MrX Публикувано Януари 25, 2011 Публикувано Януари 25, 2011 Здравейте! Имам следния проблем с дисплея на моя 3G, след смяна на дисплея поради счупване, новият заработи с леки смущения. Презакачих го и повече не светна. Цитирай
erruin Публикувано Януари 25, 2011 Публикувано Януари 25, 2011 Здравейте колега. Имам същия проблем - след като смених дисплея и дигитайзера - телефона се пуска (т.е. iTunes го намира) но дисплея не светва. Последните дни съм се побъркал с този проблем. Ако има лесно решение ще съм изключително благодарен !!!! Цитирай
MrX Публикувано Януари 25, 2011 Автор Публикувано Януари 25, 2011 Предишен пост не се цитира!!!! Аз го смених. Цитирай
Sisq0 Публикувано Януари 25, 2011 Публикувано Януари 25, 2011 gorgior, не е гаранция. Може момчето да е грамотно в това отношение, но новият дисплей да е дефектен. Цитирай
erruin Публикувано Януари 25, 2011 Публикувано Януари 25, 2011 MrX, пробвай да задържиш Power+Home - защото ако случайно е бил пуснат когато си правил процедурата се нуждае от това. Днес аз успях да пусна моя за секунда, но при мен проблема е че лентовия кабел на новия дисплей е много твърд, и не може да стои на място. След всяка манипулация иска Power+Home за 5-10 секунди за да се рестартира, иначе няма да светне никога. Надявам се да съм бил полезен. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 25, 2011 Публикувано Януари 25, 2011 Sisqo, това е идеята да посетиш сервиза - гарантират за вложените части, не слагат каквото им дойде. Моят дисплей е сменян във форумния сервиз, смятам че е излишно да пиша как работи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.