Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Alxx исках ги мютнати заради haptic vibration old (вибрацията при натискане на бутоните), защото като се изключват звуците от настройките и вибрацията спира:) Благодаря за начина , който каза.Аз го правих мнооого по-сложно...

Публикувано

Преинсталирай си "вибратора" :)

При мен, като изключа звука с хардуерния бутон си "тресе". Аз също съм с "old" от xsellize.

Публикувано

Не ме разбра... мютнатите звуци са за да има вибрация и да няма звук при включени звуци. На мен лично не ми беше удобно да включвам и изключвам звука при всяко писане на смс. :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано (редактирано)

Как да премахнем звукът, при включване към зарядно или компютър?

Изтрийте файла: beep-beep.caf, намиращ се в: System/Library/Audio/UISounds

(Можете да го копирате някъде в телефона или на компютъра, в случай че искате да възвърнете отново звука при зареждане)

Редактирано от mupo
Публикувано

Някой може ли да ми каже програма за правене на смс тонове.

Публикувано

Хаха още един Спондж :)

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Добре де,от няколко дни се ровя из форума и така и не разбрах каде да намеря това System/Library/Audio.... и подобни на това.Виждам,че доста неща по iPhone-а се правят по този начин,но не мога да го разбера?

Публикувано

С iFunBox, ако имаш джейл и другите необходими неща!

Публикувано
С iFunBox, ако имаш джейл и другите необходими неща!

iFunBox е програма за pc-то,така ли?И кои са тези "други необходими неща"?И какво е "джейл"?

Публикувано

marto19, ако не ти е ясно нещо след като прочетеш всичко, предложено ти от колегата, пиши на ЛС

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Може ли някой да качи оргиналните файлове за lock/unlock че си прецаках моите.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Много се извинявам,но кой е тона за входящо обаждане,че искам да го променя,а не мога да се ориентирам

Благодаря :)

Публикувано

Правиш/сваляш свои, качваш ги с тюнса в телефона и си ги сменяш от менюто. Прочети си онлайн инструкциите за употреба на телефона.

П.П. Има цяла тема по въпроса: "Как да направим рингтон...".

• 5 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте може ли едно въпросче, заменям си тоновете, но когато получа смс ги чувам не целите, а само началната част. Да не би от епъл да са ограничили големината на чуваемост до тази на оригиналния и затова да се чува само началото :tooth: Много странно досега с друг софт и телефон не съм срещал подобен проблем :thinking:

Публикувано

А кога не е било така?? Ако не използваш допълнително приложение, големината на звуците е ограничена.

Публикувано

Окей мерси ще потърся. Ами или съм слагал по-кратки преди или не съм обърнал внимание :)

Публикувано

Виж във форума за AnyRing.

Публикувано

На iOS5 можеш да качиш по - дълъг рингтон чрез айтюнс и от менюто да го зададеш за смс тон ;)

Публикувано

Не съм го пробвал. Сега ще тествам :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...