Grievous Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 iElegance Pro Theme+2718 Icons | iElegance Pro SBSettings В архива и самата тема PRO.theme/MAKE ICONS е включен PSD файла за направа на икони. Гледайте видеото. Цитирай
tonygti Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Няколко не ги намирам и в архива от 1671 икони. Ще помоля ако някой може да направи иконки в тоя стил на следните програмки: mjoy QuickLock Funambol Euro Radio XCurrency Fizz Weather Bambuser Flash Drive ClothesSize Pixelmetrist FastFinga MCallShow Мерси предварително Цитирай
John Digweed Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Grievous, за Insomnia и за Camera Zoom да имаш икони.Мерси предварително Цитирай
The Shaman Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Могат да се правят лесно и от вече дадените икони. Просто трябва да се изчисти поне една. Цитирай
Gribbo Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 То в темата си има дадена бланк иконка по принцип Цитирай
eek Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Имам един въпрос относно темата Ielegance. Понеже не сметнах за уместно да създавам нова тема ще го напиша тук. Как мога да променя положението на часовника на wallpaper-а? Цитирай
drbr Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 eek ще трябва да промениш файла wallpaper.html - там са и скрипта и настройките на часовника Имам един въпрос към знаещите: Искам да си направя икона за iElegance Pro по описания начин, за приложение инсталирано през iTunes. Проблема ми е, че не мога да намеря никъде в телефона оригиналната икона на програмата за да мога да я обработвам с Photoshop. В папките на програмите /var/mobile/Applications за всяка програма си има icon.png но те са празни/прозрачни/. Та въпроса ми е къде да намеря иконата /.png/на вече инсталирана през iTunes програма? /предполага се, че такава нямам в темата, която използвам/ Цитирай
enz0 Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Искам да попитам как мога да махна надписите под иконите, защото заради отражението на самите икони надписите стават различни цветове дори има и такива които не се виждат. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 WinterBoard -> No Docked Icon Labels и No Undocked Icon Labels... Слагаш им отметки и си готов. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 А който е изтрил тия неща от Winterboard-а? Че аз точно това направих преди време... :mrgreen: Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Слагаш ги пак в /private/var/stash/Themes Ето ти ги: http://dox.bg/files/dw?a=8767d11867" target="_blank"> Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 А как да ги слагам тия надписи под иконите, че при мен хич няма, WinterBoard -> No Docked Icon Labels и No Undocked Icon Labels демаркирани ? Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Не не, исках да кажа че са демаркирани, и пак няма Цитирай
Grievous Публикувано Септември 28, 2009 Автор Публикувано Септември 28, 2009 А който е изтрил тия неща от Winterboard-а? Че аз точно това направих преди време... :mrgreen: Даваш Reinstall на WinterBoard и си нов. Цитирай
drbr Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Не искам да нахалствам, но наистина не мога да намеря отговор на въпроса си: "Та въпроса ми е къде да намеря иконата /.png/на вече инсталирана през iTunes програма? " Ако има вече отговор някъде - скарайте ми се :confused:, аз ще продължа да търся. Цитирай
Gribbo Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 В папката на самата програма се намира и се казва Icon.png. Можеш да си я извадиш и от самоя .ipa файл като гоотворис с уинрар и я изтеглиш от там Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Мерси много за иконите Grievous, точно тези ми липсваха Цитирай
drbr Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Gribbo мерси за отговора, но явно при мен това не става - "В папките на програмите /var/mobile/Applications за всяка програма си има icon.png но те са празни/прозрачни/." - а пък и да ти кажа WinRar ми е малко чужд на Mac-a Проблема явно е при мен - ще търся решение. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Не е при теб проблема, но доста изместихме темата. Ето тук е обяснено подробно viewtopic.php?f=21&t=102 Т.е. намираш точното име на програмата, която си инсталирал и на, която искаш да смениш иконата. Преименуваш новата икона точно както се казва приложението и я поставяш в папка Icons на твоята тема. Цитирай
ludiamax Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Не не, исках да кажа че са демаркирани, и пак няма Ако си изтеглил кракната темата от "cidya", като активираш темата тя ги скрива без да активираш нищо друго. Ако искаш да имаш надписите под иконите просто си я дръпни от някои от по-горните линкове и всичко ще е, както искаш. За мен лично темата изглежда по-добре без надписите и е доста приятна, но всеки сам си решава Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Не,не сьм я инсталирал от cydia, от форума е Цитирай
ludiamax Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Изтегли темата на "Grievous" с нея трябва да си там надписите Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 (редактирано) Добре, мерси довечера ще пробвам и ще пиша, че сега няма вьзможност . Редактирано Март 23, 2010 от john_digweed 1 Цитирай
mupo Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Gribbo мерси за отговора, но явно при мен това не става - "В папките на програмите /var/mobile/Applications за всяка програма си има icon.png но те са празни/прозрачни/." - а пък и да ти кажа WinRar ми е малко чужд на Mac-a Проблема явно е при мен - ще търся решение. Иконите не са прозрачни! viewtopic.php?f=21&t=96 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.