Та проблема ми е, че при опит да инсталирам/деинсталирам каквото и да било от Cydia, тя се опитва да инсталира и Hunspell (речника за Inspell), след което ми дава грешка, че Hunspell съществувал вече в пакета на xsellize (инсталирал съм Inspell от сорса на xsellize и реших после да инсталирам и Hunspell без да знам, че си го е добавило - та от там ми идва проблема).
Опитам да деинсталирам Inspell, да дам Clear на Hunspell и какво ли още не.
Да rejailbreak-вам не ми се занимава.
Проблема не ми е, че тая грешка само скача, ами че не мога да инсталирам нищо като ми се появи.
Въпрос
mariankata
Та проблема ми е, че при опит да инсталирам/деинсталирам каквото и да било от Cydia, тя се опитва да инсталира и Hunspell (речника за Inspell), след което ми дава грешка, че Hunspell съществувал вече в пакета на xsellize (инсталирал съм Inspell от сорса на xsellize и реших после да инсталирам и Hunspell без да знам, че си го е добавило - та от там ми идва проблема).
Опитам да деинсталирам Inspell, да дам Clear на Hunspell и какво ли още не.
Да rejailbreak-вам не ми се занимава.
Проблема не ми е, че тая грешка само скача, ами че не мога да инсталирам нищо като ми се появи.
Моля ако някой може да помогне, да се включва.
Благодаря.
5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.