лявата е от днес. 2G 8GB FW3.0;push off;edge off;notifications off;SSH off. 3,5 часа нет+iPod, останалото време usage-iPod(музика). Дясната е когато бях с 2.2.1. И на двете версии имах твърде много(около 60) приложения, за да ги изреждам поименно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
tonygti Публикувано Август 10, 2009 Сподели Публикувано Август 10, 2009 iPhone 2G 8GB с 3.0 OS. EDGE off, имам инсталирани 103 приложения плюс още около 30 от Cydia. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Август 26, 2009 Автор Сподели Публикувано Август 26, 2009 Имайте предвид, че ако се включи телефона към зарядно и не се зарежда до 100% статистиките няма да се нулират. Тоест, някой може да постигне и 30 дни рекорд Въпросът не е да се постави рекорд, а реално да се покажа използваното време от пълно зареждане до нула, без през това време телефонът да е включван към комп или зарядно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 27, 2009 Сподели Публикувано Август 27, 2009 Имам ново постижение: П.П. На 19.08. тел-а стана на 2 год.! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gsmnext Публикувано Август 27, 2009 Сподели Публикувано Август 27, 2009 wifi не е включван. само малко разговори и повече музика - това е. 3.0 с никакви игри хакове и т.н. пс: не казвайте, че съм чийтър защото жената замина на море и взела всички кабели с нея. направих щота тогава, защото и аз наистина се изненадах като видях от кога не съм го зареждал Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
wsgar3 Публикувано Август 28, 2009 Сподели Публикувано Август 28, 2009 Ето и моя 3G - off Wi-Fi - off през повечето време (пускал съм го когато ми трябва) Edge - off Location Services - on Bluetooth - постоянно - on, заради телефона в колата Основно разговори, малко нет, малко табла ..... Иначе на два дни съм на хранилката. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2009 Сподели Публикувано Ноември 9, 2009 Моя старец(19.08.2007) - 2G FW 3.1 Custom, с инсталирани: lockinfo,roqyGPS,libhide,FCSB,FiveIconDock,UniversalSearch,iPhoneDelivery,ReflectiveDock,Categories,SafariDownloader - всички тези неща работят през MobileSubstrate, и "папкат" батерия и RAM. Резултат: :nocomment: После някой да каже че 3.1 не е по - добра от старите... :scratchheadblue: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asdasd Публикувано Декември 5, 2009 Сподели Публикувано Декември 5, 2009 Това какво , ще рече ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kpuc Публикувано Декември 15, 2009 Сподели Публикувано Декември 15, 2009 Инсталирани : roqyGPS,libhide,FCSB,FiveIconDock,iPhoneDelivery,ReflectiveDock,Categories,SafariDownloader 3G - OFF (Пусках го само когато ми трява) Wi-Fi - Предимно с него съм се ровил в нета :mrgreen: EDGE - OFF Locations - ON Push - ON Bluetooth - OFF SSH - OFF Откакто почнах да изключвам 3G-то, когато не го ползвам батерията ми държи двойно повече... Преди си зареждах телефона на 2 дена Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 26, 2009 Сподели Публикувано Декември 26, 2009 Бре, тая мойта батерия... не ще и не ще да "клекне" : П.П. Това зареждане е цяла нощ на компютъра с изкл. SIM. Не на зарядно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Януари 26, 2010 Сподели Публикувано Януари 26, 2010 Пущината не иска повече Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
daniel Публикувано Февруари 12, 2010 Сподели Публикувано Февруари 12, 2010 WiFi - не го гася Push - ON Bluetooth - off Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nikitobet Публикувано Февруари 21, 2010 Сподели Публикувано Февруари 21, 2010 Направих си малък тест днес, всичко пуснато, Wi-Fi, Push, Edge и.т.н. 150+ всевъзможни качени, по специфични - Backgrounder, ProSwitcher, VoiPover3G. Свалих го от зарядното и го оставих да плейва филми, сила на звука около 65%, подсветка по подразбиране. Разговори - само спешните 33 минути. Причина за "експеримента" - вчера опитах същото но ми даде едва 4:30 мин. Попрочетох из форума, махнах Winterboard-а и темата която позвах за Lockscreen и сега съм спокоен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
idvwld Публикувано Февруари 23, 2010 Сподели Публикувано Февруари 23, 2010 Засега това е рекорда. Над 2 часа разговори , 2-3 часа wi-fi и останалите часове ги запълних с музика и гледане на клипчета . :punk: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
deweeyy Публикувано Февруари 26, 2010 Сподели Публикувано Февруари 26, 2010 (редактирано) 3g- OFF EDGE-OFF Locations-OFF Push-OFF Bluetooth-OFF Телофона е използван предимно за wi-fi(околко 1 час общо),малко разговори, игри, малко maps и околко 10 снимки съм изпратил през iBlueNova.Постоянно ми е в ръката.Нямам инсталиран SBSettings или bossprefs.Ето приложенията ми -Cycorder, Battery,iSystem info,skype,WeDict Pro, qik video, PS,iBluenova,iFile,iSteam,R.racing,2XL SX LITE,FIFA 2010,NFS SHIFT.WinterBoard и MM- тях съм ги качил само за логото на оператора. Добре ли е? Редактирано Февруари 26, 2010 от deweeyy Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Април 13, 2010 Сподели Публикувано Април 13, 2010 (редактирано) Wi-fi- 3 h точно (Skype, Safari и малко тест на Opera mini) Разговори- 1.5 h Ползвах и камерата малко (5-6 снимки) Всичко което точи батерия е изключено. Редактирано Април 13, 2010 от playboyko_ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
r3ac7 Публикувано Юли 9, 2010 Сподели Публикувано Юли 9, 2010 (редактирано) Първа(ползван като iPod основно(3ч.)) и втора седмица откакто ползвам iOS 4 на 3G: пп. С iOS4 на 3G без wallpaper и multitask направо лети, трябваше да ги деактивирам от самото начало... пп2. На първия шот явно съм хванал телефона в долния ляв ъгъл :rofl: Редактирано Юли 9, 2010 от r3ac7 снимките нещо... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MtMCooLBG Публикувано Юли 25, 2010 Сподели Публикувано Юли 25, 2010 Около 2 часа мобилен интернет, останалото игрички. Wi-Fi: Off Bluetooth: Off 3G: On Location Services: On Push: On Според мене, не е задоволително, но това е максималното което съм изкарвал до момента като Standby. Просто много рядко го оставям да почива. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
N1k0lA Публикувано Юли 27, 2010 Сподели Публикувано Юли 27, 2010 Wi-Fi: 10 мин,иначе е на off Bluetooth: Off 3G: Off Location Services: Off Push: Off Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 1, 2010 Сподели Публикувано Септември 1, 2010 Не се сдържах - от морето: Дедо е на 3,5 години вече... Data - On Push - On Имам качени SBS, mobile substrate, Cyntact, RoqyGPS, LibHide, Resupported,Downloader, iBluenova и куп неща от апстор. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Aveliky Публикувано Ноември 3, 2010 Сподели Публикувано Ноември 3, 2010 Офф, и аз си направих лек тест. Не е зле 4-ката: Всичко е On. Data - On Push - On 3G - On WiFi - On Даже и SBSettings съм сложил за да го тормозя на макс 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Ноември 3, 2010 Сподели Публикувано Ноември 3, 2010 Малко и от мен Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 25, 2010 Сподели Публикувано Ноември 25, 2010 ФЗ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.