zdravko hristov Публикувано Януари 17, 2015 Публикувано Януари 17, 2015 Изчезнаха ми символите в търсачката на kodi къде да пипна за да ги върна отново. Предварително Благодаря! С една дума буквите ги няма, а така също и символите. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 17, 2015 Публикувано Януари 17, 2015 Не те разбирам. Липсват ми буквите, цифрите, точките и запетайките всичко празни квадратчета навсякъде. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 17, 2015 Публикувано Януари 17, 2015 А Symbols, Caps Lock, Done, виждаш ли ги? Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 17, 2015 Публикувано Януари 17, 2015 Да отстрани са и са активни, но като натисна на символ празно Цитирай
zdravko hristov Публикувано Септември 14, 2015 Публикувано Септември 14, 2015 Ползвам kodibuntu,но в него няма вкючени добавки за pvr клиенти, как да ги добавя. Интересува ме най-вече pvr simple client. Има го за kodi за windows, но за kodibuntu го няма. Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 14, 2015 Публикувано Септември 14, 2015 Пробвай по точи начин: 1. System -> LiveTV -> General -> Слагате отметка на “Enabled” 2. System -> Add-ons -> Disabled Add-ons -> Търсите "PVR IPTV Simple Client" -> Enable -> Configure В полето M3U Play List URL добавяте този линк "http://tinyurl.com/odg363g" Ако не се е появил раздел "TV", рестартирай KODI и ще се покаже. Това е на AppleTV, иначе в OS X още на първата стъпка ти изкача списъка, от който избираш "PVR IPTV Simple Client". edit: Линка няма нужда до го добавяш, защото стриймовете не са активни. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Новта версияна Kodi 16.0 Jarvis е налична за сваляне Доста нови функцииСпиране на autoupdate на добавките и избор на инсталиране на по-стара версия addons и мн.други Цитирай
Kimi Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 https://www.tvaddons.ag/kodi-ios-signing/ Не знам дали тук му е мястото, но вече може да се качва Kodi без Jailbreak! Аз си го сложих, работи идеално! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Всеки ли трябва да си го прави или ? Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
Kimi Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Не. Аз го направих защото напоследък имах доста проблеми с ATV2. Забиваше постоянно. iPhone-a ми не е Джейлван, сложих си Коди, и работи идеално. Ресторнах ATV-то, и имам отново mirroring. Сега гледам отново на Тв-то, и си работи без проблем... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Сложил си Kodi на Atv 2 без джейл,така ли?Ами atv 3 няма ли да стане? Цитирай
chayanne Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Според мен е сложил на телефона и гледа еър плей на тв Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kimi Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Не! Извинявам се ако не съм обяснил правилно. Сложих Kodi на не Джейлван iPhone. Restor-нах ATV2, за да мога да правя stream (mirror). Гака гледам през телефона на телевизора. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kimi Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Защото ползвам и Voyo, и исках да имам AirPlay Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 А Кодито имах в предвид как го сложи - готов файл или по ония начин! Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
Kimi Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Колега от офиса с Mac ми го сложи на телефона. Нямам представа, но следвахме стъпките от линка. С Xcode.. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Monro Публикувано Февруари 27, 2016 Публикувано Февруари 27, 2016 (редактирано) Как се добавяше шерната папка в това коди, сега опитах с 192.168.1.2 - на този е мак-а User Pass и ми излиза нещо "broken pipe" Някак стигнах до грешка: "not permitted(1)" и греда.. Редактирано Февруари 28, 2016 от Monro 1 Цитирай
londongunner Публикувано Май 6, 2016 Публикувано Май 6, 2016 Някой колега от Пловдив с Mac да помогне за подпис и инсталиране на Kodi на iPhone без jailbreak ? Цитирай
londongunner Публикувано Май 6, 2016 Публикувано Май 6, 2016 Поне аз не намирам , в техния сорс го няма. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.