Grievous Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Ето една новина която ще зарадва мнозина и на вече собствениците на Mac: Един от най-големите недостатъци на iTunes в момента, както и на Маковете изобщо, е невъзможността да четат Blu-ray дискове. Според Boy Genius, обаче, това е на път да се промени. Apple отказваше да добави поддръжка на технологията Blu-ray в iTunes, но това, изглежда, ще е факт с идването на версия 9 на приложението. Според информация на Boy Genius Report, получена от достоверен източник, iTunes 9 ще е съвместима с Blu-ray, което не е особено изненадващо, тъй като наскоро се появи информация, че в новите компютри iMac ще бъдат включени и съответните Blu-ray устройства. Сред другите интересни допълнения ще е опцията за визуално подреждане и организиране на изтеглените приложения за iPhone и iPod touch. Споменава се и някакъв вид интеграция с Twitter, Facebook и Last.fm, което звучи интересно. Възможно е новата версия да бъде представена официално през септември, по време на следващото голямо събитие на Apple. Времето ще покаже. [youtube:hr9h6sdi] [/youtube:hr9h6sdi]Източник: mobilebulgaria Цитирай
Severus Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 И как така ще зарадвате най-вече собствениците на Мак, като точно те нямат Блу Рей. Цитирай
iphone_developer Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Да нямаме,но скоро ще имаме.Според една друга новина скоро ще излезне новият Imac който ще ползва BluRay технологията на Сони .Възможно е новата версия на iMac да бъде представена официално през септември, по време на следващото голямо събитие на Apple,но както каза Grievous само времето ще покаже . Цитирай
ReCcA Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Честито на Mac потребителите п.п. Как се казва песента от клипчето ? Цитирай
tonywoolf Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Shazam каза: You, Me And The Bourgeoisie The Submarines Цитирай
ReCcA Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Мерси , нещо Shazam-а не иска да се вирже към нета Цитирай
Toni- Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Като стана въпрос за тази песничка, въпреки че не е тук мястото за това, ама ще рискувам, дали някоя и има инструментала....доста търсих преди не можах да я намеря..сега ме подсетихте. Цитирай
mupo Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Първите изтекли снимки на iTunes 9 itunes9-1-500x375.jpg[/attachment:dezlmxk1] itunes9-2-500x378.jpg[/attachment:dezlmxk1] itunes9-3-1-500x373.jpg[/attachment:dezlmxk1] Цитирай
mupo Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Още няколко непотвърдени screenshot-a на iTunes 9 Изглежда ще е съвместим и с устройства, които не са дело на Apple? Ще има възможност за import/rip на DVD-та и възможност за правене на playlist, който да споделите във Facebook При споделянето на playlist във Facebook ще има и линк към iTunes Store откъдето приятелите ви във Facebook могат да си закупят песните от споделения playlist. Източник: BGR Цитирай
tonygti Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Къде е тази опция за подреждане на иконите от iTunes, че не я намирам? Цитирай
mupo Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 В таба Applications в iPhone-a, но трябва да си с FW 3.1 Цитирай
tonywoolf Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Да, имам я, обаче голям проблем. Ако имаш 5 икони на ред, веднага при синхронизиране ги прави по 4 (поне за 5 икони на дока е така). Цитирай
tonygti Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 В iTunes 9 не забелязвам също и опция "create aac version" за конвертиране на mp3 в ринг тон за звънене. Има ли я въобще тази опция? Цитирай
Adamov Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Разбира се, че я има. Там си е. Цитирай
mupo Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 tonygti, виж в Edit -> Preferences -> Import Settings дали е избрано AAC Encoder И след това търси Creat AAC Version при десен клик върху песен. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Дам, намерих го, аз не съм гледал на правилното място... :banghead: Цитирай
mupo Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Някой друг да има този проблем с някои изображения в iTunes Store или да търся проблема си в компютъра? Цитирай
Severus Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 То не само изображенията, виж че и слайд бара ти е в отровно зелено. Цитирай
mupo Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Самия бар не е ли и той изображение? Интересното е, че не всичко е зелено, а на лаптопа нямам такива артефакти, очевидно ще е от компютъра. Честно казано не ме дразни чак толкова, може би затова не ми се "играе" да преинсталирам iTunes, Edit: Може би защото съм млад и зелен както в живота така и във форума, затова и iTunes Store ми е зелен. :mrgreen: Цитирай
Severus Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 .... проблем с някои изображения в iTunes Store ..... Изображение е, ама не в iTunes Store edit: Да не си прекалил с ментата? Цитирай
mupo Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Само скролбара в iTunes Store е зелен, никъде другаде, така че явно е от iTunes Store :razz: Все тая, както казах не ме дразни, а и преинсталация на всичко що имам на Apple не помогна. П.П. Аз мента не съм близвал, но явно компютъра ми си мисли, че участва в Матрицата. Цитирай
Anthony Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Време ти е за нов компютър Знаеш как да ме намериш. Цитирай
Toni- Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 При мен на единият ми компютър имам някакъв проблем с iTunes 9 х64. След като го инсталирах преди седмица всеки път като го затворя и после отворя, започва да ми го инсталира... Преинсталирах го, даже инсталирах и по-стара версия на iTunes, но проблема стои. Предполагам, че нещо е от ОС (Win7-64bit), въпреки, че на другите компютри (които пак са с Win7, но не са 64 битови) си върви без този проблем, но все още не ми се занимава да я преинсталирам. Та ако някой има някакво решение, което заобикаля реинстал на ОС, ще съм му много благодарен. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.