kokobrise Публикувано Януари 26, 2011 Публикувано Януари 26, 2011 С Highnote може да изпращате безплатно смс,снимка,видео клип,песен от Ipod,локализация или гласов запис.Изисква се при регистрацията на програмата да вкарате единствено държавата,мобилният си номер и име което ще използвате.Highnote трябва да е инсталирана и на отсрещният айфон,за да може да се получава висичко от изброените неща.Всичко това може да изпращате и до всеки един друг телефон без да има инсталация на програмата,но отсрещния човек ще получи само текстовото съобщение и линк ако сте му изпратили медия,на който може да ги прегледа.Програмата е безплатна и може да се изтегли свободно от App Store. Днес цял ден си играх с нея и съм очарован.Изпратих една камара снимки и клипчета до няколко човека и всичко пристигна без изключения,при това незабавно. Може да свалите програмата от тук Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 26, 2011 Публикувано Януари 26, 2011 Май трябвa да открием специален раздел за аналози на Whats App, HeyWire, FriendCaller,TextFree with Voice, etc.... Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 27, 2011 Публикувано Януари 27, 2011 Аха: раздел "Аванта", пардон: "Аванти" Цитирай
WolfDale Публикувано Януари 27, 2011 Публикувано Януари 27, 2011 офф: "Аванти" е друго На принципа на Mjoy ли работи (праща от твоя номер) или на всички останали с произволен номер ?! Цитирай
barkata Публикувано Януари 27, 2011 Публикувано Януари 27, 2011 Да, аз също я пробвах - програмата изпраща смс-а от твоя номер, но като проверих се оказа, че смс-а е пратен от сим картата, като в описанието на програмата пише, че може да бъдете тарифирани, ако пращате на хора без програмата, т.е. не се лъжете. Цитирай
kaizera Публикувано Януари 28, 2011 Публикувано Януари 28, 2011 Какъв е тогава проблема да се праща безплатно на хора които имат програмата? Цитирай
Grievous Публикувано Януари 28, 2011 Публикувано Януари 28, 2011 Колко познати имаш, които я ползват? Най-много 3-4 човека, освен ако я няма и за Android. Цитирай
B_A_D Публикувано Януари 29, 2011 Публикувано Януари 29, 2011 Въвеждам държава пиша си номера + 359 897820... пиша си името но 3 цифрения код не идва ... Цитирай
R32 Публикувано Януари 29, 2011 Публикувано Януари 29, 2011 Хаха.Споко и аз сум така,че на всичкото и отгоре съм в USA сега. Цитирай
B_A_D Публикувано Януари 29, 2011 Публикувано Януари 29, 2011 Днес след поредния ресент ми пратиха 3 цифрения код ... Но наистина трябва да я има програмата и на 2те страни, за да отваряш снимки, видео и текст ... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.