s_pachev Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Днес като си пуснах iTunes ми изписа, че не може да синхронизира телефона, защото дадения файл е заключен. Реснах телефона, свързах го пак, стартирах пак iTunes, но не тръгва сега самия iTunes. Реснах и компа и пак същото, програмата не тръгва. Цитирай
s_pachev Публикувано Август 9, 2009 Автор Публикувано Август 9, 2009 Дадения файл е името на телефона, както съм го записал в iTunes. Цитирай
s_pachev Публикувано Август 9, 2009 Автор Публикувано Август 9, 2009 Точния надпис е, че не може да синхронизира, защото "The required file is locked". Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Toni- е прав, пробвай да преинсталираш. Цитирай
s_pachev Публикувано Август 9, 2009 Автор Публикувано Август 9, 2009 Да това ще направя. А ще има ли проблем ако инсталирам последната версия на iTunes ? С 2.2 съм, iPhone 2G. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Принципно няма проблем, ама ако качиш и телефона на по–висок фърм, и омажеш нещо, после ще трябва първо да свалиш iTunes, за да се върнеш на по–нисък фърм, и като оправиш всичко, тогава пак да го преинсталираш и iTunes, за да качиш и тела на по–висока версия. Така, че като си тръгнал, дай едно по едно подред, както трябва, после да не си пишем и обясняваме неща, по които вече са изписани томове... Цитирай
s_pachev Публикувано Август 16, 2009 Автор Публикувано Август 16, 2009 Проблема се оправи за 2 дни от самосебеси. След това пак се появи същото - не може да синхронизира, защото "the required file is locked". Преинсталирах iTunes, но проблема пак остана :confused: Цитирай
intruder Публикувано Август 16, 2009 Публикувано Август 16, 2009 Това с двата дни самооправяне ми звучи много странно. Пробвал ли си на друг компютър дали се синхронизира нормално? И другото, което ми е любопитно - само синхронизацията ли не минава или и backup-а? Цитирай
s_pachev Публикувано Август 16, 2009 Автор Публикувано Август 16, 2009 Не съм пробвал на друго PC. И на мен много странно ми се вижда. Back up-а минава, само ако имам нещо ново инсталирано от iTunes store на самия телефон, иначе деректно си изписва надписа, че не може да синхронизира. Цитирай
mupo Публикувано Август 16, 2009 Публикувано Август 16, 2009 Десен бутон върху папката Program FilesiTunes -> Properties, демаркирай Read-only и натисни Apply. Като те попита избери Apply changes to this folder, subfolders and files. Направи същото и с папката My DocumetsMy MusiciTunes, както и с папката където държиш снимките които качваш и изобщо на всяка папка от която качваш информация на устройството си.. Цитирай
s_pachev Публикувано Август 16, 2009 Автор Публикувано Август 16, 2009 mupo, хиляди благодарности, вече всичко е наред ! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.