Toni- Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Здравейте колеги! Проблема е следния: Вече на 2-3 приложения ми се случва да не ми се синхронизират, последвани от това съобщение Интересното е, че съм си оторизирал компютъра и даже го направих още веднъж за да бъда сигурен, че е оторизиран, но все така ми дава същото съобщение. Имам инсталиран AppSync, общо взето нямам проблеми с други кракнати приложения. За сега това ми се е случвало на iStar Force Fighter и на тази от шота - Dimensions. Всякакви други програми се инсталират. Потърсих в Google и във форума за този проблем, но намерих само едно съвпадение, на същия проблем, но за съжаление без решение, ето я и темата viewtopic.php?f=8&t=1057&hilit=authorize&start=405 Цитирай
mupo Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Дай линкове към тези приложения, може проблема да е в тях самите. Цитирай
Toni- Публикувано Август 11, 2009 Автор Публикувано Август 11, 2009 iStar Force Fighter Интересното при тази е, че от втория линк приложението е точно толкова колкото трябва да бъде 25мб, докато другите 2 линка са по 43мб, ако не се лъжа. Което и от трите да пробвам, нито едно не става. [download:2u7wq9z3]http://www.appscene.org/download.php?id=877395478[/download:2u7wq9z3] [download:2u7wq9z3]http://www.zshare.net/download/63840868db3bfbf0/[/download:2u7wq9z3] [download:2u7wq9z3]http://www.2shared.com/file/7076922/aaedba44/iSF_Fighter_v10-mathboy.html[/download:2u7wq9z3] Dimensions За тази програма в appulo.us имаше още един линк, но не той не работи, затова давам само този. [download:2u7wq9z3]http://www.appscene.org/download.php?id=164962474[/download:2u7wq9z3] Това са приложенията. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Хммм. Нещо не мога да преименувам рарчето.... :eek: Цитирай
Toni- Публикувано Август 11, 2009 Автор Публикувано Август 11, 2009 п.п: Файлът от вторият линк на iStar Force Fighter, взе че се инсталира. Реших да пробвам просто така и се инсталира. п.п2: игричката е доста тъпа хаха по-добре да не беше тръгвала... Цитирай
pichifox Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 Здравейте! Преминах от FW 3.0.1 към 3.1.2 и сега като синхроризирам iTunes ми качва само Skype и Dropbox всички други програми ,казва че има някаква грешка и неще. Ауторизирах няколко пъти компютъра и пак нищо.А със старата версия нямах проблем. Някакви идеи? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 При такова описание на проблема очевидно възлагаш на нас екстрасензорни таланти... Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 Мммммм, имам видение...pichifox, сложи ли пач-а за кракнати приложения след рестор-а? Цитирай
pichifox Публикувано Февруари 7, 2010 Публикувано Февруари 7, 2010 Е супер си alxx ,значи не си ме отлъчил напълно наказа ме ама сега ми помогна. Съвсем бях забравил за тоя пач и се чудя цяла вечер що не става и не става. Хиляди благодарности !!! Цитирай
R_lakov Публикувано Февруари 7, 2010 Публикувано Февруари 7, 2010 Ще пиша тук за да неотварям нова тема. Имам проблем с тюнса. Не иска да инсталира приложения. Значи като се опитам да завлеча някои .ipa фаил в апликеишън и го пусна, тюнса изобщо нереагира. Опитах се с Add File to Library и пак същата работа, изобщо нищо нестава. Снощи питах в чата и ми казаха да си изтрия тюнса с Revo Uninstaller Pro за да махна абсолютно всичко, и след рестарт да го инсталирам пак. Направих така, изтеглих най-новата версия на тюнса и положението е абсолютно същото. Имам акаунт в УК стора, инсталирал съм много приложения. Просто изведнъж спря да реагира. Компа ми е с Виста. Търсих из форума за подобен проблем и ненамерих нищо. Иначе телефона се засича и синхронизира нормално. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 8, 2010 Публикувано Февруари 8, 2010 Направи си ъпдейт на .net framework до 3.5SP1, после преинсталирай тюнса наново. Вероятно в тюнса не "пали" syncserver service и затова е така. Цитирай
R_lakov Публикувано Февруари 8, 2010 Публикувано Февруари 8, 2010 Ами разбрах какво е. От браузъра Safari беше проблема. И то незнам дали е проблем. От няколко седмици ползвах него, и като свалям някое приложение в .ipa формат, то се сваляло в iTunes Music Player формат. Свалих същия фаил с модзилата и нещата си доидоха на място Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 8, 2010 Публикувано Февруари 8, 2010 Аз също съм със сафари - няма как да стане такъв проблем. Сигурен ли си, че си свалял от читав линк? Цитирай
R_lakov Публикувано Февруари 8, 2010 Публикувано Февруари 8, 2010 Еми ето какво свалях. http://bgiphone.com/showthread.php/1922-F1-2010-Timing-App-Championship-Pass и това http://bgiphone.com/showthread.php/1188-Occasions-%28Birthdays-Anniversaries-Push-Notifications-more!%29 С единия браузър се сваля в един формат, с другия в друг. Сигурно е нещо от настроиките на браузъра което аз незнам как се прави. Ами ще си ползвам маи старата модзилка. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 8, 2010 Публикувано Февруари 8, 2010 Някоя файлова асоциация в компа ти е ошашавена,този браузър изобщо няма такива настройки. Цитирай
borisb Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 При мен Safari сваля файловете във формат .ipa.zip. След като се свали изтривам ръчно разширението .zip (а не го разархивирам) и всичко си е ОК. IE ги сваля направо във формат .ipa. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 По скоро зависи от това как са качени. Цитирай
borisb Публикувано Февруари 10, 2010 Публикувано Февруари 10, 2010 (редактирано) Говоря за един и същи файл. Редактирано Февруари 10, 2010 от borisb Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 10, 2010 Публикувано Февруари 10, 2010 (редактирано) Не казвам, че причината не е и в браузера. Довечера ще ти пратя шот с две сваляния с Опера. Едното .ipa, другото .zip(.rar) Е нали се сещаш, че аз няма как да го направя с един и същи браузер!! Ще ти дам едно и също приложение качено на две различни места... Двата файла с Опера... Както казах обаче вероятно и двамата сме прави. Избягахме и от темата май Редактирано Февруари 10, 2010 от The Shaman Цитирай
plamen_944 Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Прочетох всички публикации но не виждам решение на проблема. Аз сам с windows 7 и itunes не иска да синхронизира приложенията дори се опитах да изтрия от itunes приложения които вече сам инсталирал и пак нестава излиза ми че не сам алторизирал Компютара си което направих 3 пъти. Днеска ще пробвам от др комп да синхронизирам но все пак ще съм Ви благодарен ако ми помогнете! Мерси предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Деоторизираш, триеш тюнса с рево или нещо подобно и инсталираш наново. После наново оторизация и пр. Ако наистина си с 4.3.3 - сложи си по - стар тюнс, напр. 10.2.1 или 10.3 Цитирай
plamen_944 Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 (редактирано) Като се прибера ще го пробвам стига самода намеря по стара версия но Благодаря все пак П.п. С 4.3.3 съм ако това има значение Редактирано Октомври 5, 2011 от plamen_944 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 (редактирано) Именно за 4.3.3 иде реч. Едит:iTunes 10.3 (32-bit) Редактирано Октомври 5, 2011 от Alxx® Цитирай
plamen_944 Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Направих каквото ми каза 1:1 но за съжаление пак сащата история незнам какво да правя !!! Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 От постовете ти разбирам, че искаш да синхронизираш и качиш приложенията от телефона към компютъра. Когато си изтрил приложенията от iTunes, изтри ли приложенията и от iPhone? Имам съмнения, че имаш качени на телефона приложения с различен от твоя акаунт и за това ти иска наново да оторизираш, но ти явно ни го спестяваш това. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.