Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

някой знае ли дали има начин (или дали съществува приложение), който да позволява при постъпващо обаждане на екрана да се показва повече информация, а не само името и фамилията на обаждащия се? Например, интересува ме да може да се показва компанията, а по възможност и други полета от контакта. Предварително благодаря.

17 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Добър вечер и Честита 2011 г. на всички форумци!

Имам следния проблем - при набиране на някой от контактите ми или при входящо обаждане от същия контакт, на дисплея се изписват само имената на човека. А на мен ми трябва да излиза и името на фирмата, което преди това съм въвел в полето Company. Веднага ще уточня, че не ми се иска да дописвам фирмата в полето с имената (защото допускам, че някой ще ми го предложи). Дано да съм успял да обясня относително ясно нуждата ми. Предварително благодаря на всички отзовали се!

Спокойна нощ и лека първа работна седмица за тази година!

• 0
Публикувано

Единственото което се сещам, е да зададеш името на компанията като етикет на номера.

При мен е така:

img_0014_e7877_26368347.pngimg_0015_d16b6_26368348.pngimg_0017_42c68_26368356.png

img_0016_d2db3_26368349.pngimg_0018_2faf2_26368357.png

Прояви малко собствен стил, и ще видиш резултатите.

Предполагам че това ще удолетвори желанието ти.

При повикване и при входящо обаждане се появява името и етикета който си задал.

• 0
Публикувано

Мисля, че имаше предвид компанията в, която работи дадения абонат. Полето под Фамилия :) и сам си е отговорил.

• 0
Публикувано

Именно, но за да му излиза под името на повикващия ( без да допълва името на компанията, към името на повикващия) единственият начин е да добави името на компанията, като етикет на телефона.

Примерно:

Имам приятел Пешо. Той работи в "Пулсар" Задавам като етикет "Пулсар".

И като ми звънне пише:

Пешо

"Пулсар"

Вместо "ВиваКом" го прави примерно "БулСатКом", или каквото си иска.

По-добър вариант, от колкото да ми пише "Мобилен".

То е ясно че всички вече са мобилни :naughty3:

• 0
Публикувано

Да, това е вариант :)

• 0
Публикувано

Порови в сидиа, не помня името на пакета, но позволява да се показват допълнителни полета по време на повикване. Мисля че даже я имаше качена тук във форума.

• 0
Публикувано

На по-старите версии на фърмуера, когато напишеш нещо различно от стандартните полета, при синхронизация с Outlook тези номера ги игнорираше и не ги синкваше, дори се изтриваха. От тогава не смея да ги променям, Сега не знам как е.

• 0
Публикувано

Същото е. Сложиш ли телефон с таг iPhone, не го синхронизира в Аутлук. :)

• 0
Публикувано

На Windows Adress Book ги синква и тагва като other.

• 0
Публикувано

Искате да кажете, че ако напиша вместо mobile - Globul или Vivacom примерно и няма да ми ги синква?

• 0
Публикувано

Ще ти ги синква, но през Windows Adress Book. :naughty3:

• 0
Публикувано

Не съм съвсем съгласен, че не се синхронизират: img0202w.png

28133140.jpg

43466407.jpg

• 0
Публикувано (редактирано)

2007.

За да се виждат телефоните вкарани примерно като iPhone, трябва да се включи видимост на полето Other Phone в Outlook-а.

Редактирано от borisb
  • 0
Публикувано

Явно са го фикснали с някой от ъпдейтите на Outlook-а. Което си е много добра новина. :)

• 0
Публикувано

Добра новина. Ами копирай го и тук.

Важно е да се знае че "бъга" е оправен.

Понякога записваме телефонни номера на контакти не като mobile или home, а като iPhone или нещо друго. По подразбиране обаче тези телефонни номера на се виждат в Outlook. За да се виждат трябва да се включи видимост на полето Other Phone.

А ето как става това:

http://www.youtube.com/watch?v=eKir_Gam620

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...